Softis dag=)

Idag har de vart en riktigt soft dag på praktiken vi har tvättat och fixat lite smått annars va de lugnt, slutade strax efter 14 tiden=) Nu sitter ja hemma och ska kolla en film och vila till träningen som är 20.20 men drar ner vid 18tiden och kör en rejäl uppvärmning och ett styrkepass, Så slipper ja få mer skavanker än va ja har nu och dras med.. Som tur överlever la man de, fast vore tråkigt om de blev värre! Där har jag ajaj och lite i baksidalår...---->


Celebration day!

Idag har ja haft kalas för mig för ja fyller ju år om nåra dagar...Farmor,farfar och Farsbror kom på förrmiddagen och gratulera mej med paket och kuvert. Vi fika mammas nybakade bakverk sen veckan de satt gott, Mamma hade även gjort en marängtårta med banan och diam på och den va mumsigt god. Senare på kvällen kom June och Krister hit och överraskade mej med en trisslott, dock vann ja inget på den men men så kan va ibland huvudsaken va att man fick träffa dessa härligt underbara människor och fick skratta gott med dem!


Presenterna för dagen blev så mkt som:





Check this blogg

Spana in denna blogg! -----> http://sjundeaaugusti.blogg.se/

Toppmatch i Borås Ishall!

De var en härlig atmosvär i ishallen i kvällens match mellan Borås HC och Leksands IF.

Första Perioden:
Borås var de som börja den match match bäst och var hungriga som lejon och fixa en tidig ledning med 1-0 efter snabba 30sekunder genom Mattias Remstam som assisterades av Niklas Lasu. Matchen full följde med press på ett tillbaka tryckt Leksand som sedan lyckas komma loss från sitt fäste i försvarszon och gör 1-1 genom Tomas Kollar(Pelle Prestberg,Thomas Rhodin) efter 4.43, som sedan stod sig perioden ut med mkt skott för Borås som vann med 14-4.

Andra Perioden:
De börja med bra fart i andra med mkt tacklingar och tryck fram och tillbaka för båda lagen men de som övertygade lite extra var Borås som fixade en ny ledning med 2–1 26.32 Henrik Tömmernes (Jens Karlsson). Denna ledning stod sig inte så länge innan Boråsarna öka på med ytterliggare med ett mål till
3–1 27.56 Joakim Persson (Anders Eriksson, Sebastian Idoff). Därmed gör Sebastian Idoff sitt första poäng i årets allsvenska i form av en snygg pass fram till Anders Eriksson. BHC fick lite press mot sig och drog på sig en utvisning som va lite lätt tagen av kvällens domare och de utnyttjar Leksand bra med att trycka in 3–2 33.17 Oliver Ekman-Larsson (Tomas Kollar, Kimmo Lotvonen) detta resultat står sig till slutet av denna period. Skotten vanns av Borås med 8-4=22-8.

Tredje Perioden:
Började med att en utav vadera lag åker ut för roughing och de blir spel 4mot4 i 2minuter. Efter lite mer än 4minuters spel så åker Borås på en utvisning på Anders Eriksson och detta tar Leksand tillvara på allra bästa sätt och sätter 3-3 46.36 Oliver Ekman-Larsson (Eric Johansson) som Sebastian Idoff hade chans och ta men missa totalt och får stå till försvars för de målet. Ungefär 2.5minut så åker Per fernhall ut för en hooking som än en gång ställde till de för BHC och Leksand kunde utöka sin ledning till 3-4 49.21 Patric Carlsson (Oliver Ekman-Larsson, Pelle Prestberg). Borås försökte in i sista stund med till och med uttagen målvakt få in ett mål till 3–5 58.35 Pelle Prestberg (Patric Carlsson)i tom bur och Leksand vinner denna rättså jämna match med 3-5. Skotten vanns av Borås med 10-7+22-8=32-15

Utv: Borås:14 Leksand:18
Publik:2300ca

Länk till BT.se webb-tv: http://www.bt.se/webbtv/bhc-forlorade-mot-leksand(1655179).gm?service=mediacenter

Ett stort Grattis till assisten Sebastian Idoff 30# de hyllar vi med 2 action bilder på Herr Idoff.






Hittat på Existenz.se^^ tyck va fan ni vill haha!


Vilken sjuk kväll^^

Lagfesten hos Gurra va klockren, vi lyckades möblera om medans han va och pissa.. Den som fick den smarta idé va Peter Eliasson...vi va 17man från laget som tjöta, drack mkt pilsner(dock inte ja) och hade många sköna skratt! Efter detta så drog vi vidare till Torget som ligger jämte Harrys och fortsatte vårt röjande och sjungande!

Ja fick lite halvdana(mörka är en del) bilder från festen men de får duga=)

















Lite om matchen i Lysekil!

Matchen började med att vi i Lynx kände på rinken och snabbheten i 4byten men efter de så körde vi på med vårt försvarsspel som gynnat oss tidigare mot bättre lag, vi tog ledningen i mitten av första perioden och de stod sig perioden ut. Spelet va inte nåt fel på men vissa av spelarna i vårt lag fummla lite mkt tkr ja. Andra börja mbra men den blev sönder blåsta av domarn(finnjävel) som inte va nåt vidare i kvällens match, de trilla in lite puckar i andra. Andra perioden va som alltid en down period som är Borås syndromet nu förtiden...Tredje perioden började vi pressa med bra fart under rören men de hjälpte inte när de fummlas med pucken och nåra ynka missatg görs och vi går förlorande ur denna match med 5-3 som inte är några jätte siffror.

Lysekil brukar pumpa alla lagen på rejäla siffror på hemmais men icke oss som stod upp bra och fortsatte fast domarn han blev som han blev när han inte blev som han skulle.

Nästa match för oss i Borås Lynx är på hemmais på tisdag kl 19.30 och då drabbar vi samman med Stenungsunds Stingers! Kom och stötta oss vidare i vårt arbete mot toppen!





Ed "Eddie the eagle" Belfour

Gameday=)



Kom nyss hem från en slö dag på praktiken och nu ska ja packa väskan till bortamatchen i Lysekil mer om matchen får ni i ett annat inlägg=) ska sätta igång och fixa lite! see ya and wish me good luck! 

Polarnas musik=)


Borås Musik=)




Jag själv tycker denna låten är grymt bra=) med hopp om att de kommer med mer låtar!

Dagen före matchdag!

Resan genom torsdagen började på praktiken där vi inte hade allt för mkt och göra fixa lite små saker osv sluta tidigt idag med gött som sjutton, drog direkt till ishallen för vi hade tidig träning idag 17.00.. Som tur va så fanns de lite tid kvar på allmänhetens i hallen när ja kom ner så lajja lite med en från a-laget som va där och lira sj med. Sen tog ja en paus och fixa ordning mina träningssaker. Träningen gick rätt bra, Chríster hade klurat ihop några nya intressanta övningar. Efter träningen så snacka vi lite lätt inför matchen i Lysekil imorgon kväll. De ska bli rätt kul och åka upp dit och lira för de har NHL rink där, så de ska bli intressant och se hur snabbt spelet går och sen få känna på att lira på den!



Ja kan inte hålla mej ja skrattar varje gång^^


www.BT.se

http://www.bt.se/webbtv/bhc-vann-over-oskarshamn-med-4-3(1649006).gm?service=mediacenter


Här kommer en länk med webb-tv från BT om kvällens match!

Mitten på veckan!

Idag har de vart fullt upp med inventering av matchställ, fotbollar och en massa mer på praktiken. Som tur va vi 3 som gjorde de och de gick rätt snabbt. Vi plocka fram och förberedde saker som ska ner till julmarknaden i stan nästa vecka och kolla så allt va som de skulle. Dagen rusa iväg sen va de dags att gå hem för dagen vid 3tiden, tog mej en promenad ner till stan i duggregn. Åkte hem och vila och fixa lite med datorn som fortfarande inte var färdig uppdaterad från ominstallationen. Sen va de dax och dra sig till stan för och vidare ta sig till kvällens BHC match med Alexander "kindh" Sörensson.

Kvällens drabbning mellan Borås HC - Oskarshamn IK
Den började rätt snabbt med att OIK gjorde 0-1 redan efter bara 23sekunder i matchen. BHC ånga på som vanligt och fick många fina lägen och efetr 6min kom utdelningen från Alexander Bergströms klubba till 1-1, BHC fortsatte sin press mot OIK som fick släppa ytterliggare en puck till 2-1 via Anders Eriksson stcka. De börjar svänga fram och tillbaka matchen i sig va de inte så rolig syn på denna period då OIK gör 2-2 efter 17minuters spel och sen spelas de sista minuterna av och 2-2 står sig till andra perioden. Skott: 9–7

Andra perioden:
De svängiga spelet fortsatte in i andra och de höll i sig en kort stund. BHC hade inte sitt vanliga försvars spel som brukar äga upp motståndarna men istället har man tappat de helt i andra efter 15minuters spel så gör Mattias Remstam 3-2. Efter drygt 3minuter spel efter 3-2 målet får Mikael "Hulken" Hultqvist en chans och han gör inga misstag och han trycker dit 4-2 som avslutar en tråkig andra period. Skott: 11–4 (totalt: 20–11).

