call on me=)

Torsdagen va en dryg dag med tunga ben på schemat på morgonen efter all hårdträning med 2lag under veckan och på kvällen va de dax veckans sista ispass med LYNX boysen, de blev en seriös träning för alla va ju på plats och de gillar vi. Men latjo träningarna rocka hårdast iaf=D nu i fortsättningen blir de nog serösa träningar så de ska la bli rätt okey ändå.. bättre än inga ispass alls=D

Annars under torsdagen va ja uppe och hämta mina lagade hockeybrallor, de blev riktigt snyggt och bra! Tack Micke Efrahimsson. Tog de mest lugnt under dagen och vila kroppen till en bra film!

Fredagen har ja tillbringat med Johan i stan sen stötte vi på Viktor"bulten"Ohlsen som hängde på oss till ams och sedan vidare och käka på Tellus. Efter käket drog vi en promenix i stan och stadsparken och tjöta lite skit mkt kul och givande eftersom vi mobba varandra mesta dels haha.

Fredagskvällen har ja tillbringat hemma med familjen och god mat och några kalla öl. Kollade även en ny Gäddfiske film som fick mig att bli ruskigt sugen på att dra en baddare=D Fast de får väl vänta tills sommarn antar ja. Men nu snart så ska ja slå en pling te en sötsak och säga godnatt sen blir de och se klart en film ja börja se innan idag.

Godnatt allesammans som läser min Blogg! Puss, kyss och smek de kan bli en bra lek;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback