Training day=)

Idag har ja vart redig och tränat på rätt bra först blev de såklart Ishallen 1.5h sen kom Bupp(rebecca) och plocka upp mig så drog vi hem hit te mig och hämta mina innebandy prylar och sedan far vi iväg till Daltorsskolan och spelade inneband mellan 14.15-16.45. Nu sitter ja och återhämtar mig vid datorn:) Ska väl slänga på nån bra film om ett tag=) kommer förmodligen tillbaka senare ikväll!

Toppen Lördag=)

Började lördagen att åka till ishallen och systemet efter ha vart i hallen 2h så kom päronen och hämta mig och vi åkte upp och gratulera vår kusin på 18års dagen, där käka vi och fika och prata strunt. Efter ja vart där skjutsa pappa upp mig till Micke och Catrin. När ja kom upp till dem bjöd dem på lite mat och dryck som satt som en smäck. Catrin hade gjort riktigt god mat, pressad potatis och nån kyckling sak som va ruskigt god! Vi kollade även på Robinsson finalen som va med, de e ju ett program ja inte följt sen Anders Lundin hade de på 1an. Sedan efter vi hade kollat de kom MIcke hem från jobbet och knäckte en bärsa med oss andra och spela kort och UNO, de blev mkt händelserik kväll mkt skratt osv. Tack för en underbar kväll med mat och dryck! ni är bäst=)

Efter ja vart hos Lundqvistarna så drog ja vidare mot kransmossen och mötte upp Robin och Nathalie som hade vart där och festat, vi tog en taxi ner till stan och gick in på Tonic och tog varsin öl sen va de typ dax att dra sig mot bussen hem.

Ja hade en toppen kväll/dag med mkt skratt osv tack alla inblandade=)<3

Lördag 30/1

Idag blir först ishallenmed ett lätt pass hockey, sedan blir de iväg och gratulera kusinen på 18årsdagen efter de blir de och åka upp till Micke och Catrin på trandared och umgås efter de bär de av till Kransmossen för fest med Robin och Nathalie om de hinns med vill säga beror helt på hur länge ja orkar garva åt familjen Lundqvist dessa underbara själar=)

Helt sjukt villket mål!


Tidsfördriv=)

För er som vill ha ett tidsfördriv så kan ja rekommendera detta spelet i länken nedan:
http://www.travian.se/?uc=sez_2052


Canal+


den lunchen satt gott=)

Idag gjorde ja mej lite curryris och till de hade min käre storebror tagit med sig kåldolmar hem från jobbet=) De satt som en smäck i kistan!

Löften e till för allt hållas!

Gårdagens träning va ingen höjdare, iaf inte de man fick reda på före träningen.. Per som hade blivit tillsagd att ta träningen och sätta oss i 5or och säga hur laget till kvällensmatch mot LN70 idag skulle se ut. De som gjorde mig ledsen, förbannad och förtvivlad var att Christer(tränaren) hade lovat mig i slutet av november att ja skulle få spela hela denna LN70 matchen och ha de som morot i mitt utvecklande i hockeyn och viktminskningen, Men nu stod ja inte ens med i laguppställningen och näst intill alla undrade vrf och även ja undrade mest... Stannade kvar i hallen till 11 igår kväll med micke och hjälpte honom med lite saker och ja ringde även Christer 6ggr utan svar. Så ska försöka få tag i honom idag och få en förklaring till vrf han inte lagt in mig i laguppställiningen.

Jag hoppas ju att ja ska få vara med grabbarna och bidra med allt ja kan bidra med och lite till=)

Nu är de dax att käka lite frukost och ta mina tabletter (grönt tea och äppelcider)


då va de dax....

Snart är de dax att dra sig till träningen inför morgondagens match mot LN70 hemma. De ska bli kul och spela match igen för andra gången denna veckan=)

Nu strax blir de lite käk pasta och stekt korv, perfekt innan träning.. ikväll blir de nog chill vid datorn el om ja stannar i hallen och håller Micke(vaktmästaren) sällskap över en kaffe och hjälpa honom lite, de uppskattas mkt=)


Toppen kväll=)

Kvällen blev ju veckans höjdpunkt såhär långt iaf Borås HC spöa Västerås med 4-2. Anders Eriksson va kungen med sitt snygga backhand mål på straffen=D

Hade riktigt kul på matchen med Robin,Nathalie och Alexander, vi flabba rätt gott åt lite saker:D

Nu har ja fått i mig lite kvällsmat i form av Pytt i panna och 3stekta ägg och lite pizzasallad och nu e ja proppmätt... Så de ska bli gött och få gå lägga sig och se på lite tv=)


Testar på!!

Idag börjar ja köra med Grön tea och äppelcidervinäger tabletter som ska hjälpa till med viktreducering och öka fettförbränningen mera! Ska köra slut på alla piller ja har sen om ja ser och märker resultat så kanske ja fortsätter om ja inte är nöjd!

Nedanför kommer länk till de produkter ja kör:
Grönt tea tabletter
http://www.halsoklubben.se/15/page.asp?page_id=4335&type=ecom3&page_nr=1&sub_nr=105&id=18695

Äppelcidervinägers tabletter
http://images.google.se/imgres?imgurl=http://www.vitaminvaruhuset.se/shop/Vitaminvaruhuset/images/shop/1537-2.jpg&imgrefurl=http://www.vitaminvaruhuset.se/shop/show_product.asp%3Fartnr%3D1537&usg=__wjmagixK15lRoN4kLSj-_KsUx7w=&h=220&w=250&sz=27&hl=sv&start=11&um=1&tbnid=jzx9CQOTYbeREM:&tbnh=98&tbnw=111&prev=/images%3Fq%3D%25C3%25A4ppelcidervin%25C3%25A4ger%2Btabletter%26hl%3Dsv%26cr%3DcountrySE%26rlz%3D1R2ADFA_svSE356%26sa%3DN%26um%3D1

Även detta ska börja bli en vana!
http://www.primavi.se/bantning_och_vikt/artikel.cfm?newsID=350&Vatten

Ooooooshit

Helsika va snö de kommit=O de lär ju dock komma mkt mer än de som komiit eftersom de vräker ner hela tiden:P

Imorses vakna ja kl 7 och kunde inte somna om hur mkt ja en försökte göra de=( jobbigt som sjutton, e lite trött nu och hungrig!

SÖKER!!!

Nån som har en Ipod till salu?


Tisdag

Idag vakna ja 9 nåt och va helt dö i kroppen efter gårdagskvällens match och träning. Senare på Förmiddagen kom Magnus carlsson och Mats och hämtade sina vovvar som vi passat sen i söndags och de va lite tråkigt att de skulle hämta de. Saknar redan en av vovvarna Pipen=( men så är de iaf och nu får man ta och busa med Frasse ist:P

Ikväll hade vi tidig träning 18-18.50 gött som satan är de=D vi spelade intern match där vi i vita laget vann tror ja.. sen efter träningen stannade ja kvar och kollade på Borås J20 - Tranås AIF den matchen slutade 7-2 och de va kul och se att J20 spöa skiten ur Tranås mupparna!





Namn på vovvarna: Pipen, Doris, Barbro och Selma(mamman till de 3 andra)

yeeeeehaaaaaaa^^

Fy sjutton så underbart vi vann med 6-4 de va på tiden att förlusts sviten bröts, nu kanske vi kan försöka vinna de sista matcherna vi har kvar fast motståndet är bra... Igår efter matchen tog ja tillfälle i akt och tränade med Knights och de va riktigt kul med lite lagbyte:)

Dax för lite matchvärmning

Nu ska ja bege mig ner till sjön och matchvärma lite inför kvällens match mot Lysekil kl19.30=)

Vill du tjäna extra pengar på facebook??

Här kommer en kort förklaring på hur det fungerar:

- Ett reklambudskap läggs upp i ditt statusfält en till tre gånger i veckan, allt från en text med en länk till film och bild. Du väljer själv vilken typ av reklam som läggs upp.

- Du får betalt när en av dina vänner klickar på annonslänken, oftast 1 kr eller mer.

- Pengar betalas ut varje månad (du kan också välja att skänka pengarna till välgörenhet).

- En person med 600 vänner tjänar ca:1000 kr/månaden.

Så ju fler personer du känner desto större chans är det att du tjänar mer pengar, och du behöver inte göra ett dugg förutom att registrera dig.

Att jobba med FaceAd kan lätt finansiera sommarchartern till Cypern & Kos eller varför inte en ny Iphone eller LCD-tv i vintermörkret.

Om du tycker detta verkar intressant klickar du dig enkelt vidare och registrera dit Faceadkonto via länken nedan.

http://facead.net/welcome/31502


Kingen själv!


Söndag

Idag har de blivit mkt träning, först blev de allmänhetens 1.20 å sen träning med laget 50min rätt lugnt efetrsom de e match imorn kväll mot Lysekil kl 19.30.. de ska bli kul & ja hoåppas på några byten=) nu ska ja käka lite=D


Vilo lördag=)

Lördagen ja trodde skulle bli händelserik på många sätt men blev bara ishallen under dagen alla vänner va ju rätt torra.... så de blev en soft hemmakväll framför datorn, men de va inte dumt de heller för fick sällskap av en mkt mysig och trevlig tjej på msn från Norrtälje. Vi hade mkt givande konversation...så hade inte så tråkigt:) Så timmarna rusa iväg rätt bra.. sen va de läggdaxs så man kom upp idag till träningarna=)


Enkronan blev en flopp!

De e tragiskt och se att BHC inte kan vinna över sundsvall när de  är 2600 på läktaren och hejar fram dem. matchen slute 4-2 till Sundsvall de e bara och grepa takt pinnen och köra på till nästa match mot Troja/ljungby borta på måndag och sen Västerås hemma på onsdag. så vi får se hur de ser ut då=)

Bortamatch i Tibro

Idag bär de av upp mot Tibro för bortamatch, Idag hoppas ja på lite speltid men de får vi se när matchen är igång. Nu ska ja förberedda mig med sakerna ja ska ha med mig. hörs efter matchen:)


Ni visar va ni kan!

I går va de lugnt hela dagen, satt och spela lite och sällskapa med syster en stund.. På kvällen blev de att dra med bror och Peter till Hestra och köra ett gympass på 1.5h och lite bastu de gjorde verkligen toppen för kroppen, Ja va dö trött hela kvällen orka inte göra nåt så satte på nya wallander och såg den med mor och far sen blev de och gå och lägga sig vid halv 12 och de va bra längesen ja la mej vid den tiden.


Klockren^^


NU skulle ja inte säga nej...

Inatt så drömde ja om dig och de väckte gamla minnen!


Förlust nr2 över utsoknes från Fotskäl!

De e tråkigt att vi aldrig kan producera när vi väl behöver produktion i målskyttet=( Solklara stolp träffar och fina lägen att sprätta upp den i taket men oddsen va tyvärr inte med oss ikvällens derbymatch mot Fotskäl som vi losa med 2-4. Nu gäller de och skärpa till sig tills på torsdag då de e ny drabbning mot Tibro(borta).

Nu lutar ja mig tillbaka och lyssnar på kungen
Lars "Lasse" Winnerbäcks album från 2009 Tänk Om Ja ångrar Mig Och Sen ångrar Mig Igen.

Go träning=)

Kvällens träning gav ett gött sug i bena, gött och få ur lite gammalt sly som legat och grot nu ska de in nytt till matchen imorn mot Fotskäls hc, De kommer bli en mkt taggad match från båda håll FHC vann hemma mot oss och vi vill ha vår revanch här och nu! De kommer vara makt kamp på banan vill ja lova! men nu ska ja luta mej tillbaa och varva ner så ja kan sova sedan! godnatt alla pärlor därute=)

Join the game and feel the pain!

Derby laddad hockey i Borås ishall imorgon kväll kl 19.30 tar vi Borås Lynx emot de utsoknes från Fotskäls HC. Kom och stötta oss i Lynx te en derbyseger! Join the game=)


Hemma träning=)

De ja kör är:
Biceps 5x12
Abslide(mage) 5x10
Rygglyft 5x20
Stående hantellyft framifrån 5x10
Stående hantellyft sidan 5x10
Armpress & framåtlutande 25st av varje


Reklam=)


Söndag

Dagen börja rätt segt men efter tag rulla de på och tiden sprang iväg och på kvällen var de träning. På träningen lira vi mest match och de gick körde på fullt och klarade mej undan att slå upp min axel=) Den känns dock mkt bättre och de gör mig glad då kan ja träna fullt.. Efter träningen så hade Christer tagit med sig återhämtnings piller till alla som va och träna.. De va bra faktistk men ma fick en otrevliga rapar. På kvällen satt ja mest och pilla med den bärbara datorn och slöa=)

You give love a bad name!!

Som de kan bli haha=)


Partaj=)

Igår va de 20års fest för Sara som fyllde år. Hon hade skaffat lokal och bjudit massa roligt folk=) Festen va riktigt trevlig, synd bara att allt folk inte kom som hade blivit bjudna. Men vi som va där hade iaf kul och drack våra mysiga drycker=)  dock råka ja mitt klant arsle spilla ut min näst sista öl=( att man blir sur som ett omoget äpple är en sak men som tur har man goa vänner som lider med och de gjorde buppis som gav mej en öl som hon hade fått som hon inte ville ha tack gummsan=) Kvällen va toppen, underbart med lite goa skratt.

Skit skit skit!!

På kvällen i fredags var ja och mina tröghuvven och kollade på bhc när de spelade mot AIK. Matchen börja bra med högt tempo från båda håll. de va en tät och jämn match. BHC tog ledningen med 1-0 och sedan gör AIK 1-1 som stod sig ända tlls de va 1.05 kvar på matchen då AIK asen får in en turlig puck och matchen blev 1-2, BHC gav inte upp fast de va 1min kvar. Efter matchen drog ja och Alexander promenix ner till stan och tog bussen hem.


Fan va naaaaaajs=)

Idag fick ja en ny laddare till min bärbara dator så nu kan ja ta med mej den på bortamatcherna när vi åker långt:D då kan man spela lite el kolla på film:D sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet värre! Är jätte glad, nu sitter ja och uppdaterar den och rensar den från virus osv som finns i den:D


du kan följa min karriär, från barriär till barriär jag är där ni aldrig är!=P

Idag har ja rehab tränat axlarna och sen har hjälpt syster yster och städa lite. Efter de blev de och kika lite på hem till midgård och ladda inför träningen. Träning gick bra men tränar inte 100% än med axeln.. Nu sitter ja och pumpar Lorentz feat M.Sakarias i hörlurarna! Sjukt goa låtar=)

Du vet att de lätt blir Mayhem när du kör dit race!

Äntligen kom deras musikvideo=)


Balders balle är de fullmåne eller?^^



Runar tvålfager=)

Idag har ja tränat 3h och sen har ja rensat bland alla papper, nu ikväll har ja haft Hem till midgård maraton. Älskar Hem till midgård, de e ju sjukt sköna med sina kommentarer^^ några goa skratt har man fått iaf haha=D nu ska ja fortsätta kolla på nötterna:D godnatt

OS-truppen

Här är preliminära OS-truppen till Vancouver

Tre Kronors förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson har nominerat inte mindre än 34 spelare till den preliminära OS-truppen. Och fler namn är på gång med tanke på att spelare som Nicklas Bäckström och Daniel och Henrik Sedin saknas i den första truppen:

Niklas Kronwall, Detroit,
Nicklas Lidström, do,
Henrik Zetterberg, do,
Jonathan Ericsson, do,
Tomas Holmström, do,
Daniel Larsson, Grand Rapids,
Alexander Steen, St. Louis,
Daniel Alfredsson, Ottawa,
Per-Johan Axelsson, Boston,
Fabian Brunnström, Dallas,
Loui Eriksson, do,
Nicklas Grossman, do,
Tom Wandell, do,
Alexander Edler, Vancouver,
Tobias Enström, Atlanta,
Jhonas Enroth, Portland,
Erik Ersberg, Los Angeles,
Jonas Frögren, Toronto,
Carl Gunnarsson, do,
Jonas Gustavsson, do,
Anton Strålman, do,
Rickard Wallin, do,
Niklas Hjalmarsson, Chicago,
Kristian Huselius, Columbus,
Fredrik Modin, do,
Samuel Påhlsson, do,
Patric Hörnqvist, Nashville,
Henrik Lundqvist, New York Rangers,
Joel Lundqvist, Frölunda,
Douglas Murray, San Jose,
Robert Nilsson, New York Islanders,
Michael Nylander, Washington,
Johnny Oduya, New Jersey,
Mattias Öhlund, Tampa Bay.


Pisseryck^^

Igår kväll fick ja nåt jäkla pisseryck och ringde vaktis Micke och kolla om de gicka bra att man kom ner tidigt och körde ett pass på is och de gick utmärkt. Ja åkte ner halv 8 imorses  och börja träna kl 8-13.30 med 40mins vila mellan 10-11 då ja tog en fika när de käka frukost, gav dem en del goa skratt som fick dem på bra humör=) De e alltid lika kul och få andra och skratta:) den aktiva tiden ja befann mej på isen va 4h 20min och de känns i bena och kroppen.. Är just nu rätt sömnig så ska snart gå och lägga mig.

Ikväll har jag vart och tittat när vi i Lynx mötte Töreboda och åkte på psik med 2-4, så kan de gå när man faller dit i svackor.. lider med grabbarna synd att man aldrig får bidra med nåt=( men min tid kommer och de e bara och vänta:) Nu ska ja fixa mej för sängen godnatt och sussa göttans!

Ny vecka och nya möjligheter

Då va de åter måndag igen efter en härlig helg med gott folk och hockey=) Dagen va rätt seg och ja hade inget och göra men då ringde fidde och vi gick ut och gick 40min med hans tjejs systers hund, lite långsökt^^ men de va de enda ja gjorde typ på dagen mer än de lilla ja fixa och dona räknas lknappt. På kvällen va de dags för träning, ja va med och deltog på isen men tog de varsamt med axeln så ja inte slog upp den igen.. så träningen gick rätt bra hoppas ja kan köra fullt till nästa vecka iaf.


Super dag=)

Idag bar de av ner till stugan för att åka griller med skene vännerna på sjön, vi åkte runt 2h där och sen blev de korvgrillning med varm choklad mums mums:D De va så sjukt kul och få åka på sjön man bara brukar åka båt,fiska och bada i men nu så kom dagen då ja fick åka griller=D

Ikväll ringde grannen och fråga om ja vill ha en Pioneer Stereo med en extra cd-växlare, de tackar man ju inte nej till, de e ju perfekt och ha den dagen man flyttar hemifrån så ja sprang upp och hämta den. Så ja har ägnat en stund till och göra rent och sätta ihop den, underbart gött ljud för att bara va 2st små högtalare. Kommer upp en bild på den nedanför=) stereon e allt utan den silver färgade spelaren för de e min DVD & Video!


Bilder från dagarna på Kransmossen!

















Kransmossen is the shit=)

Igår hann ja inte skriva va som hände under dagen, men de kommer nu så håll i er=)

Igår så tog ja mina griller och klubba och åkte upp och mötte Luukko på Kransmossen, va var där 3h och lira smålag spel med nåra små grabbar. De va en sjukt härlig känsla, de e sånn stor skilnnad och träna inomhus och utomhus. Inomhus blir de tungluft och man blir trött fort och utomhus är man pigg och alert för de e frisk och kall luft UNDERBART. Ja hade gärna dragit en träning ute och Jag saknar min kära uterink på Ryavallen där arenan står och ser tråkig ut=( De tog bort den 2004 eller nåt tror ja de va de va de värsta  som en kommun gjort någonsin.

Idag har ja vart på Kransmossen igen och lirat 2.5h med Luukko, Marcus luukko, Johan den klene, Mossberg och Jarir. Vi körde match och tjöta och tog en värmande kaffe. De satt klockrent, de lär bli Kransmossen imorn igen om ja inte drar ner till Örby och lirar på sjön istället med alla amatörer i skene^^ haha

Ikväll vet ja inte va ja ska hitta på men först nu ska ja te en varm dusch och sen göra lite käk och slöa:) Skriver kanske senare! ha de gött over and out=)


MATCHDAX!!



BORÅS ISHALL KL19.00 BE THERE 

Godnatt=)

Godnatt alla därute=)


Påskynda!?

Ja sitter och funderar på att ge kroppen en extra kick på vägen neråt i viktvärlden. Tänkte testa denna Produkt som finns hos gymgrossisten. Den ska tydligen ge bra resultat enligt omdömerna som finns! Ni som läser min blogg kan väl göra er hörda och säga va ni tycker om min fundering.

http://www.gymgrossisten.com/1/sv/artiklar/fettforbranning/lose-it-workout-120-kapslar


Tungt farväl=(

Idag tog ja farväl av praktikplatsen då ja va och hämta mina arbetskläder ja hade kvar. Fast helt och hållet hade ja inte tänkt och ta farväl=) ja kommer säkerligen åka dit och besöka de så fort ja får chansen. Ska även försöka få låna bastun en fredag el lördag och ha bastubad med några grabbar och lite onyttigheter hehe^^

Annars har dagen vart lugn, va på BIK 3h sen drog ja hem och käka och gjorde mej i ordning för nytt rehabpass på gymmet medans de andra va på is=(

Ikväll tog ja och gjorde mej 3st super goa äggmackor och lite tonfiskröra brevid och ett stort glas mjölk till allt detta blev de en film som hette The Marine 2, den va rätt bra må ja säga så se den! Finns även 1a(The Marine) med John Cena i spetsen.

Nu ska ja snart hoppa i sängen och vila upp mej till morgondagen då de kanske blir en vända till kransmossen och lite grills där med Luukko och Johan.

Älskar att åka pulka:D

Igår drog ja till backen och åkte lite bland den nya snön de va riktigt kul, de va allt för längesen man åkte pulka och snowracer. De kom upp massa gamla minnen sen man va lite mkt trevligt va de iaf:D Men värst va ju att man glömt av hur man svängde med pulkan hehe så de gick ner mot skogen en del gånger ^^ haha.


Shiiiiit va snö=O

Inatt har de kommit närmare 30cm snö och de är underbart funderar starkt på att dra ut och åka lite tefat el dylikt om ja nu har kvar nåt sådant sen ja åkte sist:P hade vart skit skoj och uppleva lite tävling i baken;) hehe
Har i varje fall vart ute och tagit bort all snö som kommit riktigt mysigt måste ja säga, alla barn på gatan är ute i snödrivorna och leker=D

Snöväder=)

Igår när ja begav mej av till ishallen så började de snöa och va ruskigt kallt i vinden. Som tur e man ju inne och tränar på gymmet=) Körde Spinning 40min och sen blev lite rygg och mage och lite armar med. Denna gång fick axeln vila mest. När ja kom hem så var de bara och börja skotta och sen gick ja in och käkade korv med bröd som mor och far hade gjort till kvällsmat, De passade dock perfekt eftersom de va hockey på tven=) Sverige mer el mindre läxa upp Schweiz med 11-4 och tog bronset som de vore godis från småbarn haha underbart=) Satt uppe och kolla första perran av Canada-Usa, vet inte vad matchen blev vet bara att de stod 2-2 innan ja somna in i Drömmarnasland.

Yäääääääääääs=)

Idag fick ja smset med bekräftelsen om att ja kan hämta ut min parfym som kommit!! Underbart som jag har längtat=)


Hård träning på hög nivå=)

Blev väckt kl kvart i 12 av Luukko som ville få me mej till hallen och åka lite Skriller och köra lite spinning. Ja nappade direkt på de, vi körde skridskoåkning 45min och sen spinning 45min sen lite styrka. När ja kom hem va ja helt utslagen så gick och la mej 1h så ja orka med kvällens träning, Kvällens träning började ja med att löpa till Parkervallen och tillbaka till ishallen. Sen drog ja vidare till gymmet och börja köra rehab träningen för axeln och de blev en rejäl träning vill ja lova fick lite tips från en kille i BHCs A-lag med bra axel övningar och dem tog bra så de blir och fortsätta med dem. Nu har ja fått i mej lite kvällsmat som va behövligt va ruskigt hungrig nu efter all träning. Resten av kvällen ska ja bara chilla och götta mej vid nätet:) Godnatt bloggen och alla Goa Stalkers=)

I väntan på bättre match!

Här sitter man och väntar på att klockan ska gå och nu är de 2h och 20min kvar till matchen börjar! Kollar just nu på Canada - Schweiz som står 3-1. Nu ska ja fortsätta kolla matchen! peace and go Sweden!


Glädjen bara strömmar in=D

Vilken eftermiddag/kväll de vart, de kändes riktigt bra och komma till dagens BHC match och få se dem spela rätt bra hela matchen rätt igenom som de sällan brukar göra. Matchen mot Almtuna slutade med en go vinst 3-1 och kvällens målskyttar blev Anton Gustavsson med 2mål och Erik Andersson med 1mål.

Efter ja sett matchen var de dags för min egen träning och de blev rehabträning för mig och min mongolida axel. Fick med mig Robin Lantz upp te gymmet även han med axel problem dock värre än mitt, Hans hoppa ju ur led....ugh vi rehaba oss bra med dem lätta vikterna och lite cykling som värmning sen kör vi även lite mage, rygg och ben.

Nu när man sitter här och ugglar vi nätet så dyker min käre vän Anders"tokstollen"Ahlgren in på msn och överraskar mig med invite till filmprogramet som är likt Spotify vid namn Voddler de ska bli najs och även ha detta program så kan man fixa film när man behöver=) detta räddar min kväll fram till JVM! Tack Anders

hoppas man får med nån invite så kan man ju dela ut de till nån snäller person;)

Lonely!

I Look to the past
And remember and smile.
And maybe tonight
I can breathe for awhile.
I'm not in the scene
I think I'm fallin' asleep
But then all that it means is
I'll always be dreaming of you!


Fernandoz - varje gång jag ser dig


Otur i vanlig ordning!

Ja har la fan aldrig tur med nåt längre!? iaf va ja tycker själv, va nere och skulle och träna lite extra på Allmänhetens åkning. Vi var några grabbar som körde 2mål i zon och då hände de som absolut inte skulle hända mig=( Jag fick ett felskär när ja skulle vända mig till  framlänges åkningen och ja landar och slår i axeln som blir helt förlammad och orörlig e kort stund, slog även i armbågen som är röd och öm men den kan ja leva med men inte med axeln som har vart så jävla ond den senaste 1.5veckan. Så nu ska ja verkligen ringa läkaren ja har på vårdcentralen och se va de säger om ja kanske behöver åka upp och röntga den el om ja bara ska låta den vila några dagar från träning och ansträngning. Får se hu de blir ska kolla tid te läkaren på måndag.

Chill och film

Ikväll har ja inte gjort så mkt mer än att kollat på Kenny Starfighter Begins och garvat för mig sj^^ Ska strax gå och lägga sig så man orkar ta sej upp och dra till allmänhetens och träna lite extra om man nu gör de, får se hur axeln reagera på rehabträning ja gjorde ikväll.


Funderar på att kolla upp axeln hos nån läkare el sjukgymnast som kan kolla läget på den.






Där de 2svarta strecken är har ja blivit stel och har ont, sen kan inte röra axeln lika mkt som ja kan med höger utan att de gör ont=(

J-VM<3

Va ska man säga om dessa grabbar i Sverige tröjorna som kör över allt motstånd i Junior-Vm? Finner tyvärr inga ord. Här kommer ett klipp med höjdpunkter från Sverige-Finland 7-1.





Andre Petersson gör 1-0



Jacob Markström stoppar ilskna finnar från att göra mål!



Mattias"Trollgubbe"Tedenby gör sin målgest efter sitt drömmål

Vilken nyårsafton^^

Denna Nyårsafton va riktigt partajfylld Började med att knäppa en öl på tåget ner till Skene med syster och Elin. När vi kom till Skene kom Fredrik och plocka upp oss så drog vi hem till honom och börja dricka lite öl och käka god mat. Sen va de dags och göra sig iordning sig till förfesten vi skulle till hos Simon, Väl hos Simon så fortsätte partajandet och öldrickandet till musik, tjöt och skratt. Efter någon timma hos Simon och hans tjej Sara så drog vi oss vidare till festen som var hos Danne Sandqvist och hans Sandra. Sen va de bara och kröka fullt ut. Träffade på massa "vänner" man inte sett på länge el hört av och de va riktigt kul!

På 12 slaget blev lite skumpa och ciggar med de goa folket på festen. Vi drog hem vid 1 tiden och käka makaroner och grillkorv, sen blev de och chilla och ta en mugg te sen blev de sängen.