Nyårsafton

Äntligen så är de nyår och lite partaj=) Ja ska fira på annan ort och de ska bli så skönt och få komma iväg lite och få va med boysen man sällan festar med och även lite sköna chicks;) Inskaffa mig  15st Starobrno igår som ska slinka ner gött i strupen och bedöva min träningsvärk^^ Så snart ska ja ta tåget ner te polarna:D Först ska ja gratta mor och far på deras 27åriga bröllopsdag=D Nu ska ja öppna min andra öl för dagen, fast den första drog ja vid 1 inatt med Herr "lång" Koffe^^ hehe Gott nytt år alla trogna STALKERS! <3 Kärlek och Respekt! 


Stolt över mig sj=)

Igår kväll på träning så hade vi fys föe vårt ispass och de bestod av att löpa 8km och de gick ruskigt bra jogga med Robin Lundin så vi sprang och samtala på vägen. Vädret va ju bara så underbart de va säkert -10 grader.  Ispasset gick mkt bra pusha mej till maxgränsen och de känns idag vill ja lova i bena. De är både jobbigt och ha sargade ben och gott på ett sätt. Man vet ju att man gjort nåt som är bra när man får träningsvärk.

Underbart=)

Ja hade glömt att de va en sen JVM igår kväll som tur har man lagkamrater som kan påminna en lite=) Träningen gick bra vi hade fys  och sen isträning, efter träningen var ja helt borta av trötthet och hunger. När ja kom hem så hade pappi gjort god kvällsmat. Efter käket blev de en stund vid datorn innan de va dags och kolla Sverige Vs Ryssland.

Man kan bara inte tvivla på dessa underbara JVM grabbar i Sveriges trupp! Andre Petersson är ju hur mäktig som helst, han kommer gå långt i hockeyn. Samma med Magnus Pääjärvi-Svensson, de finns fler och nämna alla är ju så duktiga och drar sitt strå till stacken. Ja kan inte finna ord för alla dessa boys. Fortsätter de vinna så kommer de ta oss till guldet. Nästa match är mot Finland på Nyårsafton kl 20.00 den ska ses innan de blir dags för rejält krök med fina öl=)

Magnus Pääjärvi-svensson är i poängtopp i jvm med sina 8poöng på 3matcher
Jacob Markström har en räddningsprocent på 96,55 på 2matcher






Tråkdag=(

Denna dagen har inte vart nån rolig än tråkat mest. Satt innan och leta upp lite bra sidor med parfymer och kläder åså, hitta en bra sida med parfymer och de hade min absoluta favorit som ja letat efter här i Borås. De e den enda ljusglimten som visat sig och den va billig med. Sweet!! Får den om nån dag hoppas de går fort:D

Nu ska ja packa min väska till träning sen ska ja ta en dusch. Efter de ska ja ta en varm och god kaffe som energidryck till träningen och fysen som står på schemat för kvällen=)

Men nu ska ja bege mej och packa och dusch! hörs senare ikväll alla Stalkers=)<3

 

Douglas "cranshaft" Murray 3#

Toppen kväll!

Jag vet inte vart ja ska börja! De va så fruktansvärt mäktigt och vara på plats på Ullevi och se matchen och dess tillhörigheter. Men ja börjar från ruta ett. När vi kom fram till Ullevi så va de sjukt mkt folk som stod och vänta på att få tränga sig in på läktaren. Väl på läktaren fick ja och min farbror en bra plats direkt och den behöll vi hela matchen jämte oss hade vi 4härliga äldre herrar från Grums som ja stod och tjöta skit och skratta gott med. De herrarna från Grums hejade 3/4 på FBK och stackars sate på Frölunda och han va deras hackkyckling hela matchen.

Matchen och inramningen va helt klockren med live band(Mustasch) på scen. Båda lagen spela rätt rolig hockey dock tycker ja Frölunda spela bästa hockeyn för kvällen och kvällens gigant är och förblir Fredrik"kungen"Pettersson 10# med sina 4poäng=3mål och 1ass. Matchens fulaste spelare e ju inte så svår och ta fram Emil Kåberg 27#. Matchen slutade 4-1 till Frölunda som va mest övertygande och Färjestad såg rätt vilsna ut i sitt spel. Slutet av matchen så ladda de ur med massa fyrverkerier. Publiksiffran blev 31145st som tagit sig dit.

Nedanför kommer några hyfsade bilder från matchen och publiken.















 

The big day of hockey

Ikväll smäller de äntligen dax för Frölunda Vs Färjestad på Nya Ullevi i rekordmatchen som just nu har mer än 30.000 åskådare på barometern. Detta kommer bli en underbar hockey upplevelse för en hockey älskare som mig. De ska bli så kul har väntat sen slutet av Maj sen ja köpte biljetten.

Här kommer bilder från Frölundas träning sen igår ute på Ullevi isen!






End of Christmas weekend!

Då va julen över och nyår på ingång, de e ju några dagar till den!

Idag har ja vart och firat jul med farmor och farfar sen bar de av ner till ishalen för och se Borås HC - Örebro Vipers men de blev ingen rolig syn till slut, förlust med 2-3 efter att Fredrik Orrsten prickat in sista målet. Efter BHC var de dags för emj sj och träna efter 1veckas frånvaro från hockeyn att träna. På träningen körde vi intern match, de gick rätt okej fats kan gå bättre tkr men de kommer. Efter träningen skynda ja mej som tusan hem för att se på JVM matchen mellan Österrike-Sverige som sluta 3-7. Annars ikväll har ja bara tagit de lilla lugna och kollat tv och nu blir de film Flickan som lekte med elden som ja hoppas är lika bra som första filmen av Stieg Larsson.

Så godnatt och sov så gott med er=)Pussar


Utklassning på hög nivå!

Ja som trodde att tjeckien skulle ha nåt och säga till om!? men ack va fel ja hade om de, Små kronorna visade pro på underbart skönt spel och snygga fram spelningar. Ja satt mest och njöt av den härliga hockeyn som även kan kallas kattens lek med råttan! Matchen sluta med otroliga 10-1 ja tror de vankas final i år igen iaf! Men nya tag för små kronorna imorn kväll kl 20.00 Österrike-Sverige, tyvärr hinner man ju inte se hela matchen för träningen stör ju i den=( men ja överlever så länge de inte e finalen iaf.


Annandag Jul

Vakna vid 12 och va torr som en öken i munnen efter gårdagens partaj så de blev mkt vatten som intogs. När ja titta ja ut höll ja på och svimma då ja såga att de kommit 10cm kramsnö sen kl 4 imorses.  Ne nu ska ja bege mej ner i köket och göra lite pasta så¨ja orkar och träna sen kl 18 på soft träningen:P

Idag börjar de ja väntat på sen förra året JVM=) Tjeckien-Sverige kl 20.00


Juldagen rox!

Årets juldag blev riktigt bra härligt och få chilla med lite gött folk nya som gamla vänner. Förfesten va riktig bra må ja säga mkt alkohol som dracks innan de blev dags för Puls med boysen. Puls va riktigt fräscht, va ju första gången ja va där sen swing la ner.


JULAFTON=)

Idag har de vart en så sjukt underbart lugn och fredfull dag och julstämningen på topp=) Fam Fagerström börja dagen ed en familje frukost som sedan följdes med en film Tomten är far till alla barnen sen va de dax för kalle ankas vänner och lite julmat som satt som gjutet i magen! Efter de vila ja middag och kolla på Hemvärn och Påssjuka, somna till en 1h sen när ja vakna va kl 18 och då skulle vi ut på en promenad runt området och få lite frisk luft efter att vart inne hela dagen. När vi kom in tog vi en julfika med pepparkakor och kaffe sen satte vi oss och kolla klart på Stuart Little som gick på tven sedan var de dags för julklapparna och de blev nästintill de ja hade önskat mig och ja e jätte nöjd med mina klappar:D Bild på julklapparn kommer nedanför=)


Dagen före doppardagen

Idag bar de av med hela familjen ner till stan och fixa julklapparna som gick rätt och fixa och vi åt en mysig lunch på Golden Elefant. Resten av dagen slog vi in våra klappar och fixa till så kvällen kunde bli lugn och fin, precis va den blev med lite god julskinka och annat gott som gjorts:) Vi satte oss och kolla på Bad Santa, den e ju bara för skön den filmen dock slår den inte tomten är far till alla barnen. Nu sitter ja här rätt så trött och ska snart gå och lägga mej och kika på tv. Ska sova ut rejält imorn med ska bli så sjukt gött:D så godnatt och sov så gott! puss å kram på er alla och ha en riktigt God Jul!


Julhandel!

Idag står de julklapps handling på schemat och som tur vet ja precis va ja ska köpa till alla i familjen:) så de blir en snabb och enkel vända på stan sen kan man gå och köpa nåt till sig sj=)

JVM är äntligen på gång!

Grupperna i JVM

Grupp A

(Credit Union Centre i Saskatoon)

Kanada

Slovakien

USA

Lettland

Schweiz

Grupp B

(Brandt Centre i Regina)

Sverige

Ryssland

Tjeckien

Finland

Österrike

  ...och så spelar Småkronorna

Lördagen 26 december:

20.00: Tjeckien-Sverige (Brandt Centre i Regina)

 Söndagen 27 december:

20.00: Österrike-Sverige (Brandt Centre i Regina)

 Tisdagen den 29 december 2009

00.00: Sverige-Ryssland (Brandt Centre i Regina)

 Torsdagen den 31 december 2009

20.00: Sverige-Finland (Brandt Centre i Regina)

Kvartsfinalerna spelas lördag 2 januari (23.00/03.00).

Semfinalerna avgörs söndag 3 januari (23.00/03.00).

Bronsmatch och JVM-finalen spelas tisdag 5 januari (22.00/02.00).




Seg i kroppen

De e sjukt ja e fortfarande trött och huvvet e segt orkar knappt titta på tv, funderar på att lägga mej så kanske de är bättre till imorn om de vill sig så väl:) Fast de blir nog inget med praktiken imorn heller. Nu ska ja borsta tänderna och sedan lägga mej och kika lite på tven och ser va den har och erbjuda.

Snacka om att sova!

Idag har ja sovit mesta dels och de mer än vanligt har sovit bort 4.5h. De återstår och se om man klarar av att sova inatt.

Helvete=(

Har blivit sjuk så jävla onödigt såhär innan jul och allt=( Har fått nån skit antagligen magsjuka el dylikt, spydde 7ggr igår och magen va i uppror men men ska försöka bli frisk så fort som möjligt.


Tränings söndag!

Ja börja dagen med att åka ner till ishallen 2h och körde lite med linus och några andra boys. Vi körde zonspel och sen körde ja lite start och stopp sen va de över i ishallen och då gick med vaktmästarna( Micke & Jonas) och tog en kaffe efter de bar de av till Daltorp och innebandyn. Innebandyn lira vi i 2h de va sjukt kul och jätte längesedan ja va med och spela, hoppas på att de blir mkt spel nu när alla e lediga i mellandagarna=)

Nu sitter ja och kikar runt på nätet och lyssnar på musik och sist men inte minst så gäspar ja hela tiden så lägg dags tidigt idag kanske!? Ha de gött

Hit someone on the ice=)

De är sjukt vilka sköna tacklingar de sätter i NHL! Jovisst drömmer man om att sätta en klockren open-ice el tackla in nån i båset. Här på länken är de 10bästa och snyggaste tacklingarna från 08/09 i NHLhttp://www.nhl.tv/team/console.jsp?catid=-3&id=45106


6dagar kvar sen.....

Så ska ja korka upp några kalla såna hära härligheter



De är så sjukt goa och efterlängtade=) Nam Nam!

Sååå söt kattunge


Parfym!!

Denna parfymen kommer och bli min kan ja lova för min är slut och ja ska beställa en ny=) Kicks får ju inte in den mera:/ Denna kan ja rekommendera!



Stor Städning!

Just nu håller ja på med Julstädning och de börjar gå mot slutet gött naaajs:D  Men va ska man hitta på resten av dagen tro, hmm!? men nu ska ja fortsätta med städningen iaf hörs senare alla snuttisar^^

Fredag!

Dagen börja bra med de härliga vädret med snö och bitande kyla i kinderna på vägen till praktiken, väl på praktiken så tog vi bort all snö som kommit under natten och sen små fixa vi lite. Efter vi slutat så tog ja mej en bastu stund på drygt 1h underbart gött och varmt, dock tråkigt att basta själv=( Efter Bastningen drog ja vidare ner till stan och kolla i några affärer, va även oh kika om de fått in min D&G parfym på Kicks men icke, den verkar gått ut ur sortimenten tråkigt nog=( Sen bar de av hem och slöa och fixa lite krubb(makaroner & köttbullar) när ja käkat upp kom Luukko hit och plocka upp mej så vi drog ner till hallen och gymma en stund och sen drog vi och kolla klart på J20-Mölndal som sluta med OT vinst med 5-4, Grattis boys! Nu ska ja luta mej tillbaka och se på nya Wallander filmen Skytten som släpptes i veckan. Ha de gött och sköt om er!

Här kommer en länk där ni kan ladda den:
http://tankafett.com/torrent/13557/Wallander.Skytten.2009.SWEDiSH.DVDRip.XviD-PIRATERNA


Äntligen!=)

Idag kom bilderna vi tog för frygt en vecka sedan med laget=)






Naaaaaajs=)

För detta är dagen då ja satt och log en vacker flicka ja iaktog hon va kall som is på sitt eget vis men förrändra mitt liv till ett paradis=)

De eeeeeeeeeee sjukt=O

Fy fanken va härligt och se snön vräka ner på mark och tak=) Är på så sjukt bra humör oxå, tänk att lite kyla och snö kan ge sån glädje! Älskar SNÖN=)

Sköna jullåtar=)




Tisdag och Onsdag!

Igår på prtaktiken gjorde inte så mkt vi planera mest hur Onsdagen skulle se ut osv, annars va de lugnt på praktiken slutade vid 14 och drog hem och fixa sakerna till bortamatchen mot Stingers.

Onsdagen började med att ja och finnen åkte och fixa virke på Bygg Max till den väggen ja rivit ner som vi skulle snygga till. Efter vi vart och köpt detta så börja vi bryta ner all gips som va från de 3 väggarna och de blev en del säckar. Sen började vi med väggen och virket men vi hann inte klart för skruvdragaren dog(batteri brist) sen va de inte så långt kvar av dagen heller för den delen.

Ikväll har ja vart och kollat BHC-Bofors IK efter den matchen tränade ja extra med Borås Knights(div4 laget) och nu e de dags för att bädda i nya lakan och sen sova några timmar till morgondagen som är fylld med jobb på praktiken och de är toppen=) see ya! Godnatt alla glada typer=) P.s är lite nyfiken på vilka som läser bloggen kan ni inte va gulliga och lämna spår efter er(A) plzzzzz! puss på er!


Borås HC - Bofors IK

Första perioden Borås börja med bra spel och hade ett tryck mot Bofors som efter 9min fick ge vika för Rasmus Erikssons 1-0 rökare i krysset, assist till första målet blev Robin Karlsson. Spelet och trycket varierade lite och Bofors spelaren Jacob Blomqvist dra i väg ett stenhårt slagskott som klingar i målramen och rätt in i mål och de e kvitterat till 1-1. Detta hinner knappt stå sig innan Anders Eriksson lyckas få in 2-1 bakom Bofors målis Andre Michel, samtidigt som målet kommer åker Henrik Tömmernes på 2min för crosschecking han stod även för assisen.

Andra perioden hinner knappt starta innan Bofors får in ytterliggare ett kvitterings mål till 2-2, Borås fortsatte arbeta och Anders Eriksson som alltid kämpar för fulla muggar lyckas få in lednings pucken 3-2. Spelet börja likna lite Hawaii hockey en del stunder och fultspel uppstår i många situationer, domarn släppte rätt mkt i kvällens match och blåste inte sönder som de kan hända imellan åt. Efter 12minuters spel kvitterar Bofors till 3-3 och detta resultatet står ända fram till tredje perioden.

Tredje perioden där Bofors går in och trycker in 3-4 ledning efter 4min. Borås kämpar ivrigt vidare efter ett kvitterings mål som senare kommer via Jens Karlssons klubba till 4-4, assist Anton Gustafsson detta blir de sista som händer i tredje perioden och förlängningen förblir också 4-4 och straffarna kommer och båda lagen missar sina två första straffar. Bofors missar även sin sista men Borås sätter sin sista straff och tar hem segern. 5–4, straffen sätts av Anders Eriksson.

Ikväll får Anders Eriksson äran och vara på bild! Bilderna är tagna av Jonas Dandnell.

Skott:
Borås: 
(10:8:6:2:1)  27

Bofors:
(6:7:5:2:0)  20




Stenungsunds Stingers - Borås Lynx

Matchen börja med att de var jämn och tät som förgående match hemma mot dem för någon vecka sedan. Vi i Lynx öppna upp med att Johan Efrahimsson passar Jesper Solhberg som gör en snygg soloåkning genom Stingers försvar och trycker in 0-1 efter 9minuters spel. Vi va på tårna och de höll i sig ett tag då Stingers arbetat sig in mer och mer i matchen och efter ungefär 15minuters spel så kvitterar Stingers, efter detta mål så hände de inte så mkt mer i denna period och 1-1 och vila.

Andra Perioden börjar i samma tempo som 1:a sluta med och chanser kom för båda lagen, men efter 10minuters spel kommer de Carl "Calle" Johansson vänta på sen säsongen börjat och äntligen få trycka in lednings målet till 1-2. Spelet är jämt och med denna ledningen håller vi till slutsignalen av 2:a och de är dax för paus.

Tredje Perioden öppna vi i lynx upp med samma tempo som i 1:a perioden, första femman håller uppe sitt spel och tryck mot Stingers. Vi hade många målchanser i tredje som kunde ökat på vår ledning men pucken ville inte riktigt vår väg för tillfället, efter 8minuters spel så kvitterar Stingers till 2-2 och matchen och Stingers får lite mer energi. Vi i lynx hängde lite lätt med huvuderna och de kändes tungt och förlora ledningen, men ett ögonblick senare så Efrahimsson en bjudning av en Stingers back som han utnyttja till fullo och slår en snygg pass till El Capitano Fredrik Claesson som snyggt sprätter upp den i nätet och vi får en ny ledning till 2-3 och detta klarar vi hålla undan fast Stingers plockar målisen och slutsignalen går och ett sjujäkla jubel kommer från vårt bås och alla åker ut på isen och tackar den uppresta lilla klack som åkt dit!

Skotten: (13-6) (11-10) (4-9) 28-25

Grattis till målet Calle Johansson!

Gokväll!

Allt från våran match kommer imorn eftermiddag och även om dagen ska gå och lägga mej nu så ja orkar upp imorn till praktiken ha de sjukt gött alla som läser. godnatt och sov så sött allesammans! Kärlek och Respekt

Mellony - You and Me(Andy Harding Radio Mix)

Chorus:
I looked at you, you looked at me
Come to me, i'll set us free
Open up to me i think i love you
We can be, just you and me.

Your heart was shining in the dark
First time we met, we found the spark
I will not hesitate for a second
you and me, don't you agree.

Verse 1:
You are the only one for me
Not the girls on mtv
I think about you all the time
Let's take a journey into the night
I hope you see me in the crowd
Can't you be proud that i'm allowed
To be the only one for you
Who cares about you can't that do

Verse 2:
Why don't you wanna be with me
What did i wrong, oh can't you see
We are meant for one eachother
Don't dismiss me like another

What i feel for you is true
If you don't trust me, who will do'
My whole world it is about you
It's not worth it without you

Bridge:
Hey, Hey, Please join me in my life
Hey, Hey, Just say it is alright

Hej mitt vinterland=)

Underbart!! Inatt har de kommit lite mer snö på backen=D de är så mysigt med snö och de lyser upp lite mera när de  e är mörkt. Ja hoppas snön får ligga och att de kommer lite mer till julafton så julstämmningen blir 110% i år!


Bofors Klacken: Låt han dö!




hjärtstopp Niklas Lihagen i Örebro föll till isen och förlorade medvetandet efter att hans hjärta stannat. Medan han låg livlös på isen sjöng Bofors-klacken ”Låt han dö”, något som Bofors ordförande tar kraftigt avstånd ifrån.


Låg livlös på isen med hjärtstopp – hånades av Bofors-supportrar

Samtidigt som Örebros Niklas Lihagen hjärta stannade på isen skanderade delar av Bofors fans ”låt han dö” från läktaren. Klubben rasar nu mot supportrarna.

– Det är så urbota dumt att det liknar ingenting. Vi tar givetvis fullständigt avstånd från det här beteendet, säger Bofors ordförande Mats Boquist.

Örebrospelaren Niklas Lihagen fick hjärt-lungräddning efter

att ha drabbats av ett hjärtstopp i matchen mot Bofors. Samtidigt som 26-åringens räddades till livet av domaren på isen skanderade delar av Bofors klack ”låt han dö”.

”Såg att han låg ner”

– De såg tacklingen och att han låg ner men ingen som skrek förstod hur allvarligt det var, säger supporterklubben BIK-supports ordförande Pähr Lindgren.

Supporterklubben tar avstånd från agerandet och Lindgren säger att han inte vet om de personer som låg bakom sången är medlemmar i den organiserade supporterklubben.

– Jag vet inte vilka det är men det är hemskt att skrika något sådant och det är inget vi i BIK-support står bakom. Men jag tror ingen skrek när de insåg hur allvarligt det var, säger Lindgren.

Ska ha möte

Klubbens ordförande Mats Boquist var inte själv på matchen och blir upprörd när han får höra om fansens agerande.

– Har de gjort det är det så urbota dumt och liknar ingenting. Vi tar givetvis fullständigt avstånd från den här typen av beteende, säger Boquist.

Kommer ni att ta kontakt med supporterklubben?

 


– Jag vet inte vilken omfattning det var eller vilka som var inblandade. Men vi har kontinuerlig kontakt med de organiserade supportrarna och lär ta upp det här till diskussion. Det är ju helt huvudlöst.



Hata BOFORS IKs Supportrar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Måndag

På prakitiken idag rev ja ner 3väggar som skulle bort med kofoten i högsta hugg, detta tog mej inte lång tid^^ Älskar verkligen och riva slå sönder väggar=D

Träning ikväll gick mkt bra spela mesta dels match på träningen och vi i 4e femman spela 3st mot 4st vita och vi lyckades täppa till rejält.. iaf va ja och de andra 2 i min uppställning minns. Men dock hände de en sak som ja blev rasande och de va att ja slog upp min mjukdelsskada i axelmusklen, de gör alltid så jävla ont de första 5minuterna är värst då ja knappt kan röra armjäveln:S men men de e bara och bita ihop till sista blodsdroppen lämnat! Imorn är de bortamatch mot Stenungsunds Stingers kl 19.30. Nu ska ja sova godnatt på er alla söta läsare!=)

Dagens Låt


Bingen här kommer Ja!

Nu ska ja nana som aldrig förr=) godnatt alla sockertoppar!

Underbart=)

Va nyss ute och slängde soporna och då märkte ja att de snöar lite ute jippi jippi=)=) hoppas de kommer lite som kan lysa upp lite på eftermiddagarna/kvällarna så man slipper ha de så mörkt:)

Alla som läser Henriks bok får ligga...

Har du sökt kärleken utan framgång? Henrik Fexeus, författaren till boken Alla får ligga ger dig fem tips på hur du ska bära dig åt när du dejtar.Och fem tips på vad du absolut bör undvika. 

– De gånger människor inte upplever oss som spännande och attraktiva är det oftast vårt fel. Det finns tusen tekniker och metoder för att göra detta, men det är grundkärnan.
När Henrik Fexeus hade skrivit sina första två böcker om hur man genom psykologi och beteendevetenskap kunde räkna ut vad omgivningen tänkte och hur man kunde styra tankarna fick han många frågor om möjligheten att använda samma tekniker i förförelsesammanhang.
– Då tänkte jag att, vad fan, här är jag seriös och duktig och så är det allt folk vill veta! Men just då var jag själv singel och hade ställt mig samma fråga, kan jag använda mig av det här i ett helt annat sammanhang?
Henrik Fexeus säger att tekniken för att få någon på fall också är densamma som när man umgås med människor i andra sammanhang. Men många kan ha svårt att veta hur man gör när man ska ta kontakt med andra människor.
– Det behöver inte handla om att ragga, det kan vara att man inte vill gå på en fest för att man inte vet hur man pratar med människor man inte känner. Det bygger på samma tekniker, men social kompetens verkar vara något väldigt många fasar för. Tillräckligt många för att jag skulle få skriva en bok i alla fall.


Fem saker du inte bör göra på dejten


Ställ inte ja/nej-frågor
Enkla frågor med ja- eller nejsvar ledet inte till samtal, istället stör de det naturliga flödet i samtalet. Ställ istället öppna frågor med möjlighet till mer utvecklade svar.

Ge inte komplimanger utan tydlig orsak
Vi gillar orsak och verkan. När vi hör något vill vi också veta varför personen säger så. Personer blir ofta ställda av att bara höra ”Hej, vad snygg du är”. Förklara det du säger genom att till exempel säga ”Hej vad snygg du är, du påminner mig om (någon snygg person)”.

Frys inte ut vännerna
Om spanet är där med vänner är det livsfarligt att frysa ut dem. Man måste bli accepterad av gruppen först. Att försöka kila sig in mellan någon och dennes vänner är aldrig en bra idé.

En person i taget
Fokusera på en person i taget. Man tror ibland att man kan kasta en kort blick åt annat håll men vi fångar upp den typen av signaler väldigt snabbt.

Prata inte jobb
Det är världens vanligaste samtalsämne men leder ingenstans. Det är alltid lätt att ta till och känns ofta neutralt, men i dag säger jobbet väldigt lite om personen. Satsa på något mer kreativt. Saker som påminner oss om vår rutinmässiga vardag är alltid lite tråkigt.


HENRIKS FEM DEJTINGTIPS
Var en god lyssnare
Att vara en god lyssnare är att vara en aktiv lyssnare. Istället för att bara stå och skrävla om dig själv så visa att du faktiskt tar in och förstår vad den andra säger. Kom med smarta motfrågor, någon som ger sin uppmärksamhet är mer attraktiv än någon som bara vill framhäva sig själv.

Fortsätt bygga attraktionen
Fastän du börjat bygga en relation till den andra personen måste du ändå hålla igång attraktionen. Tidigt måste du etablera en fysisk beröring, det kan göras väldigt oskyldigt genom att till exempel lägga handen på någons arm samtidigt som du pekar ut något.

Var rolig!
När man skrattar frigörs endorfiner, det är ett skönt tillstånd att vara i. Om personer i din omgivning skrattar kommer de också att koppla ihop den sköna känslan med att vara i din närhet.

Ögonkontakt
Ögonkontakt har vi i regel med personer vi är kära i eller arga på. Det väcker en massa starka, förhoppningsvis positiva, känslor i oss att se någon i ögonen länge.

Först attraktion, sedan relation
Man måste etablera attraktionen innan relationen. Ska man försöka få in fysisk attraktion i en relation som redan finns så visar det sig ofta vara väldigt svårt.


3:e Advent

Hemskt va fort tiden går fort! Idag har jag tagit de lugnt vaknade 12, de e inte ofta ja sover så längemen ja kan ju säga att de behövdes verkligen va och är rätt trött i kroppen fortfarande. Idag bar de av ner till Krister och June på julmiddag i Haratången. När vi kom dit till skogsidylen till tända ljus på bordet och massa tomtar osv så kände man en riktig julkänsla för första gången i år. Maten va riktigt god och detta blev mitt andra "julbord" för i år. Vi var även förbi stugan och kolla till den så den stod kvar.

I vinter hoppas ja på att få komma ner och glida lite på isen om de blir nån bra is vill säga annars tar ja den isen som erbjuds, har ju bara lyckats åka 1gång därnere när de vart bra is. Så ja ska hålla tummarna att de blir riktigt kallt på dagarna och nätterna så de fryser på bra och blir fin is.

Helgens låtar=)


Soft Lördag

Idag har ja vart i hallen och åkt av mej de värsta av rastlösheten i 2h sen åkte ja hem och käka, efetr de blev de lite tv och mys med syster ysters katt Frasse. Ikväll har ja inte gjort så mkt skulle se på film men orka inte titta sj=( så gick in till bror och tomas som är där över helgen och kika lite på Barcelona matchen och tjöta skit. Nu sitter ja här och har gjort en ny blogg med bara bilder på BoråsHC och de kommer inte bara vara BHC som kommer synas utan mkt andra bilder med i hockeysammanhang. http://Borashc.blogg.se Check it!

Äntligen snöar de lite oxå=) men får hoppas på att de kommer snö på julafton=)

Friday i'm in love!

Dagen har vart rätt bra haft lite och göra på jobbet sen va ja i stan på förmiddagen och vakta isskulpturen som kommit sen gjordes inte så mkt mer i jobb väg. Ja och finnen(Jouni) åkte upp till Micke J på sjukan  där han ligger för en propp som han fick förra fredagen=( tycker synd om honom han e nyss fyllda 40år och får redan propp. hans propp(3små proppar) hade satt sig på lill hjärnan så han tappa balans och musklerna gav vika. men nu är han piggare och har fått sjukgymnaststik varje dag. Ja hoppas han blir bra så han kan lämna sjukan snart!

Ikväll har ja vart hemma med familjen och kollat på idol och film och käkat go mat=). Idol va toppen för Erik vann och de har ja hoppats på sen han va i audition och sjöng skid rows - 18 and life som han gjorde sjukt bra! Nu är de bara och vänta och se hur hans första platta blir=)

Nu ska ja sova så ja orkar upp imorn och kan träna ett tag=) Ja finns där ja brukar finnas om ni undrar^^ see u in hell! 

Grattis Erik=)=)


Va händer?=O

Idag är de redan torsdag veckan har rusat iväg sjukt fort... Kan bero på att man haft fullt upp med praktiken och allt detta plockande till julmarknaden som öppnas i helgen på stora torget. Sen har de vart en del hockey träningar som avklarats bra utan skavanker(Y). Nu ska ja vila hela helgen kanske dra till allmänhetens och glida lite och lite jogg osv. Ska börja färden mot mina mål här i livet, annars kommer man ju bara stå och stampa på samma ställe hela tiden! see ya Kärlek och Respekt till er alla!

Dagens Tackling



Veckans Favvolåt


Aj aj aj! de svider och förlora i förlängning!



Alexander Bergström #22 jublar efter att gjort 2-1

Kvällens match Mellan Borås HC och Växjö Lakers blev inte som ja hade tänkt mig de gör mig besviken, men spelat va rätt okej iaf.

Första Perioden börja bra båda lagen hade bra spel men efter 4 minuters spel så får Växjö en utvisning mot sig för de hade för många spelar på isen. Detta utnyttja inte Borås HC och fick nån puck i nät de dröjde ända fram till 16minuten då de tar ledningen genom nr 10 Henrik Björklund. Assist Emil Bejmo. Detta resultat står sig perioden ut.

Andra Perioden då BHC börja med att ta en utvisning efter 4minuters spel och den skyldige Alexander Bergström satt för slashing. Men växjö lyckas inte överlista en darrig Pontus Hansson i BHC målet. De heta till i matchen med mycket gruff och efter 9minuter kommer en dubbelutvisning där åker Tom Linder i Växjö och Johan Svensson i BHC ut för roughing. Efter drygt 11minuters spel så kvitterar Växjö genom David Lundbohm, assist Christian Magnusson. Gruffandet ökar i matchen och domarn tappar matchen lite tycker publiken, men efter nästan precisa 15minuter gör BHC 2-1 genom Alexander Bergström, assist Simon Gunnelid. Irritationen ökar mellan lagen och onödiga utvisnagar kommer då Växjö kvitterar igen efter 2min efter BHCs mål genom David Lundbohm, assist Anton Hedman. Samtidigt visas Anton Hedman ut två minuter för cross-checking. Andra slutar med mkt irritation och utvisningar.

Tredje Perioden de blir en sömnig period med många trötta spelar ju längre 3e perioden löd och de över gick till en ytterliggare en period och de blev en BHC press i försök att trycka in 3-2 pucken men förlängning slutar 0-0 och de övergår till straffar där

0-0 Ander Eriksson Borås
0-0 Daniel Åhsberg Växjö
0-0 Alexander Bergström BHC
0-1 Daniel Lundbohm Växjö
1-1 Henrik Björklund BHC mkt snygg straff!
1-1 Christian Magnusson Växjö
1-2 David Lundbohm Växjö
Henrik Björklund missar BHC:s straff och därmed förlust i matchen 2-3.

Första perioden
Skott: 9-6
Utvisningar: 0-2

Andra perioden
Skott: 14-6
Utvisningar: 8-8

Tredje perioden
Skott: 6-7
Utvisningar: 0-4

Skott: 34-20
Utvisningar:10-16


Nästa match är borta mot Växjö Lakers på fredag 11/12. De kan bli en svår nöt och knäcka?!?

Nästa Hemmamatch är på Onsdag 16/12 mot Bofors IK KL 19.00. KOM DIT!!!


Lill lördag!

idag har vi haft mkt och fixa med på bik till julmarknaden i helgen, va på Allmans och beställde saker och då passa ja även på och hälsa på en del sköna typer som jobbar där! Men nu är arbetsdagen slut och ja sitter och väntar på att ta bussen och möta upp Kindh så vi kan dra och kolla kvällens hockeymatch mellan Borås HC Vs Växjö Lakers. Matchen börjar 19.00 om de e nån som undrar de=) Ja hoppas att de blir vnst ikväll för då är de 3e laget på 4dagar som slår Växjö Lakers, J18 vann i söndags borta med 2-1 och J20 vann Igår med 4-1 oxå denna match va på bortaplan.


Mr.speedyboy

Helt sjukt stolt är ja över mig sj efter kvällens träning, Ja vet inte va som hänt under dagen men träningen va nog den bästa på mkt länge för den speeden och spelet ja hade idag har ja aldrig haft tidigare. Är lite smått chockad över detta... Fick mkt beröm av en del i laget som oxå blev lite smått chockade och de e kul och få en handklapp på axeln som lyfter en ytterliggare snäpp på träningen. Allt kändes toppen oxå kände inte av tröttheten el mina sargade ben sen går dagens backträning. Men nu sitter ja och suger på denna karamell tills på torsdag då de e ny träning med fys före ispasset.

Nu ska ja även gå och kryppa ner under täcket så man får lite sömn inför morgon dagens uppgifter på prtaktiken.



Gympolare

På tal om att ha en gympolare så saknar ja den tiden ja gymma med D.L på Regementets(I15) gym. Då gick de bra med biffningen och man lyfte på bra. Denna tid gick ja 1 på Tullengymnasiet och träna 4ggr/veckan och de visade resultat iaf på bänkpressen och andra delar av styrkan som man tappat med tiden men behållt en del av.

I bänkpressen maxade ja 120kg och Biceps körde ja med 25-30kg de e va ja minns och kommer ihåg just nu. Förde lite träningslogg då för D.L sa att de e bra då ser man hur man beter sig och hur mkt man ökar i vikter osv och den loggboken ska ja leta upp nån dag. Den har en del tips i sig som ja vill ha hjälp med nu på vägen ner mot drömmålet som ja ska ha till sommaren. De Ja saknar mest med D.L är att han peppa mej 100% och ja höll en bra vikt och mådde toppen!

Nu har ja en vikt som ja inte e så nöjd med och den har minskat med drygt 15kg sen september och vill ner ytterliggare 10-13kg. Så ja ska ställa om helt och göra mer än ett ärligt försök att plöja bort dessa sega 10-13kg som gör mej galen.

På bilderna nedan är D.L





Soft tisdag=)

Denna dagen har vart mkt bra=) hade en del och göra på jobbet och allt fick ja klart innan lunch och sedan fick ja gå hem för dagen halv 2, Anders är en toppen handledare. Sen ja kom hem från praktiken har ja kollat Riverside, Andra Avenyn och lite på Dag-Ottos bästa, Nu funderar ja på att gå ner och göra lite käk till imorn och nu så man orkar träna ikväll. Funderingar finns på att dra ner och gymma en stund före träningen, ska kolla om nån mer vill joina mej annars hoppar ja nog de. De finns ju inget tråkigare än och gymma sj!







Musik

Just nu är ja i period där ja lyssnar mkt på svensk hiphop de som rullar mest är Fronda, Lorentz & M.sakarias och FFL och en massa andra hyfsade.

Fronda Låtar:
Gå härifrån
Miljoner Indianer
Guldfiskballaden
Livet genom en pansarvagnspipa

Lorentz & M.sakarias Låtar:
Lever min dröm
Baby
Swischa förbi
Mayhem
Stockholm Serenad

Förstörda för livet(FFL) Låtar:
Alternativ Demokrati
Pappa betalar
Pang pang
Spegelfobi
En fristil

Killaz in suits(K.I.S, Anti,kocke,dirty cox osv)
En sång om kärlek
Vi byggde staden
Crazy days
Kontaktannonsen
Jag och min drink

KIS finns inte och ladda, ja kan skicka om ni vill lyssna på dem!

För er som gillar Hiphop/rap så är de sköna låtar, de flesta finns på Youtube & Spotify!


Faaaaaaaaaan! Ja tappade min favorit penna...

Denna dagen har vart bra praktiken fanns de mkt och göra på och de fick vi gjort men fick mer som ska göras under veckan och de e bra då har man nåt och göra iaf=)

Ikväll på träning hade vi fyspass före ispasset där vi jogga i en trupp upp till kype och hade backlöpning 4ggr i bra tempo sen jogga vi tillbaka och hade ett bra ispass som de va riktigt bra tempo på. Nu sitter ja och varvar ner med lite skön musik innan ja ska sova. Börjar bli seg och trätt så de blir läggdax snart. Godnatt och sov så gott
alla pussgurkor därute!


Hahahahaha^^ Niklas vs Strandh


Kabel 80 ring=)


KABEL ÅTTIO


Simmar i min skål!

Söndag och andra advent=)
Idag har ja vart i ishallen mellan 12-16 och tränat 3h och käkat lunch med vaktis Jens. Sen nu är ja hemma och vilar och lyssnar musik och är trött och slö. Har en stark fundering på att kolla en film men vilken återstår och se, har några nya på lagret. Annars ska ja fixa mina saker till jobbet imorn med=) kan komma ett inlägg senare Ha de gott så länge!

Bokstävernas Baron!

Lördagen blev riktigt bra må ja säga först blev de en sväng till ishallen med 2h träning sen blev de Knalleland med farsbror som mötte upp mig så gick vi runt och kolla efter en julklapp för 30kr till kvällens julbord på BIK men de va ingen lätt uppgift och hitta en sak för 30kr! Ja köpte en röd lyckta för 50kr på Eko, efter de gick ja och farsbror och tog oss en kaffe och negerboll de satt som en smäck i kistan. Sen bar de av hemåt  och vila och fixa iordning sig till julbordet. Väl uppe på BIK och julbordet va de mkt folk och alla va trevliga av de man inte träffat tidigare, va tomtenisse och dela ut alla dessa julklappar alla hade kommit med och lagt under grannen. Julmaten va underbart god. Senare vid 22-23tiden drog ja ner till stan och tonic och träffa lite gött folk som ja tjöta skit med sen va denna kväll gjord och de va dags och ge sig av hem.



Fick mycket beröm från alla om tomtelandet och de jobb som gjorts på BIK. =)=)


Äntligen!

Idag blev Tomtelandet på Stora torget klart så nu kan man gå dit och mysa bland en trevlig miljö. Känner mej rätt stolt att ja fått vara med och fixa detta projekt. Fick mkt beröm av de andra som höll i de=)

Bortamatch i Tidaholm!

Vi i Lynx tog våra skaer och begav oss av på en tripp till Tidaholm på bortamatch.

Tidaholm öppna matchen med att göra 1-0 efter 3minuters spel och spelet svänger men efter 6minuters spel så blir Robin"Conway"Lantz framspelad av Per"Pelle"Ölmesten och sätter 1-1 och detta står sig perioden ut.

Andra Perioden blir inte som vi hade pratat om i paus utan den blir helt annan utan fysiskt spel och hyfsat tempo. Hela andra är som de oftast brukar bli en svajig period tills uret slår 19.19 då Tidaholm fläskar in 2-1, huvudena börja hänga men vi bet oss i läppen och fortsatte jobba de sista sekunderna i andra.

Tredje Perioden blir lite mer fart fylld med både utvisningar hit och dit sen en hel del skott, men eftersom så lyckas fel lag(Tidaholm) få in 3-1 och då börjar de negativa tränga síg fram hos vissa av oss. Men då gör Christer ett tappert försök och tar ut Oskar och då tog tidaholm chansen och gjorde 4-1 i tom bur. Vi fick åka hem med förlust, de känns jobbigt de första 5-10minutrarna sen lämnar iaf ja denna match bakom mig och tänker på nästa!

Ja fick komma in sista minuten och visa mej lite snabbt, tog chansen och ställde mig framför målet och täckte målvakt och Danne"babysitter"Karlsson avlossar ett skott som Tidaholms backen styrde i egen stolpe som sedan stack ut istället för in... Hade de vart mig den gått på hade den kanske gått in men men inte mkt och göra åt nu.

Parodi på I gotta feeling

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Godnatt

Nu ska ja sova och ladda Batterierna till morgondagen då de e match i Tidaholm och hoppet om spel finns lite iaf. Men som sagt Godnatt och sov så gott och dröm sött=)=) pussar






Johan Falk - De fredlösa

Jag tyckte De fredlösa var en av de bättre i film serien, de hände saker hela tiden som fick en att bli helt inne i filmen. Gillar Frank Wagner som är buse och infiltratör i filmerna och de är blir alltid lika bra när han och Johan Falk håller igång.


Nedanför kommer handlingen till filmen, vill ju inte direkt sitta här och berätta filmen för er som läser bloggen om de nu är nån som gör de så kan ni lämna spår iaf;)

Handling och skådisar:

Skådespelare: Jakob Eklund(Johan Falk), Jacqueline Ramel, Joel Kinnaman(Frank Wagner), André Sjöberg, Mikael Tornving.

När en kvinnlig åklagare som driver ett mål mot ett av landets farligaste MC-gäng utsätts för ett sprängattentat, växer mediakarusellen och polisen anklagas nu mer kritiskt än någonsin för att inte rå på den organiserade brottsligheten. Men polisen är mer aktiv än vad media kan ana. Polisledningen ger order till den enhet som har som sin enda uppgift att arbeta mot den tyngsta organiserade brottsligheten – Gruppen för Särskilda Insatser – att sätta in alla tillbuds stående medel. Men mardrömmen är ett faktum när det kommer fram att attentatet har sitt ursprung i just de metoder som polisledningen sanktionerat, och fler attentat är på gång…




Torsdakväll 3/12

Sitter och tänker och slöar till musik, kolla nyss klart alla veckans avsnitt av Riverside och veckans avsnitt av Andra Avenyn. Har massa tankar som rullar inför helgen och allt överlag som ja vill ska funka fullt ut, fast de får tiden lösa.

Sen är ja fruktansvärt glad att ja fått upp kontakten igen med min gamla klasskompis Sandra från Tullengymnasiet som flyttat ifrån mig upp till Norrköping där hon bor med sin lille prins. Saknar denna tjej mkt, men som tur finns de ju sms och tele som man kan nå varandra med:) Ja funderar på att dra upp och hälsa på dem snart.

Tomtelandet på Stora torget börjar ta form rejält nu, idag har vi fin slippat till de mesta och imorn kommer de sista som ska göras typ fixa med snö och granar sen e de smyg premiär imorn och invigningen är på lördag.
Då hoppas vi som gjort detta att de kommer mkt folk och fikar och myser i Tomteland. 

Tidigare i eftermiddags så var ja i hallen med alla i laget och tog lagfoto och individuella foton, Ja funderar på att ta bilder som liknar hockeykort med fakta osv om mej...annars blir de bara ett stort på mig som man kan ha som minne. Ja hoppas de e nån annan i laget som ska ta dessa hockeybilder så man kan byta nån.. hade dock vart skoj och ha som minne från nån annan med! Så ska strax höra mej för med boysen.

Resten av kvällen funderar ja på att tillbringa till Johan Falk "de fredlösa", hoppas dock att denna är bra för de senaste har inte vart superbra precis. men se värda iaf. Så alla Johan Falk filmer kan ja rekommendera=)
Fick ner den nya American Pie The Book of love idag så kanske plöjer den med om tiden finns ikväll annars har ja nåt och kolla på i helgen, fast de blir väl ensam el om nån rolig typ offrar sig en stund och vill se den med mig^^.

Nu ska här kollas film, kan hända att de blir ett inlägg om filmen och kommentar om den senare=) Ha de bäst tills dess!

Toppen dag!

Idag har de vart en bra dag allt har vart på topp med gött väder, praktiken va mysig med födelsedags fika. på kvällen blev de träning den gick rätt bra tycker ja och där sjöng alla goa boys för mej, en riktigt härlig kör må ja säga TACK BOYS! Dags att sova och njuta av de sista 7minutrarna man har kvar av sin dag;) puss på er=)

2/12

Idag blir de och njuta av kyla och frost som kommit på ens födelsedag, hade dock vart roligare med lite snö oxå. Men de som kommer störa mej mest under dagen är att den armen ja tog sprutan i är stel som sjöven...men kan röra den rätt bra, vaknade med huvudvärk och va i koma tillstånd undra ifal de e en av biverkningarna!? hoppas de gr och jobba på bra ändå idag på praktiken fast de e lite irriterande. De är nog värt och ta vaccinet så man slipper bli sjuk och liggandes.

Om 10min bär de av till Ahnviks och handla med Jouni till BIK sen blir de stan idag igen och fortsätta jobba med tomteland. så nu ska ja ge mej av till praktiken ha en bra dag alla läsare! puss på pannan=)

Då blev man äldre^^

Idag fyller ja 23 år och de känns inte så speciellt kul och fylla år. Fast ja hoppas dagen blir bra iaf och att armen inte e totalt urkukad pga av svinfluensa sprutan som ja tog idag som e lite svullet och ömt just nu!

Kvällens Match!

Match mellan Borås Lynx och Stenungsunds Stingers började med rätt bra fart under fötterna på alla grabbar i de båda lagen, Men Stingers va heta och fick in ett tidigt lednings mål, efter de så tog vi i lynx över spelet mer och mer och boysen visade va vi vill och börja köra och Robin Lantz trycker in en puck till 1-1. Vi fortsatte ånga på perioden ut som sluta 1-1.

Andra perioden efter 22sek så bjuder boysen i första kedjan bestående av Fredrik Claesson, Robin Lantz, Johan Efrahimsson på ett underbart fint passningsspel och ett riktigt fint avslut av Capitano Claesson till 2-1, Stingers biter sej samman och lyckas få med sig en utvisning efter 4min spel och där lyckas de reducera till 2-2. Vi i Lynx vägrar och ge med oss och El Capitano visar vägen till 3-2 med assist från Robin Lantz och Ölmesten, detta resultat står sig resterande tid av andra perioden.

Tredje perioden började med samma tempo och grabbarna kämpa på men efter en stunds spel så fick vi fotfäste i form av ett powerplay där en hårt slitande tredje femma gör 4-2 av Linus Lantz assisten stod Danne"barnvakten" Karlsson. Stingers ger inte upp fighten och får dit en puck till 4-3 som får nerverna att hoppa. Som tur är de har vi El Capitano i högsta hugg och kan visa vägen än en gång och göra 5-3 i tom kasse, där fullborda El Capitano sin hattrick för kvällen efter blivit assisterad av Robin Lantz som genom att utöva ett svandyk framför Stingers back och retligt liggandes slå pucken diagonalt till El Capitano. Kvällens snyggaste grej stod David "speedy" John som ikväll spela back, när han skrina ikapp en utav Stingers forwards med tre rejäla skär och gör ett svandyk och bryter pucken från den helt fria Stingers forwarden, denna brytning va de högklassig. Med 2min Kvar av matchen och ledning så verkade allt vara bärgat för vinst men då serverar Linus Lantz  sin barnvakt Danne en klockren pass och där gör inte Danne nåra misstag och sätter 6-3. När de nästintill va klart för seger går fjärde femman för kvällen in och gör ett 7-3 mål och detta är från debutanten Emil Lundin assisten stod Fredrik Eriksson för. Oscar Björsell är den andra debutanten i kvällens match och han gjorde en bra insats i målet. Grattis till både Emil och Oscar!

Skottstatistiken blev(17-11) (18-9) (16-10) Totalt 51-30


Fronda - Miljoner Indianer


God Morgon!

På praktiken idag ska ja och Jouni vara i stan på Stora torget 3dagar och bygga upp tomteland som ska var där till jul. Nu blir de rätt mkt och göra för engångskull, vi brukar ju inte ha så värst mkt och göra de blir ju lite segt ibland men nu så blir de och vara ute i friska luften och jobba de e fin fint=)

Ikväll är de match mot Stenungsunds Stingers kl 19.30 Borås Ishall. Men i dag är ja inte med varken på bänk el is, så nu har ja chanse och läka mina skavanker lite:) Fast hade gärna varit med och fått spelat lite.

Nu ska ja gå ner och göra lite frukost och packa ner lunchen så man får lite energi under dagen. Sen blir de och dra till stan och möta upp Finnen! ses och hörs=)