Stenungsunds Stingers - Borås Lynx

Matchen börja med att de var jämn och tät som förgående match hemma mot dem för någon vecka sedan. Vi i Lynx öppna upp med att Johan Efrahimsson passar Jesper Solhberg som gör en snygg soloåkning genom Stingers försvar och trycker in 0-1 efter 9minuters spel. Vi va på tårna och de höll i sig ett tag då Stingers arbetat sig in mer och mer i matchen och efter ungefär 15minuters spel så kvitterar Stingers, efter detta mål så hände de inte så mkt mer i denna period och 1-1 och vila.

Andra Perioden börjar i samma tempo som 1:a sluta med och chanser kom för båda lagen, men efter 10minuters spel kommer de Carl "Calle" Johansson vänta på sen säsongen börjat och äntligen få trycka in lednings målet till 1-2. Spelet är jämt och med denna ledningen håller vi till slutsignalen av 2:a och de är dax för paus.

Tredje Perioden öppna vi i lynx upp med samma tempo som i 1:a perioden, första femman håller uppe sitt spel och tryck mot Stingers. Vi hade många målchanser i tredje som kunde ökat på vår ledning men pucken ville inte riktigt vår väg för tillfället, efter 8minuters spel så kvitterar Stingers till 2-2 och matchen och Stingers får lite mer energi. Vi i lynx hängde lite lätt med huvuderna och de kändes tungt och förlora ledningen, men ett ögonblick senare så Efrahimsson en bjudning av en Stingers back som han utnyttja till fullo och slår en snygg pass till El Capitano Fredrik Claesson som snyggt sprätter upp den i nätet och vi får en ny ledning till 2-3 och detta klarar vi hålla undan fast Stingers plockar målisen och slutsignalen går och ett sjujäkla jubel kommer från vårt bås och alla åker ut på isen och tackar den uppresta lilla klack som åkt dit!

Skotten: (13-6) (11-10) (4-9) 28-25