Krööööööööök!

Nu jävlar krökas de för fullt, mkt öl och cider som flödar de e fett naajs snart kommer rosén fram och gör en totalt galen i hjärnan^^ Spriten kyls jävligt hårt oxå... ska satsa på att få sveriges värsta fylla någonsin:D Ja ska va KINGEN ikväll! Ni som inte ska supa loss ikväll ha de gött i de lugna och sköna:D Puss å klem på er


Fin främmat!

idag har de vat lugnt pga allt JÄVLA KUK regn! blev dyngsur när ja va ute 15min ner till stan och vände bara:S men men tur är de iaf att man fått främmat av en solstråle från Norrtälje som är Elins kompis som heter viktor. En mkt trevlig och rolig kille:) Just nu sitter vi och för förkrökar lite med öl och cider och smirnoff ice, detta sitter inte fel alls;) joina nån?^^

fan va fett de kommer bli imorn:D Suuuuuuuuuuuupa sönder totalt!

Tjingeling tanga string;) puss på er flickor och pojkar som läser.

Grattis polarn=D

Det är alltid kul och glädja med glada nyheter om sina polare som spelar hockey!

Ikväll har ja fått info om en polare ja följt sen han va 12år i hockeyn. Nyheterna/infon ja fick talade om för mig att han fått ett tryout kontrakt med Asplövens HC 10/11. Den person ja pratar om är ingen mindre än Kristian"Luukko"Luukkonen som signat kontarktet.

Vi som känner dig och har spelat med dig tycker du är en mkt bra och skridskoskicklig spelare med bra fart under rören och ett vasst målsinne med snabba handleder.

Jag grattar & önskar dig all lycka och hoppas du kommer ta en plats i Asplövens HC. Kriga för varje blodsdroppe!

Kristian Luukkonen  Sweden

Birthyear: 1990-03-26 Birthplace: Borås, SWE
Age: 20 Nation: Sweden
Position: LW Shoots: L
Height: 176 cm / 5'9" Weight: 75 kg / 165 lbs
Youth Team: Borås HC Contract: Try-out

Season Team League GP G A TP PIM Postseason GP G A TP PIM
2007-2008 Borås J18 J18 Div.1 - - - - - |          
  Borås J20 J20 Elit 25 5 11 16 22 |          
2008-2009 Borås J20 J20 Elit 25 15 9 24 24 |          
  Borås Allsvenskan 20 0 0 0 2 |          
2009-2010 Borås J18 J18 Elit 2 1 0 1 0 |          
  Borås J20 J20 Elit 17 7 15 22 12 |          
  Borås Allsvenskan 10 0 0 0 0 |          
2010-2011 Asplöven HC Division 1 - - - - -



Hatar regn regn:(

Va är de här för jävla skitväder man får:O man blir totalt depp för sjutton:S Ja hoppas bara de blir bättre till helgen iaf så man kan götta sig:)

Idag har de vart lugnt kollat film/serie, handlat och spelat en massa kort.. skit mysigt och socialt=D Sen gjorde ja lite käk i form av Wok och kyckling med äggnudlar till, som super gott och rejäl fart i. Ikväll kollade ja på fotboll med bror och tjejen, vi drack nån öl var och lite popcorn. Matchen vi såg slutade 5-0 till IF Elfsborg mot nåt Makidonskt lag som inte hade så mkt och säga till om! Snart blir de och fortsätta kolla serie, så ska ja även förbereda mig för min sköna säng:D

Godnatt och sov så gott alla sötisar puss på er<3

På bilden har vi Jon Jönsson som vänder hem till elfsbrog efter en utlandsvisit
i Frankrike och Danmark.


Bilder

Här är bilderna på Tv-bänken sm får agera bord istället:D

Sweeet^^

Så då vart man hemma från stan med en smalare plånbok än va den va innan man gav sig av ner^^ Gick till systemet och shoppa sen bar de vidare till andra affärer. Men system notan sluta på 753kr^^ hehe, de blev mkt gott för dessa slantar 37st artiklar:D Nu e ja sjukt sugen på att ta en iskall Starbrno! Tyvärr måste ja hålla mig i skinnet tills de e dax för att dricka dem.

Va gullig och köpte älsklingen en söt tunika, ett rosa hjärthalsband och en silverring allt detta för ja älskar henne så mkt.




klockren!!

Vilken klockren målgest^^

Ojsan...

Igår blev de ingen uppdatering, hade inte nån spec mkt tid över. Men nu så blir de några rader!

Igår fixa ja och dona utomhus en bra stund med att klippa häcken och gräset efter ja gjort klart detta bestyr så spana ja och flickan min upp träningstid i stadsparken med Friskis och svettis gympa 1h, de va riktig skönt och ge kordinationen en törn ibland. Annars blev lite käk och kortspel på kvällen innan läggdax.

Idag har ja vart och slängt en tv oh lite annat skräp och nu sitter ja och uppdaterar lite, annars så blir de lite spel på NFS 6 som e dunder skoj:D Sen har ja fått en tv-bänk av grannen. Nu ska ja göra lite annat! ha en fortsatt bra dag:) Bilder på bänken och häcken kommer senare;) Ha de gött haj!

Jävla regn!

Uscha idag vaknade ja av att regnet bara öste ner:/ man blir ju depp som sjutton, har lite saker och göra ute som fixas innan fredag. De hade ja tänkt och göra idag men men inte mkt och göra åt när väder gudarna inte vill ge med sig med fint och soligt väder. Så ja får väl stanna inne och fixa och dona i lägenheten lite så den e tip top under veckan iaf:)

Ska även slöa till mig lite oxå och spela lite och kolla film till kvällen. Ska bara se till och hitta någon bra film:)

Toppen kväll!

Nu har man kommit hem från kusinerna, de va riktigt skoj och hälsa på dem:D vi spelade kubb där tjejerna vann med 2-1 men revanschen kommer snart igen hoppas ja;) Annars blev de god fika med äppelpaj och kladdkaka som min äldsta kusin hade bakat under dagen. Efter fikat blev de kortspel neger och president där visa ja vem som va KINGEN några rundor och blev president:P Sedan blev de grillad flintastek och friterade pommes och sallad. Dryck till maten blev öl och 2glas vin 1 rött och 1vit. Vi spelade även ett roligt spel Alias innan vi begav oss hemmåt, detta spelet va rätt kul men lite klurigt, sen hjälpte ja och Elin kusinerna med deras lösen och Elin blev nyckeln till de hela!

Resten av kväll blir de och ta de lugnt och spela några banor på bilspelet, kanske till och med utmana Elin i spelet=D


Kan verkligen inte hjälpa de..

Nej, de kan ja inte för ja tycker låten är riktigt bra och ja skiter ifall de e Darin som gör den, för han gör den riktigt bra!



Ska iväg...

Då har man vaknat till liv och käkat frukost, nu ska ja fixa till mig lite efter ja tagit en dusch. Efter de bär de av till mina kusiner för grillning och umgås med dem ett tag.. får se va man hittar på med dem, kanske blir kubb el nåt annat kul:) men nu måste ja lägga på ett kol så ja blir klar nån gång. uppdaterar mer till kvällen ha de fett naaajs idag!
Bild på dagens frukost + 2st kokta ägg.

 

OMG:O

De bara öser in med läsare på bloggen, de har ökat med 15-25pers unika sen igår kväll och de e ju riktigt soft:) Fortsätt så! Ja blir gladare och skriver mera.
Ha de bäst och godnatt=)


Soft kväll!

Ikväll har de inte hänt så mkt alls tagit de lugnt mesta dels vid tven. Va och handla lite chips och choklad som man måste få unna sig lite ibland:) Installera även ett gammalt bilspel på datorn oxå ASKUL va de, Need for speed hot pursuit 2 för er som undrar^^ de finns så lite socialt folk runt om på nätet el så är de bara så att de är ute och super sin skalle i spillrorXD

Jag sitter och pumpar musik och kollar på nätet just nu och uppdaterar här. Nåt mer intressant lär inte hända denna kväll. Får vänta tills imorn och se om de händer nåt roligare nåt som ja hoppas på;) Ni får ha de riktigt skönt alla trevliga läsare som kommenterar:D

BTW de är jätte mysigt att nåra av er har skrivit lite inte ofta de händer! Ja är tacksam bara så ni vet=)

SAKNAR HOCKEYN ASMYCKET=(


Need Sunshine

Imorses vakna ja strax efter 9 av att regnet öste ner utanför balkongdörren som stod öppen. Hade ja kunnat somna om hade ja nog gjort de men de va lögn i helvete och somna om:( så de blev och gå upp och göra frukost som en rätt nyttig en.
Bestående av 1 litet glas jucie, 1 glas mjölk, 2st mjuka polarbröd med 1med skinka, gurka, tomat och en med ost på till detta koka ja 2st ägg. De mättade bra och de blir och fortsätta med att köra kokta el stekta ägg till frukost=)

Annars idag blir de lugnt pga vädret som inte talar för sig, regn och molnigt som igår..TRÅÅÅÅK! Man vill ju kunna vara ute, sola och bada men icke här i Borås. Så får väl ta tillfälle iakt och träna lite styrka och koka ihop nån god lunch om en stund.

Nu ska ja dra mig och pilla med vikterna lite, hörs senare puss hej så länge =D
 


Vill ha nu!!!


Fy fanken va ja hatar regn=(


Tack!

Tack så mkt alla söta läsare att ni följer min blogg, ja hoppas ni kommer göra de framöver med.
 Ni får gärna fråga om de är nåt=)
 ha de gott och godnatt med er allesammans PUSS & KRAM
Ni är guldvärda:)
 

 


watch out!

Nu blir och ta bussen ner till stan för torsdagskväll med massa folk på torget och i stadsparken och förhoppningsvis bra musik på storascen med Timotej och Nanne grönwall=) Vädret är okey menverkar som de ligger lite regn i luften, så ja hoppas de kan hålla upp den stunden man är i väg i stan iaf:D Nu ska ja dra mig ha de bäst alla läsare=)


God Morgon tråk väder=(

 

Denna torsdag börjar inget vidare vaknade till tråkigt väder med regn och molnigt.. Hoppas dock att dessa moln skingrar sig så man kan ge sig ut och få frisk luft. Men nu blir de frukost/lunch först ut, sen får man se vad som händer. De ju Torsdagskväll på torget med artister som Nanne Grönwall och Timotej som uppträder.


 


Negerbolls bagarn^^


Foodish

Nu har ja gjort mig en riktigt goer hamburgare på spisen, ska bli riktigt gott med lite mat i magen nu!

Hamburgaren är bestående av:
Lök
Tomat
Sallad
Ostskiva
Senap
Ketchup
Dressing detta blir smaskens enda som saknas är saltgurks skivorna:( Nu ska ja avnjuta min David Spec burgare!



Tidsfördriv!

 


För er som inte har så mkt för er och som blir snabbt uttråkade kan ju alltid testa spela detta spel som fördriver ens tid lite extra när den e som tråkigast. Ja själv har/spelar de lite då och då när de blir tråkigt på dagen/kvällen. de skötter sig själv mest. De enda du som spelare behöver göra e att klicka lite så de byggs osv, nedanför kommer en länk till spelet.

Spana in HÄR!


På spaning i stan!

Idag har ja och Elin vart och spanat på kläder och lite annat kul.. vi va i stan 4h och kolla runt och prova kläder, träffa även på nåra vänner oxå innan de bar av till knalle och kvantum för att köpa räkor, baguette och vit vin på systemet som lite festmiddag såhär en tisdags kväll i solen:) Detta va blev riktigt mysigt med lite soft musik i bakrunden, prat och skratt. Senare efter 21tiden gick vi ut på torget och satte oss och spela lite kort och fortsatte planera inför den roliga kvällen som kommer framöver!(A)

Denna dag har varrit toppen så nu blir de och dra sig mot bingen och kolla tven=)

Vinet: Regatta bay 75cl 14% gott vin rekommenre





Besviken=/

Snabba cash va inte 100% bra som jag hade förväntat mig.. blev lite besviken=/ Joel kinnaman va bra men mesig emellan åt! vissa stunder va filmen bra men får vänta och se i andra filmen Aldrig fucka upp och se ifall den blir bättre. Tydligen ska Snabba Cash boken va bättre än filmen så får väl läsa boken före nästa gång!

En besviken David säger Godnatt till er alla.


Myskväll

Ikväll har ja och flickvännen varrt och handlat lite mat och färgning.

Så fort Sötnosen är klar med sin färgning och dusch så ska vi fixa lite popcorn och lägga oss och kolla på film och de blir som ja tidigare nämt Snabba Cash.

Jag har hunnit träna armarna en stund medans ja väntat, ska fortsätta min träning imorn på morgonen/förmiddagen, de blir nog att ta och jogga och sen träna lite rygg och axlar så man styrker upp dem lite extra:)

Sitter och väntar spänt på flickvännens färgningsresultat:P

Skriver senare om hur filmen va så ha tålamod gott folk:) ha de naajs


Äntligen Snabba Cash

Som man har väntat på att Snabba Cash ska komma ut så man kan kolla den=D hitta den precis på en sida där de mesta kommer ut, håller just nu på att ladda ner den till datorn!! Den kommer ut på onsdag på DVD. så nu väntar ja på att laddningen ska rusa iväg så man kan luta sig tillbaka i sängen och kolla=D

Joel Kinnaman är ju svin bra skådis i Johan Falck filmerna så ja hoppas han är lika bra här!

Handling:

Johan ”JW” Westlund lever dubbelliv som stekare på de hetaste inneställena på Stureplan. När han förälskar sig i överklasstjejen Sophie lockas han in en värld av organiserad brottslighet. Jorge gör en osannolik rymning från fängelset och är på flykt från både polisen och den jugoslaviska maffian. Hans plan; göra en sista koksleverans och sedan lämna landet för gott. Mrado - brutal indrivare inom den jugoslaviska maffian är i konflikt med bossen Radovan. Han får i uppdrag att hitta Jorge, men tvingas samtidigt ta hand ta hand om sin 5-åringa dotter.




Skön låt=)


1a semesterdagen

Idag har ja haft fullt upp med en del saker som e prio 1 på och de gick inte värst bra men så kan de vara ibland. Annars idag har de vart skönt dock lite kvaft i luften så man lökat sönder, fats de gör ju ändå men men hehe. Ja och snuttan cykla ner och svalka oss i sjön en kort stund sen blev hem och fixa käk.

Ikväll har de blivi lite film och slöande. riktigt skönt och slappna av:) nu ska ja ta och dra spana in några filmsajter efter nån bra film.

Har ni några bra filmtips så skriv för sjutt0on muggar!=D

   


Semester på ingång!

Idag är de sista dagen på jobbet innan de blir 2veckors underbar semester emd min fina flicka:) Ska bli sjukt naajs och få sova lite extra ist för att gå upp kl 7:P hehe Men nu ska ja inte sitta här så mkt mer bussen till jobbet går snart så måste traska iväg så ja kan komma hem nån gång och götta mig i de fina vädret:D

Ni får ha de så gott alla lediga läsare för nu ska ja dra! Ha en toppendag puss hej


Me and my lovers day<3

Idag firar ja och min älskade Elin 3månader ihop. Detta är de 3bästa månaderna som ja någonsin upplevt hittills, Älskar min Elin apa mkt och hon är så mysigt underbar denna flicka. Tiden har gått rätt fort när man haft henne vid sin sida och en hel del roliga minnen har de blivit och kommer bli många mer:D

Idag har vi firat lite lätt, när ja kom hem från jobbet fick ja kycklingwok till middag de satt klockrent i magen, efter de blev de bad i 1.5h i B-sjön sedan bar de av hem och hämta lite pengar till glass, de va satt mkt gott med glass:) Nu sitter vi och chillar.

Men nu ska ja göra nåt annat kul hade ja tänkt så nu har ni nåt litet och läsa iaf:) ha de gött puss å hej

Bilder på mig och min älskade Elin:)




Soooo hot outside

De e rejäl värme vi fått underbart skönt men man lökar sönder och dricker vatten som en kamel^^

Jobbet gick bra idag har börjat klippa gräset i värmen med åkgräsklippare sen har de bara var5t lugnt på jobbet tills vi slutade. Efter jobbet va de fort hem och byta till badkläder och gå till sjön och bada en stund. Nu har ja och älsk laga middag och lunch till mig imorn och nyss har vi städat bort de mesta som syntes i smutsväg så nu ser de ut som de ska=)

Men nu ska ja inte sitta här och dra ut på min tid som ja hellre vill tillbringa i ett svalkande vattenbryn i sjön istället ha de gött haj

Här kommer bild på vrålåket ja klipper med:D



lite paus

orkar inte blogga nåt vidare idag så de får bli i veckan så håll ut allesammans... ha de gött puss å kram på er:D


Videobloggning!

Här kommer en kort videobloggning:D

First time

Nu testar man på att ha en ansiktsmask för första gången som ja köpte igår. ska se om de är nåt bra, den e rik på C-vitamin. Får se va man ska göra för underhåll på kroppen efter masken=)

Den finns i olika sorter och bra för lite olika.

Naaajs med lördag

Nu har man vaknat till liv och fått upp ögonen. Idag på dagen händer inte så spec mkt grill med bror och hans polare sen chill resten av dagen:D Men nu blir de nog lite frukost för min del och fixa till kläder tills kvällen hörs senare under dagen/kvällen. Ha en underbart skön dag alla goa glada!


Stopp!

10 sätt att sluta snarka

1. Undvik att sova på rygg. Tungan och mjuka gommen pressas då bakåt och gör svalget smalare och snarkningarna förvärras. Ligg på sidan när du sover. För att undvika att i sömnen hamna i ryggläge så kan man sy in en golf- eller tennisboll i ryggen på pyjamasen.

2. Sluta röka. Rökare får ofta kronisk irritation i luftvägarna.

Slemhinnorna svullnar av rökning vilket leder till ökad risk för snarkning.

3. Drick mindre alkohol. Alkohol förvärrar snarkningar.

4. Tejpa munnen. Ta en bit smal kirurgtejp, cirka fyra centimeter lång. Fäst tejpen strax under näsan, över de slutna läpparna och ner en bit på hakan. Känns det som att du inte får luft lossnar tejpen när man öppnar munnen kraftigt. Är luftpassagen genom näsan för trång andas du med

öppen mun. Det ökar andningsmotståndet och bidrar till snarkning.

5. Minska din övervikt. Bantning, helst i kombination med motion, är ett effektivt sätt att bli av med, eller minska, snarkningarna. På kanterna i luftvägarna finns fett inlagrat som gör att luften får svårare att passera.

6. Undvik sömnmedel. Svalget blir extra avslappnat under sömn, undertrycket vid inandning gör att svalget faller ihop och blir extra trångt. Eller stängs helt.

7. Minska luftmotståndet i näsan. En trång näsöppning kan vidgas med hjälp av böjliga plastskenor.

8. Sök läkare. Har du stora problem med snarkningen bör du kontakta läkare för sömnutredning. Mjukdelarna i svalget opereras bort vilket gör att snarkningen kan försvinna. Vissa fortsätter emellertid att snarka även efter ingreppet.

9. Ligg lågt med huvudet i sängen. För många kuddar gör att halsen böjs framåt och svalget blir trångt.

10. Somna inte "dödstrött". Då snarkar du mindre.


Äntligen Fredag

Då vart denna arbets vecka slut.. gött naajs=D

När ja kom från jobbet va de snabba ryck in i duschen och på med fräscha kläder för de va dax för en lunch nere på stan med gumman och sedan handla på willys som vi hoppade igår. Efter vi handlat åkte vi med farsbror och bada ute i Halla sjukt skönt och svalkande, sen bar de av till farmor och farfar för och ta en kvälls fika och prata lite strunt med de gamla som de uppskattar mkt:) 

Nu har vi precis kommit hem från farmor och vart på hemmakväll och hyrt 3filmer. Så snart blir de och kolla film och gotta sig resten av denna fredagen:) Ha de bäst see ya!

Hemma igen...

Nu är man hemma sen 2h tebax från stan och knalleland(köpcenter). De va inte mkt folk i knalleland allt folk väntar väll tills kvällens bravader nere i stan där de är live band på torget ikväll i form av Playtones(dansband), de e inget ja är speciellt intresserad av. Så jag åkte mest igenom stan bara och såg rätt mkt strömmande folk. Nu har uppträdandet vart i 30min och ja tror inte de kommer vara så mkt folk därnere mest gamla kanske!? who knows?^^

Ja sitter och lyssnar på musik och tar de allmänt lugnt, funderar dock på att gå till sängs lite tidigare ikväll och kolla tv tills man somnar som en stock brevid min sötnos, så får man kanske några extra timmars sömn som kan behövas.

På jobbet idag har ja fortsatt och dra alla dessa 8000st bordshockeyspel, har även börjat packa... Hann med och packa drygt 4.500st innan kl blev 16.00. Har juu även hunnit med och jävlas med mina älskade arbetskamrater i vanlig ordning^^ haha alltid lika sjukt roligt! De lyser upp dagen på jobbet för en. 

HELGEN
De ska bli härligt med lite skön helg, på lördag blir de och dra på födelsefest på krogen för 2st tjejkompisar som ska fira sig=) Annars är helgen rätt oplanerad, jag lär ju uppdatera i helgen. Men nu ska ja göra annat så vi hörs alla läsare, ha en fortsatt bra torsdagskväll och helg=) puss på er

Ny bild med dagens klädsel


Stan...

Nu blir de stan skriver mer senare har inte riktigt tid just nu see ya all:D Håååll ut

Tack så mkt alla underbara läsare:D


Slut för dagen

Hemkommen från jobbet, idag har de gått fort på jobbet haft mkt och göra, dragit 3500st hockeyspel, sen dragit in pall med matrial till tryckarna så de har lite och göra resten av veckan och sedan mekat lite med Chrille med åkgräsklipparen som behövde nya remmar. Så dagen har vart fylld och de mkt bra för då går de fort:D

Nu blir de och köra lite styrka sedan ta en skön dusch:) Bloggar mer senare, vikterna väntar!

 

Fikarast

NU har man lite fikarast med grabbarna i solen. Riktigt gott väder med lite sköna svalkande vindar! Om 1h blir lite lunch och den består av wok m. kyckling och äggnudlar.. de ska bli riktigt gott:D men nu ska ja återgå till mina hockeyspel så ja får väck dem från min görande lista på jobbet. mer bloggning kommer under dagen håll ut älskade läsare

Puss på er:D

Rekord

Fan va kul slog mitt rekord på unika besökare ikväll de gillar vi grymt mkt:D


Bingen väntar...

Nu blir de och lägga sig till och kolla tv/film de beror helt på vad som erbjuds i kvällens tablå. men nu ska ja ta och dra mig för kvällen hörs här på bloggen imorn ha de riktigt naajs alla härliga läsare:D

Inga!!!

Usch, de är många som läser men inga som kommenterar lite tråkigt :(
 vore kul och få lite kommentarer från er :D


Skönt och vara hemma

Äntligen är man hemma från jobbet vilken dryg dag de vart, tiden har inte direkt rusat iväg precis:S men nu är man hemma och har hämta paket på tobaks butiken oich sen handlat lite käk som behövs=) Men nu sitter man och har lite egotid vid datorn och letar film till kvällen:D


God morgon!

Sitter på jobbet och är hungrig, de är frukost om 33min. Idag är ja lite seg såhär på morgonen men hoppas de vänder under dagen:) nu ska ja återgå till mina pappersark hörs och syns gott folk=)

Helgen och Måndagen

Helgen har vart mkt bra och mysig och varmt!

Lördagen tillbringa ja och älsk framför tven och true blood ända tills Alexander Kindh ringde och fråga om vi kunde dricka öl, så ja och Elin for ner till stan och möte alex så vi drog och köpte grillvirke. Efter de for vi hem och drack och käka och tjöta till kortspel. Senare mot 23-00 tiden fick vi idén att dra till Tonic en runda och se va folket hade för sig.. där trä'ffa älsk en tjejpolare som hon pratat med på nätet i många år som är från GBG, de va kul för baby:D Efter krogen bjöd vi med hennes kompis och hennes två vänner som ja känner sen gymnasie tiden. vi satt och chilla med och skratt tills kl va 6 söndag morgon^^ de va sjukt naaajs!

Söndagen hände inte ett smack mer än att vi käka kebab på stan på stans bästa kebab stället BORÅS KEBAB, efter vi käkat drog vi hem och kolla film och slutet av säsong 2 på true blood.

Måndag
Idag har ja jobbat och haft mig.. sen nu i vid 17tiden kom min bästa tjejkompis Nicole och hennes kille förbi och umgicks så gjorde vi lite gott käk och spela kort. Nu blir de och kolla lite true blood och mysa med snuttan sen blir de tidig läggdags, för jobbet väntar imorn.
Flickan har även klippt sig idag så här kommer en ny bild på henne.

Go och gla kexchoklad^^


Jag och Älsk


Nyklippt älsk och nybild=D



Mat dags=)


Nu blir och gå ner och göra god wok lunch med min älskade sen blir de chill hela dagen:D
Går dags kvällen va mysig vi drack vin och käka gott blev kortspel oxå,
Vi avsluta kvällen med 1avsnitt av trueblood säsong 2:)


Ny frisserad:D

Nu har man klippt av sig en hel del hår, de va på tiden för de va lite varmt och ha de just nu i denna underbara värmen vi fått:D Så nedan kommer lite bilder på frillan!





Bild bloggning

Älskling innan torsdagskvällen<3
 

Erik Grönwall på torget=)


Chefen(Björn) som sluta bjöd på denna smörgåstårta till frukost:D

Nanedax!

En mkt trevlig kväll i stan med älsk, Erik grönwall va riktigt bra =) Efter stan drog ja och flickan min hem och tog lite vin och öl och ett lätt mål mat:) nu blir de snart och hoppa ner i sängen och deka till tven! För man ska ju jobba imorn med;) 07.20 står väckningen på!

De finns för mkt fjortisar i denna stad haha^^

Så godnatt gott folk=)


Erik Grönwall

Ikväll blir de och kolla på Erik Grönwall och Robin Bengtsson, just nu sitter ja och kyler mej invärtes med några kalla bersa:D mumsigt som fan! Sen är de ju för jävla skönt att denna veckan rusat iväg, haft mkt och dona med på jobbet. Idag fick ja fixa deras datorer som krånglade lite annars har dagen rullat på som den ska.

Om 26min tar ja och älsklingen min bussen ner till stan för att kolla runt lite innan de börjar på torget:D