Torsdakväll 3/12

Sitter och tänker och slöar till musik, kolla nyss klart alla veckans avsnitt av Riverside och veckans avsnitt av Andra Avenyn. Har massa tankar som rullar inför helgen och allt överlag som ja vill ska funka fullt ut, fast de får tiden lösa.

Sen är ja fruktansvärt glad att ja fått upp kontakten igen med min gamla klasskompis Sandra från Tullengymnasiet som flyttat ifrån mig upp till Norrköping där hon bor med sin lille prins. Saknar denna tjej mkt, men som tur finns de ju sms och tele som man kan nå varandra med:) Ja funderar på att dra upp och hälsa på dem snart.

Tomtelandet på Stora torget börjar ta form rejält nu, idag har vi fin slippat till de mesta och imorn kommer de sista som ska göras typ fixa med snö och granar sen e de smyg premiär imorn och invigningen är på lördag.
Då hoppas vi som gjort detta att de kommer mkt folk och fikar och myser i Tomteland. 

Tidigare i eftermiddags så var ja i hallen med alla i laget och tog lagfoto och individuella foton, Ja funderar på att ta bilder som liknar hockeykort med fakta osv om mej...annars blir de bara ett stort på mig som man kan ha som minne. Ja hoppas de e nån annan i laget som ska ta dessa hockeybilder så man kan byta nån.. hade dock vart skoj och ha som minne från nån annan med! Så ska strax höra mej för med boysen.

Resten av kvällen funderar ja på att tillbringa till Johan Falk "de fredlösa", hoppas dock att denna är bra för de senaste har inte vart superbra precis. men se värda iaf. Så alla Johan Falk filmer kan ja rekommendera=)
Fick ner den nya American Pie The Book of love idag så kanske plöjer den med om tiden finns ikväll annars har ja nåt och kolla på i helgen, fast de blir väl ensam el om nån rolig typ offrar sig en stund och vill se den med mig^^.

Nu ska här kollas film, kan hända att de blir ett inlägg om filmen och kommentar om den senare=) Ha de bäst tills dess!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback