Händelserna dag!

Idag börja dagen med att åka och gratulera min farfar på 77års dagen, Vi åt middag och fika och gav herren sina paket som han blev jätte glad för=) Sen senare på eftermiddagen bar de av hemmåt och fixa träningsbagen och sedan åka ner med några vänner och leka runt på isen och snacka skit:) Vi som hade kul va Johan, Robin och Nathalie. Ja hjälpte Nathalie lite så hon kände att de fanns trygghet eftersom hennes knä e krash och sen hade hon inte åkt sen hon va liten heller så de va lite ostabilt. Men efter en stund så gav hon sig iväg på egen hand och gled runt försiktigt.

Efter ishallen åkte ja hem och käka lite mat och kolla på tven på Zorro. Nu sitter ja uppe och kollar på Pittsburgh Penguins-New York Rangers, får se hur länge ja orkar sitta uppe och kolla spelar in den oxå om ja skulle få tråkigt imorn då har ja nåt och kolla på.

När ja kollade bloggen ikväll så hade ja fått en väldigt positiv kommentar, de blev ja väldigt glad över för de va mkt beröm i den och de tackar ja med hela hjärtat för!

Men nu ska ja luta mej tillbaka och se matchen! godnatt och sov så gott alla härliga människor=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback