nu har vi kollat..

Nu är vi hemkommna från bion och stan. Filmen va inte som ja hade förväntat mig men håller fortfarande fast att 1an är den bästa av de 3 som kommit! Nu blir de och hoppa ner i sängen och sova så man e poigg och alert på jobbet imorn så godnatt med er alla söta läsare:D puss på nosen


Vad tycker ni?

Ska man fortsätta och videoblogga? ha de bäst!

Lunchrast

Nu har man lunchrast=) har precis käkat 3st kyckling drumsticks och äggnudlar och sallad till, riktigt gott! Nu sitter ja och spanar lite på nätet under rasten och längatr nåt nåt enormt tills ja får sluta för dagen och komma hem och duscha och fixa till mig tills vi ska på bion. De blir att gå på Eclips med Elin, syster, och broder.. de ska bli mysigt. De va jätte längesedan ja va på bio sist.

Men nu börjar lunchrasten och lunchbloggningen lida mot sitt slut=( kommer nog skriva lite senare ikväll innan lägg daxs så håll ut alla goa glada typer därtute=) puss på er(K)


Videobloggning!

Här kommer ett videoinlägg för va som hänt lite under dagen:D





Lunch bloggning=)

Så då har man fått i sig lite lunch och har lite rast=) Till lunch blev de makaroner och köttfärssås..mumsigt värre:D Nu är de bara 3h kvar av denna arbetsdag sen bär de av hemåt och fixa ett papper och sedan umgås med min underbara flicka<3 Saknar henne, ville legat kvar i sängen imorse och sovit lite längre än man fick:( men men jobbet måste ju skötas med annars blir de inget klir i kassan;) hehe nu ska ja återgå till min sysslor här på jobbet!

Ha nu en underbart bra dag i solen allesammans!

Home again!

Ja då va man hemma efter en lång helg i stugan med älskling och firat en underbar midsommar med mkt god mat och massa goda drycker:D Vi har vart cirka 20st som festa sen i torsdags kväll tills igår 00.00. Sjukt gött ös med bra musik och undertbat härligt väder:D Har även badat en del i helgen oxå..mkt skönt i sjön 20grader på ytan, Spela även fotboll i solen 2h igår med bror, Jimmy och Tomas.. syrran och Elin satt och kolla på och solade. Fick lite bränna på min vita kropp som sedan blev lite smått skär^^ haha:P

Kom hem för drygt 1.5h sen... Idag har man arbetat på en bränna^^ hoppas bara de går över till brunt så småning om. Snart blir de och göra lite käk och sedan kolla nya Wallander "Vittnet".






Trevlig Midsommar!

Nu blir de att fira midsommar med dem bästa! detta kommer bli den bästa midsommaren på mkt mkt länge=) Ha nu en trevlig midsommar alla underbara läsare:D kommer kanske uppdatera imorn om tid finns till:D ha de bäst

Nu jädrar ska de....

Fan va gött de ska bli och komma ner till stugan och festa och va med allt gott folk:D håll i haten för här ska de krökas!

Snart så bär de av neråt mot Marks kommun:D




Oj lite torka...

Hoppasan här har de vart torka i 2dagar nu, ja har vart rätt upptagen med en del saker så därför ja inte hunnit med att skriva.

Nu har ja packat klart mina saker som ska till stugan nu ska ja bara få ner lite hygienartiklar sen e de så gott som klart. Sen är de bara drickat som ska fixas som skulle vart fixat redan men inte blev så! så då får de bli att gå till systemet och fixa detta...=( men ska ju ha en del annat gott därifrån med.

Denna midsommar kommer bli superknas och skön:D kommer tillbringa den med dem bästa nere i stugan!


Soft söndag!

Idag sov ja och älskling ut rejält fram till halv 11 sen satte vi på True blood säsong 1 och såg 6avsnitt. Sen nu ikväll blev de en promenad på 4.5km som mkt skön och behövlig:) nu är de daxs att fixa sig för kvällen och jobbet imorn. godnatt gott folk:)

Härligt med en....

De e bara för gott med härlig mysig hemmakväll i lugn och ro och kolla på nätet och film med älsk efter en fylld dag med konfirmations firande och god mat!

Konfirmanderna hade gjort en rolig pjäs och sen även gjort en dans till nån låt. De gjorde dem riktigt bra faktiskt. Min ena kusin Simon spelade tjej i pjäsen och min andra kusin Amanda spela kille, så man fick sig ett gott skratt åt dem^^

Sen har ja även sett när Kronprinsessan Viktoria och Daniel vigdes och de sa ja till varandra de va så gulligt:D

Nu sitter ja och väntar på att min nerladdning ska bli klar så man kan börja se den. ha de bäst och godnatt!

 Amanda & Simon

Dåligt med upp....

De har vart mkt de 2 sista dagarna, de därför de inte blivit några uppdateringar.

Torsdagen va de lugnt, jobbade till 16 och efter jobbet blev de att slöa och ta igen sig lite med älsk och spela lite kort. Vi unnade oss att köpa varsin pizza som va sjukt gott senaste pizzan käka ja 1maj så de va ett bra tag sedan.

Igår(fredag) så jobbade ja mellan 8-12, sen bar de av hm för att vila upp sig till flytten som skulle ske på kvällen åt Freddan. Medans ja och Elin vilade kollade vi nya Wallander "indrivaren". Den va bra och spännande, så den tycker ja folket ska se:) Vi flyttade mellan 17-21 tiden.. de va lite smått kämpigt med en de stora saker som soffan och lite skåp osv.. Annars funka flytten bra!

Idag blir de konfirmation kl 11 för mina tvillingkusiner, så de blir väl att man är borta till 15 tiden tror ja iaf som de känns nu iaf. Ikväll har ja och gumman min inga speciella planer.. blir nog och softa och kolla på nån bra film om de kommit nån vill säga. Nu ska ja fixa till mig så ja kommer en bit på vägen..

Så nu blir de stopp på skrivandet för denna förmiddagen, får se om ja får tid över till kvällen och skriva några rader! Ha de gott=D


Underbar eftermiddag

Efter jobbet blev de hem och fixa lite middag med älsk, de blev 1st grillad köttskiva, ½paprika, 1st champinjon, ½ gullök och potatis som dryck blev varsin öl till mig och älsk satt klockrent efter jobbet:) Sedan blev de och lira lite basket och nu chillar vi lite vi datorerna:)

Ikväll blir de även en runda plump med syskonen, ja hoppas på att de ska gå bättre för mig dock nåt som de inte gjorde igår precis XD haha^^

Nu ska ja dra mig ifrån datorn och fixa lite saker:) hörs senare!


Getpitt oxå!

Hopp... de va vår segersvit över, idag blev de förslust med 3-1 mot Teplice el nåt... Matchen va inte den bästa precis, bollen va opumpad, planen mer lik en åker och domarn som alltid lika kass på de han gör! men men.. de är bara och ta nya friska tag på torsdag kl17.00, vilka vi möter då de veti sjöven.. ja hoppas de blir vinst iaf:D

Nu så blir de käk med syskonen och Elin älsklingen och Jonas.. Syster gör käket så de blir pytt i panna med stekta ägg och ett stort glas saft till:D

Idag fick ja reda på en jätte tråkig sak angående hockeyn och de gjorde mig jätte ledsen, Så nu vet ja inte hur ja ska göra med min lilla hockeykarriär. Men ja tänker inte ge upp mina mål när de gäller att bli bättre fysiskt. Så just nu känns de inte ens roligt att gå ner och träna med laget. Får se om ja söker mig vidare till nåt annat när liggande div3 lag eller Borås Knights i Div4.

Nu har ja och älsk och bror spelat lite basket i 30min, riktigt kul må ja säga så de blir och göra de efter jobbet med baby:D

Dax att dra sig till sängen och få lite sömn... Men först blir nog en snabbis dusch och fixa lite kläder till imorn till jobbet.




Snabb dag=)

Idag har dagen bara flygit förbi, har hunnit med rätt mkt på jobb och efter jobbet. Efter jobbet fixa ja träningsbagen sen blev de knalle en stund innan träningen, så ja och baby tog oss lite donken som mellanmål innan vi gick till hallen. Träning gick bra sen bar de av hem och fixa käk och invänta min syskon som kom förbi på lite kortspel... Nu blir de att hoppa ner i sängen och slagga, ska upp och jobba imorn igen och ladda inför korpenmatchen!

Ha de bäst!


2 månader har gått....

NU har de gått 2månader mellan mig och äslklingen min.. hon är det bästa som hänt mig i kärleksväg i hela mitt liv som gått hittills:)

Hon är Vacker, gullig, snygg och mkt underbar osv osv! jag hoppas de kommer bli massa mer månader med min älskling. Jag trivs med att ha henne boende hos mig.. de är så kul och veta att hon väntar på mig efter jobbet och då skyndar man sig extra fort hem:D

Visst vi har våra dagar då de blir snur på tråden, men de går rätt fort över som tur är. 

Sååå Baby de är du och ja mot världen:D Älskar dig sötnosen min<3




Full proppad söndag

Idag gick ja och Älsk upp 9 och käka frukost efter de blev de och fixa fram lite kläder. Vid 11 tiden kom farsbror och plocka upp oss så vi åkte till knalleland och kolla runt någon timme och tog en fika. Efter vi vart i knalle så fortsatte vi ner mot stan och kolla men de vart stängt på bokhandlen. Farbror bjöd oss på Max, de satt inte fel alls.. de va allt för längesen man käka där. Senare när vi käkat ringde farsbror till farmor och vi följde med dit en stund och hälsa på åldringarna:) Efter vi vart hos farmor skjutsade han oss till Daltorps skolan där de va dax för innebandy med några vänner=D

Innebandyn gick bra gött och få springa av sig lite. Nu är man i viloläge efter att man käkat lite grillat kött och champinjoner med potatis. Fixade även min mat till jobbet imorn med så den är klar, nu blir de och nörda sig lite..Jag vid min dator och snuttan vid sin=) Nu ska ja ta och leta efter nån bra film ja och gumman kan se ikväll!

Tack Farbror för fikan och maten och en trevlig dag de va toppen!=)
 Farmor
 Farbror
 Dagens Outfit


Mys time.....

nu blir de mys framför film med lite Saft, Vetebröd och popcorn:) Man måste ju få unna sig nåt lite godare när man är redig med sin träning och annat=D

Detta blir dagens sista inlägg=) Ha de & sov så gott alla läsare P.s dela gärna min blogg på facebook!=)


Dagens träningsoutfit

Outfit:
T-shirt
träningsjacka
Avklippta mysbyxor
Svart sockar
blå keps(ur bild).

Jag och baby va ute/inne träna 1h, vi jogga & körde styrka, de satt perfa
sen blev en dusch och fixa käk som blev mkt gott men vi glömde och ta ett
pic på de:( ska skärpa mig nu med bilderna.

Ja är och blev mkt stolt över min Elin när vi träna hon visa pro på att
hon har styrka och palla med mkt. Nu kör vi baby mot bättre tider=D<3





Städat!

Då vart städningen klar för denna gång riktigt skönt:D nu kan man ge sig ut på lite träning. Nu ska ja ta på mig lite kläder. ha de naaajs=)

Blir lite styrka till ära idag:D 

Frivändningar
Biceps
triceps
bröst 
lite ben på de med 

Sååå skön låt

Låten kommer från filmen Starstruck=)


Skönt med lördag

Idag ska ja och älsk städa i ordning lite och göra lunch och gotta oss. Till kvällen blir de nog att softa till några bra filmer med taco, de ska bli fett naaajs:) hoppas på att hitt några bra idag bara, annars får de ta och bli några gamla godingar! får se va snuttan min har för filmer som hon vill se.

Men nu blir de och dra sig neråt mot köket och fixa till lite käk:D hörs senare

Friday i'm in love<3

Sjukt gott med fredag:D Idag har de vart en chill dag bara, jobbet va inte s jobbigt idag... I eftermiddag  ja och älsk gick en promenad till Ica affären och köpte lite mat och sen gick vi hem och gotta oss med hamburgare och kortspel. Nu har vi nyss vart iväg och tagit oss ett litet spa. Nu blir och luta sig tillbaka och njuta med popcorn och saft till någon/några bra filmer.

Dags att dra sig till tven=D Ha de gott alla läsare!


Underbart med torsdag=)

Såå skönt med torsdag:D

Idag har jobbdagen rusat iväg och tur e väl de så man kunde få komma hem och vila upp sin kropp efter gårdagens hårda dubbelpass i innebandy=) Nu har ja precis tagit mig en kvällsdusch och nu blir de strax och lägga sig till ro i sängen framför tven med baby brevid=)

Imorn blir de jobb mellan halv8 till 13 sen blir hem fort och fixa till sig lite sedan till stan med älsklingen och fixa nåra saker=) ska bli mysigt med helg igen! Va som händer i helgen är inte direkt planerat ännu så alla dörrar är öppna.

Idag fick ja även en present på posten från själva Ralf Edström sj=) 


Bilder från träningen

Här är 4st bilder från går dagens träning=)






Jag fångad precis i rushnings steget i anfall=D


Time to sleep

Fan va naaajs träning blev=) än en gång piskar svarta laget på de vita laget med bra försvarsspel och bra offensiv. mkt skönt att se att alla i svarta står upp och jobbar fullt ut! Om ja inte minns fel så leder vita just nu med 5-4 i matcher så onsdagen blir en het duell, ska bli mkt intressant träning då!

Ikväll va Elin med och kollade på träningen och tog ca 40kort som ska läggas ut på Lynx:s Facebooks grupp imorn eftermiddag/kväll. Ska även försöka få fatt på Peter Lantz så han kan lägga upp lite bilder på hemsidan med=)

Nu blir de att hoppa ner under täcket för imorn väntas de uytterliggare en arbetsdag fylld med skratt och osv=)
Trivs riktigt bra på Svensk Transfer med allt gott folk!



Träningsdax

Ja då vart de dax för en ny träningsvecka.. Idag börjar vi med Innebandy 1.5h, ska bli gött och spring av sig lite energi=) Sitter just nu och väntar på att fiddelito ska hämta mig till träningen. Ikväll har vi fotograf med oss på träningen som ja fått med mig ;)  

Nu snart kommer även mormor hit på en snabb visit medans hennes mäklare visar upp hennes lägenheten som ska säljas. Så de blir och ta en kaffe med mormor och prata lite med henne innan de bär av. Nu ska ja springa ner och sätta på kaffet iaf=) See Ya!

Godnatt=)

Då va de dags och hoppa ner i sängen under täcket och kolla tv en stund, innan de är dax att gå till en ny arbetsvecka =)

Kvällen har ja tillbringat med min Elin och syster och broder.. vi har grillat, pratat och spelat plump en stund:)
Ja och Elin gjorde en egen marinad som blev riktigt god kan ja säga:D simpel som satan va den.

Men nu så bär de av mot sängen=)



Knalleland

Idag har ja och söto vart en stund i knalleland och kollat lite i några affärer och så. Sedan gick vi till city och köpte grillkött tills kvällen som vi gjort egen marinad till=) Vi käkade precis lite spagetti och köttfärssås, nu blir de och softa en stund:)

Nu ska ja se om ja hittar nån bra film vi kan vila ögonen till nu el senare ikväll innan de blir sovdags.

Har ni några bra filmtips så printa ner dem i en kommentar vetja=) ha de så bra resten av denna söndagen!

Ralf Edström

På 50års kalaset blev en rejäl överraskning för mig och min kära och resten av familjen. När vi kom dit så kom även gamle fotbollslegenden Ralf Edström dit och fira sin släkting, så här kommer några bilder som bevis på detta=) Han ska även skicka mig en present med! de ska bli intressant och se va de blir(A)




Svar till Peter "coach"

Här kommer länken som du frågat efter Peter=) Ha en bra lördag!

http://www.eagleeyetarot.com/

Cover & Orginal

Börjar med covern från EMD sen kommer Eagle eye cherry, Båda versionerna är mkt bra=)


Skönt med helg

Igår kom farsbror och hämta upp mig och Elin så vi åkte upp och hälsade på farmor och farfar 2h, de hade ju väntat spänt på att få se och träffa min Elin. Farfar va dock nyfiknast av dem hehe, han flög upp ur sängen som en raket. Elin skrattade gott åt farfar när han tjabba lite med farmor under tiden vi tog en kvällsfika. Min farbror visdade även oss hur pekarna han har fungerer för att leta upp energifält i luft och mark...de va sjukt fräckt och se att de faktiskt bevisade att de inte båg. Efter ett vid 21tiden far vi hem och popade popcorn och kollade lite på film.

Idag blir de 50års kalas hos pappas bästa kompis, de ska bli kul:) Kvällen är oplanerad hittills så dörrarna står öppet för förslag. Nu ska ja ner och sätta på kaffe och fixa lite frukost för snart kommer päronen hem och ska fixa sig till kalaset.

Vädret blir toppen idag med, de blir en stor tumme upp för de(Y)=)

Här kommer en bild på mig som ja tog på mitt nya jobb:D


Yrkeslivet=)

Nu har yrkeslivet börjat för mig idag=) Idag fick ja börja jobba på Svensk Transfer med alla sköna personer som jobbar där. De blir nog hela sommaren ja får vara på S.F=) Ska bli grymt kul! Nu ska pengarna rulla in och sparas till körkort och skriller:D Ja e sjukt glad så nu har ja och min älskling firat med grillat och lite god dryck:D


Toppen dag!

Idag ska ja hämta min nyblivna Boråsare, de ska bli så mysigt och få ha henne här ett tag:D Jag har saknat och längtat efter min Elin nåt enormt mkt.. de är lite tradigt och prata i skype men de funkar när man inte kan va nära varandra som vi kommer vara nu :D Ska bli så skönt och äntligen få pussa henne godnatt!

Nu är de exakt 7h tills ja ska åka och hämta henne(A) Ja är överlycklig!


God morgon

Då är man uppe med tuppen idag med.. rätt så skönt:D de är ju toppen vädret utanför fönstret! Jag gjorde nyss min frukost till jobbet, nu sitter ja och väntar på att tiden ska rusa iväg tills ja slutar.

Nu är man inte spec taggad till träningen ikväll, men de kan ju vara så när man inte återhämtat sig fullt ännu. Idag på träning blir de lång distans(8km).