Tredje Perioden:
Sista perioden va en transport sträcka till vinsten men innan tredje hann bli 15minuter gammal så gör OIK 4-3  och detta står sig till slutsignalen går och där avancerar BHC till en 5e plats i tabellen. Skott: 9–6 (totalt: 29–17).

Nedanför kommer alla målskyttar, skott, Assiter och tidpunkter för målen.

Hockeyallsvenskan
omgång 21.

Borås HC–Oskarshamns IK 4–3 (2–2, 2–0, 0–1)
Borås Ishall

Första perioden: 0–1 (00.23) Toivo Suursoo (Johan Sjödell-Wiklander), 1–1 (06.46) Alexander Bergström (Jens Karlsson, Henrik Tömmernes), 2–1 (10.15) Anders Eriksson (Jens Karlsson, Alexander Bergström), 2–2 (17.19) Toivo Suursoo (Johan Linnander).
Skott: 9–7.

Andra perioden:
3–2 (35.22) Mattias Remstam (Carl Klingberg), 4–2 (38.06) Mikael Hultqvist (Carl Klingberg, Simon Gunnelid).
Skott: 11–4 (totalt: 20–11).

Tredje perioden: 4–3 (44.33) Johan Sjödell-Wiklander (Johan Linnander).
Skott: 9–6 (totalt: 29–17).





JUBEL. Alexander Bergström gratuleras efter sitt 1-1-mål. Målet kom till efter en drömpassning från Jens Karlsson.








Taio Cruz - Break Your Heart


Otursdag Allan=(

Denna tisdagen börjar inte nåt! ja gick och gjorde en enkel omstart på datorn och samtidigt så gick ja ner och gjorde frukost när ja kommer upp står de på skrämen "please insert your recovery cd" då kom de upp 1000 tankar och de enda sätte va att trycka ner F10 och göra en ren ominstallation. De värsta som alltid händer är man aldrig hinner spara pappa dokument som han motvilligt inte vill ha på den andra hårddisken som inte följer med i installationen som tur e så har ja kvar alla min musik, film och annat som ja har på den. efter ominstallationen drog ja mig fort till bussen och praktiken för att fortsätta denna oturs dag. På praktiken gick de bra ingen otur där iaf och de va glädjande vi gjorde ordning buskarna och fixa resten av omkläddningsrummen vi hade kvar från måndagen. På kvällen drog ja och Dennis ner 2.5h före träningen och gymma 45minuter och de kändes i en del rörelser att man hade fått lite skön träningsvärk i axlarna. Men sen var de dags för ispass de första man råkar utför är att man fasnar med vänster skridskon i ett djupt skär och känner att vänster baksida är som ett gummiband och drar ut sej. Där återkom oturen igen och ja blev så sur för man hinner inte bli hel i bena innan de kommer en smäll! Träning gick bra fast sträckningen och högerljumsken bekymmra mig lite.

Hej då oturs dag och ha de gött hoppas du inte dyker upp igen^^

Måndag

Ny vecka på praktiken, detta blir tredje veckan ja är på praktiken och de känns som man vart där 1vecka bara tiden går för fort när man har kul! Idag måndag tvättade vi matchställ sen helgen och städa omkläddningsrum och lite annat smått. På kvällen va de dags för veckans första träning och de kändes i bena att man tränat bra på helgen men träning flöt på bra. Före isträning så va ja och Fidde uppe på gymmet och körde lite axlar och armar.

Ha de bäst haj!


Saknar sommaren enormt=(


=)



Ny bild på mej från helgen. Fotonisse Tomas "Wille" Wilen

Erik Grönwall - Always

Ja hoppas att Erik vinner idol 2009, för den rösten är så jävla skön och han gör de kungligt bra!


End of the hole week!

Söndagen vi i Lynx inte ville skulle uppkomma igen med ännu en tidig träning, men denna gång var den inte lika tidig som sist 7.15 och dagens träning började 9.00-10.30 de är acceptabelt från min sida så länge ja slipper gå upp mitt i natten så är ja nöjd. Träningen gick bra fast ja hade ont i bena som inte fått återhämta sej efter lördagens långa träningspass, träningen va bra idag med lite teknik övningar, sen lite åkning och avslutsnings övningar. Ja och Linus Lantz bestämde oss för att även köra vidare på allmänhetens som varade mellan 12-14. Så även denna dag blev de 3h fylld med träning och de känns i bena just nu, men va gör man inte för att bli bättre på de man älskar att utföra i sportvärlden! Vi stannade och kolla på Linus tjejs match som var efter allmänhetens, de mötte Hisingen och matchen slutade 4-4.

Nu sitter ja hemma vid datorn och skriver detta blogg inlägg,  strax blir de och se lite serier ja inte hunnit med och se. Kan hända att ja uppdaterar med nåt kul senare. puss på pannan haaaaaaaaj!


Lördag 22/11

Började dagen med att gå upp 8 för och få i mej en rejäl och stadig frukost iform av havregrynsgröt och 2mackor och ett glas mjölk. Efter ja fått i mej frukosten så tog ja bussen till stan och bytte där till 1an som tog mej till knalleland och ishallen. Skulle inte direkt till ishallen utan till Borås arena för och vara med en stund på Bergdalens IKs avslutning för fotbollen. Fixade så de fick igång grillen med bra glöd och stekte några burgare till folket. Jag drog nåra bollar med några små boys också sen for ja vidare till ishallen.

Va och lajjade på allmänhetens med några polare i 2h och körde även lite zonspel. Efter allmänhetens drog ja över till Sjuhäradshallen för och spela fotboll med brorsans lag som fått en 1h där, de va sjukt länge sedan man lira fotbollsmatch saknar korpen matcherna. Träningen gick riktigt bra spelade back och satte stopp för brorsan några gånger, de gör en lite extra taggad eftersom han e mkt bättre än mej i fotboll men i hockey slår han mej fan inte i! 

Kvällen tillängnade ja till att se på film med (A), Vi kollade den "nya" fast and furioust 2009. Den e bra så den kan ja rekommendera till er som läser bloggen min. Vi gjorde negerbollar och hade mjölk till och kollade lite tv med. Sen vi 12 tog ja bussen hem och förberrede  mig till söndagens morgon träning. Efter en bra dag med träning och socialt umgänge så va de daxs för att få lite sömn. godnatt och sov så gott!


Winners day!

Då va även denna praktik vecka slut och på den fronten har man hunnit med en del. Sluat hyfsat tidigt idag sen drog ja och johan ner till stan och tog våra bussar hem och slöa på varsitt håll.

Efter några timmar hemma vid datorn, musik och vila så var de dags för lite käk innan man drog ner till hallen för kvällens drabbning mot Lions hockey från Strömstad. Kom ner till hallen och kände hur alla boys va taggade inför matchen inte minst vår tränare Christer Lidström som luskar och har sej inför varje match med värdefull info te oss. Började med lite snack om matchen och hur vi skulle lira osv... sen drog vi ut och värmde i form av 2nudd i vanlig ordning.

Matchen var de bra tempo i och målen flög så småningom in i näten bakom Lions målvakt som va rätt bra i kassen till och börja med iaf ända tills vi öka på med mål i andra och tredje perioden. Måste nämna hattrick nissen ikvällens match Daniel "Mossa" Mossberg som gjorde bra ifrån sig på både de anfall och den defensiva fronten. Jag sj fick invänta spel ända tills tredje perioden då de gått 15min ungefär, ja gick in och körde på stenhårt och visa att ja vill lira mer och gör de ja ska och kanske lite till, ett utav byterna gjorde ja kanske ett ynka litet misstag när ja sparka pucken ur zon med en elegant bresida.. Pucken landar dock inte så långt utanför zon men utanför kom den iaf och de va de viktigaste tycker ja.. hehe=) En de av boysen höll på att få hjärtstillestånd i båset när de hände iaf Fidde Eriksson som påtala de lirte extra, ja lovar nästa gång dyngar ja iväg helvetet med klubban^^ så slipper vi få dödsfall i laget! Matchen slutade med 7-2.



 

Målgest av Leksands Henrik Andersen.

I mötet Leksand-Björklöven så gör Henrik Andersen ett fint mål men sedan Ska han hoppa upp mot plexiglaset som ger vika mot leksandsklacken, DÅ Hoppar han rätt igenom sargen istället. Bra att sakerna sitter som de ska!







Lorentz & M Sakarias feat Newkid - Lever Min Dröm




Jag lever min dröm baby kom ally
Baseline

Dem sa Lore-lorelight to be ett underbaurn
17 Baby men Baby jag är ju kung i staun
Baseline ska vi inte kunna ta en rast ska vi inte kunna ta de lugnt en daug
Måste maxa bara spurta typ som Gunde Svaun
Notera att jag är, jag svär, jag är en fuckin' bouzz
Jag flyger högt som en Albatraous Jag dricker spicegolds seven seven eller tropicana
du vet ni faller typ som käglor på en bowlingbauna

De betyder gå som små ungar och tagga, såtare lugnt eller slagga, backar inte för en kung jag käkar upp er mumsfilibabah
Jag visar storstan för dem
Sena nätter, snabba bilar solglasögoun
Påminn mig baby jag lever min dröm
Tjänar pengar, sen jag bränner ända tills banken är tömd

Inte en enda är vaken när jag svävar förbi
och jag låter världen veta att de här är mitt liv.

De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.
Jag lever min dröm
x2

Är jag vaken?
Det känns som att jag drömmer.
Målar upp en bild så vi aldrig nånsin glömmer
den här stunden känns som min hela gänget är på plats och redo för att dundra in
baby du kan följa med från karriär, från barriär till barriär
jag är där ni aldrig är
se mig när ni ser mig Baseline, bror med Baseline stil
swishar som en racerbil
nu är det gametime, lira game som vi
kompis ditt gäng é förbi hänger inte med i svängen o det bränner förbi,
sedan länge och det svänger som skit och märks
tro mig nu har det blivit dax, så jag hoppas bah på lite flax
så ska jag förvandla en tjugelapp till tielax
för han är en rubin, hasslar tills det prasslar
säljer sand till en beduin,min brud hon är som medicin
den bästa som har rört vid mig, mycket love det där jag svär
du vet nog redan vad namnet är



De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.
x2


Ouh, vi lever fastlife schemat är tight
Baseline står på toppen av ett höghus
Jag lever min dröm mannen säg vad gör du?
Eeeey
De här är mitt liv...

De här är mitt liv
Jag lever min dröm
Jag har tagit mig hit
Utan nån rast eller sömn.
x2
Jag lever min dröm

Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig

När du står ensam kvar på tå
och ytan inte går o nå
När du träffat botten
Kom ihåg mig då

När du tagit första bästa tåg
och gör vad som helst för en dialog
När du står sist i kön 
Kom ihåg mig då

När vintern gömmer dina spår
så att du inte hittar hem
När du är vilsen i en vinternatt igen
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

O när du står på toppen och tittar ner
och det är ljust vart än du ser
När du har vunnit
Kom ihåg mig då

När du får spring i dina ben
och jordens dragningskraft är klen
När du är i luften
Kom ihåg mig då

När våren öppnar sina dörrar
och du tar den långa vägen hem
Och sitter på ute serveringen där vi satt igen

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Här finns du kvar

När varje dag känns likadan
och när det skymmer över stan
och när du drömmer 
Kom ihåg mig då

När du har varit i alla vrår
och du har testat allt som går och
när du tröttnat 
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När vinterisen ligger klar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

Så finns du kvar
Här finns du kvar
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då
Kom ihåg mig då

När det blir varma sommardar 
Så finns du kvar
Så finns du kvar

När vinterisen ligger klar
Så finns du kvar
Så finns du kvar
Kom ihåg mig då


Singel livet!

Nu är de snart 1månad sen ja gjorde slut med S.L och de har haft sina jobbiga stunder fast de fanns inte så starka känslor de sista, ja tyckte de va jobbigt gick och grubbla på de dag ut och dag in. Ja hade inte träffat henne på närmare 1.5-2månader för vi båda blev sjuka och ja hade sjukt mkt med hockeyn och lite med jobbet. Fast ja en försökte planera in en bra helg så va de alltid träning el match på fredagen el söndagen.
Tiden går allt för fort ibland och ja önskar man kunde stanna el iaf låta den gå segare, men nu har ja iaf gått vidare och har praktiken och kämpar på med hockeyn som ja älskar av hela mitt hjärta och de är och förblir en sann kärlek tills man finner nån som kan bryta ner den. Hoppet finns men de kommer ta sin tid tror ja, får vänta och se helt enkelt.

Nu ska ja inte skriva mer om detta ville bara få ut några rader.

En perfekt dag!

Idag har de vart mkt bra dag... Praktien va bra idag men kom lite sent, vi eldade upp massa grenar osv. Efter praktiken va de dags för och fira min farbrors 45års dag, vi blev bjudna på smörgåstårta och en god tårta. Sen bar de av till de bästa som hänt på mkt länge som fick mig på ett riktigt gott och härligt humör i form av konsert i Borås hallen med Lars Winnerbäck och hans band. Detta va första gången ja fick se Lasse live och de va en riktigt bra upplevelse, tack syster yster för att du fixa biljetten=)


Här kommer några av låtarna Lars Winnerbäck spela:

Hugger i sten
Solen i ögonen
Kom ihåg mig
Dunkla rum
Åt samma håll
Elden
och sen körde han även några nya från hans senaste platta som va bra med!

Tunga mörka moln!

Idag har inte hänt så mkt vart på BIK och jobbat med datorn och alla dessa medlemmar och lite annat smått. Efter jobbet tog ja mej ett varmt och gott bastubad, de satt som en krocketklubba på skenbenet=) Sen for ja hem i regnrusket och bytte till torra kläder och drog vidare ner till ishallen för å se på BHC möta Malmö Redhawks. Matchen va sådär idag Malmö vann i sudden med 4-3, BHC fick med sig 1pinne stacken iaf och de för man va nöjd med till nästa match! Nu e de dax för sängen och tven så godnatt och sov så gott alla trogna läsare! peace and love!


Låttext av Martin Stenmarcks låt 7milakliv




Jag vill kasta loss och lära mig slåss Raka av mitt hår och bäras ut på bår Ta tjuren vid hornen och hålla dom hårt Lita på sanningen och kväva all gråt Börja sluta tro och låta vansinnet gro Jag vill sparka bakut och göra nåt sjukt Släcka fyren på berget som räddade liv och smita från smällen med sjumilakliv Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv Låt oss ta farväl av både hjärta och själ Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft Jag vill byta land och vara han som försvann Börja om på nytt och få såret mitt sytt När jag vänder och springer långt härifrån se mig som saknad, en förlorad son Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv Låt oss ta farväl av både hjärta och själ Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv Låt oss ta farväl av både hjärta och själ Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft Jag kommer inte hem ikväll om jag känner mig själv Låt oss ta farväl av både hjärta och själ Jag kan ta ett långt hårt straff för alla stunder vi haft För alla stunder vi haft För alla stunder vi haft

Gameday!

 
Började dagen med att traska till praktiken och vara ute och klippa buskar och sopa osv, härligt med frisk luft får ja säga men regnet va väl ingen höjdare som tur e finns de ju kläder efter väder! Efter buskarna var de dags för dusch och ombytte för att bege mej hem och käka och förberedda mig för bortamatchen i Töreboda. 

Åkte ner till hallen vid 15 tiden och plocka fram min utrusning och la den i bussen. På vägen upp till Töreboda satt vi och kolla på en hederlig hockeyfilm Youngblood, mkt bra film och de som älskar hockey borde ha sett denna tkr man! När vi kom upp te ishallen så var de dags att byta om till uppvärmingsstället och ut och lajja 2nudd och lite joggning.

Matchen
Vi började matchen lite sisådär men spelade upp oss efter 10min och fick 1-0.
Andra perioden blev en syndrom liknade spel som BHC:s a-lag brukar ha i andra att inget funkar riktigt korrekt och de gör en frustrerad. Andra perioden slutar med 2-1 till oss.
Tredje börjar vi som vi gjorde i första med vårt spel och PP och där drar Daniel Eliasson ett skott mot mål som Fredrik Flodin styr in i närmaskerna. Töreboda vägrade ge upp och fortsatte sin offensiv och lyckades med tur av en skridsko få in 3-2 puck men än en gång så står vi upp och håller undan för en ny vinst! Mkt bra jobb gubbar.

Ses i hallen alla goa glad om inte ses vi på stan=) ha de bäst puss och kram på er!


Godnatt!

Nu ska ja lägga mej så ja e pigg och fräsch till praktiken och Töreboda matchen imorn, så godnatt och sov så gott och dröm inga mardrömmar=)

månda eftermiddag.

Kom hem för en kort sedan från praktiken, tog och jobbade lite längre idag men snart ska man ge sej av igen på träning inför bortamatchen mot Töreboda imorgon. Så nu ska ja packa träningsbagen=) hörs senare ikväll see ya paaaaaaaaaaaaaals!

Ny vecka med nya möjligheter!

God morgon!

Då var de dags för ännu en ny praktik vecka på BIK med Anders och Jouni och sedan även veckan fylld med hockey i vanlig ordning men allt detta återkommer ja med senare=) ska försöka fixa upp nån bild med.
Ha de så gott=)


Jouni är de här

Rekord sweeeeeeeeeeeeeeet=)

Ikväll Har ja slagit rekord i både antal sidvisningar och Unika besökare! toppen!! hoppas bara ni fortsätter läsa min blogg, e rätt ny när de gäller bloggandet så ha tålamod med mej=) men Tusen tacka alla som vart och läst och kikat in! PUSS PÅ ER!

Låttips!

Här kommer lite låtar som rullar på min musikspelare!

Byz feat Headline - Vad hette du

3OH!3 - STARSTRUKK ft. Katy Perry

Cobra Starship - Good Girls Go Bad

Garra & Lex - Kär I En Sten

Jason Derulo - Whatcha Say

Jay Sean - Down

Patric_mcfly-teenage_dirthouse_(bodybangers_radio_edit)

Sidney Samson - Riverside(motherfucker)

Elov & Beny - Hal som en tvål


Där är han, där är hon Oj oj oj!

Va ju då näst intill tvungen coh köpa nytt blad te hockeyn för de ja har nu börjar göra sitt efter slitageXD


Söndagen är snarlik lördagen med allmänhetens och sedda hockeymatcher, men ack de e alltid lika gött och vara i hallen=)

Åkte ner vid 11 till knalleland och intersport för och göra de inköp ja grunnat på 2dagar nu, de blev ett CCM Blad lie 8 för 382kr(450kr). Sen traska ja vidare bort till hallen för och träna 2h i vanlig ordning. När ja kom till hallen var de match för 94orna som mötte Skövde IK och som de körde över. Såg bara 8min i slutet av matchen de som va så härligt och se va att Oliwer Johansson fullföljer en tackling och sänker Skövdebacken totalt i sarghörnet som blir liggandes på isen nån minut men tar sig av isen av egen maskin. I denna match gjorde Oliwer 5poäng(2mål & 3ass)

Efter Allmänhets var de dags för att se på lite mer match och den stod BHC:s tjejer för och deras motstånd var Karlskrona och där vann BHC med hela 6-0. Sen bar de av ner till stan för och träffa Hannis och käka thai på spice & rise, ja tog kyckling med annanas och sötsur sås med ris detta satt klockrent i kistan. Testa och käka där ett mkt bra tips!

Nu ska ja plocka undan lite nytvättade kläder och fixa för morgondagen! Ha en underbart bra söndagkväll=) Puss och kram på er godingar!

Jag vet inte vart jag ska men jag ska komma dit!

Lördagen började ja med att åka ner til hallen och träna 2h med nåra grabbs från laget och sedan stanna ja kvar och kollade på Borås HC - Kungälvs IK 5-1 och efter de spelade tjej laget i div3 och de vann med 2-1 över Hovås. Efter var Per snäll och körde hem mig så ja slapp ta bussen som i vanlig ordning.

Senare på kvällen vid 23tiden tog ja bussen ner till stan och gick till Tonic ett tag och träffa lite skönt och galet folk, hade riktigt kul där röjde runt lite med folket=) Roligast var nog när ja träffade Jimmy Lundin som ja gick i samma klass som 1-6 som ja inte träffat sen dess, de blev härligt återseende. Sedan drog ja, Anders och Sandra Kantola vidare te donken, sen tog ja bussen hem och la mej och kolla film. see u around=)

Äntligen Fredag=)

Då har även denna vecka rusat förbi i hastig takt som vanligt och en vecka är gjord på praktiken känns mkt bra!

Idag gjorde vi inte så värst mkt på BIK vi fixa ett glasskåp sen städa lite inför utlåning av lokalen i morgon. Slutade vid 14 idag härligt, så ja tog mej en promenix ner till Knalleland och Stadium för och kolla efter ny keps men fann ingen som föll mej i smaken...sen bar de vidare till Intersport och kolla efter nytt blad till min hockey sticka men blev inget där heller för kände att 450-600kr kan vänta te ja fyller år. Efter drog ja ner till stan för att köpa fingervantar och parfym, fick tag på vantarna men inte min parfym som tillfälligt va slut på Kicks=(

Ikväll drog ja ner till hallen för och se på laget Borås Lynx - Trollhättans HC och denna match slutade med 8-2. Starkt jobbat idag gubbar!

Nu ska ja packa väskan för morgondagen, sen blir de och kolla Riverside. Have a nice night! see ya pals=)

Torsdakväll

Idag har vart på praktikenmellan 9-16. De har funkat mkt bra idag med fått rätt mkt gjort. Efter jobbet kom fatchi(pappa) och hämta mej så åkte vi ner till stan där ja tog till cashie till busskortet. Hoppa över och träna idag för ja vill bli bättre i mitt vänster knä som balla ur i måndas och sedan har vi dessa ljumskar som tar en del stryk ibland, men lårmusklerna har blivit bättre efter 2dagars vila från is. De e positivt=) bara de inte drar upp sig igen då blir ja less på bena. Annars känner ja mej rätt hel i kroppenXD hehe

Ikväll har ja fikat lite med med päronen och Lars Fredh som kom och hälsade på och tjöta lite strunt. Sen har ja suttit lite mkt vid datorn som de lätt blir när man har tråk och de gör de inte bättre för man får tråkigare efter man gjort allt man ska där:( men har dock inte sett veckans Andra Avenyn avsnitt och går dagens och dagens avsnitt av Riverside. Ska ta och göra detta innan de blir dax för bingen. 

nu är de dax för lite kvällsmat! du som läser kan väl va snäll och lämna ett spår=) Alltid kul och se vilka som läser ha de bäst Puss och kram på er alla!



 


Lill lördag och BHC seger!

Denna dagen började med praktiken som vanligt och de är riktigt kul där må ja säga, Jouni är en sånn skön gubbe. De blir mkt skratt och skämt varje dag och de gör dagen mkt bättre och att den går snabbare=)

Idag har ja målat en vägg, hängt upp lagvimplar, slängt skräp och rensat och bärt saker från ett förråd. Fick sluta vid 14 och då kom Johan Svensson förbi och tog en bastu sväng med mej och tjöta lite skit.
Efter de gick ja upp och besökte (A) och va där en stund sen gick vi och handla lite käk och choklad... Sen va de dax för mej och bege mej och lämna (A) för att dra och kolla mina hjältar i rödvita tröjor.

BHC-Mora Matchen: började lite små segt, men sen efter 8.50 så kom 1-0 för Mora och BHC försökte och försökte kvittera men lyckades inte riktigt trycka in pucken.

Andra Perioden:
Denna period började med att Mora ökar på sin ledning till 2-0 och BHC fortsätter att ånga på som sjutton och tacklar osv efter många om och men så gör BHC 1-2 efter 1.52 av Rasmus Eriksson. Mats Hansson tog inte allt för mkt tid(2.51) på sej innan han satte kvitteringen till 2-2 och BHC lyfte sig och fick in sitt underbart bästa spel som de har haft de senaste matcherna och ångade på men då går Mora och gör 3-2 efter 6.45 och BHC ger fortfarande inte upp och går in och gör 3-3 vi Alexander Bergströms klubba efter 13.33. Spelet fortgår i högt tempo från BHC och de svänger lite och BHC får ett friläge som slutar med att att BHC spelaren som fick de fixade straff till laget som Anders Eriksson tog hand om och satte ett snyggt handledskott mellan bena och publiken jublar över ett snyggt 4-3 mål efter 17minuters spel.

Tredje Perioden:
Mora kommer in i tredje och kvitterar till 4-4 efter 2.02, detta resultat står sig tredje perioden ut och båda lagen kämpade hela 3e för att få in den vinnande pucken i nät men så blev icke fallet och perioden är slut och sudden death vänta...

Sudden Death:
I sudden började Mora anfall och BHC spelarna offrar sig för att de inte ska få trycka in den vinnande puck som låg i luften från 3e, BHC tog överhand och hade ett bra anfall där Erik Andersson gjorde ett snyggt mål och avgjorde efter 3.23 och där fick BHC bonus poängen och ligger just nu 5a i serietabellen.

Skott: 34-21
Utv.min: 10-6
Saves: 81.0% - 85.3%

Allt om matchen är tillängnat Carl Johan Lennart Svensson som älskar att läsa David Sven Stellan Fagerströms match referat=)

Matchdax=)

Snart bär de av ner till Marks kommun för att spela match mot Fotskäls hc kl 19.30. De ska bli kul och spela derby laddad match. Man kan ju inte vara annat än taggad på att få lira och dynga nån puck i nät=) Dock hoppas ja på att få lite speltid först och främmst.

Har även vart på praktiken på Bergdalens IK idag med. Idag sorterade vi lite skräp som ska slängas och sedan satte vi oss och skrev adresser på brev som ska skickas idag och de va runt 400st. De va la inte så kul men de funka hellre de än och va ute i snöblasket och jobbaXD 

Just nu sitter ja och laddar upp med skön musik och vatten till matchen! Tiddilipom på er 


Första dagen på praktiken!

De va riktigt kul på praktiken sköna arbetskamrater och simpla uppgifterXD fast får se framöver kanske de blir lite hårdare men de ska ju inte vara nåra problem för mig dock.

Ikväll är de teori och träning som gäller. Nu ska ja ner och ta ett mellanmål så man har nåt i kistan.

kanske skriver senare efter träningen=) see yaa!!^^ 

Söndag 8/11 och de är Fars dag=)

De var ett bra tag sen man skrev i bloggen, hade glömt av att ja hade startat upp en.

Denna helg har vart rätt okej fast hade önskat att den vart mer händelserik dock men de kan man inte få jämt=P

Fredag:
Då kom Daniel oh Camilla förbi med sin nyfödda dotter som var 5dagar gammal, de va så mysigt och hålla de lilla knytet=) sen va ja med (A) nåra timmar, sen var de dags även denna dag för en träning på kvällen, fredags kvällar ska man ha ledigt inte träna fram till 9. Efter träningen drog jag och Koffe ner till Borås Hallen och kollade på Mariedal cup med lite gott folk i några timmar. måste säga att kabel 80 överraskar mkt i år jämfört med tidigare.

Lördag:
Även denna dag bar de av ner till cupen för och stötta Byttorps IF II i sin frammarsch i gruppspelet som sluta med att de kom 2:a efter KFUM Oslo II. Byttorps IF II gjorde en mkt bra insats och de fick en bra målskillnad med som lyder 24-5=9 grattis boys!!

Senare på kvällen drog ja på fest hos Linn och Rickard de va trevligt där. Jag träffa en gammal polare Skoga från högstadiet på Särlaskolan som ja inte sett sen dess, de blev ett roligt återseende med mkt sköna skratt=) sen träffa ja en sån skön snubbe(henke, Skogas kusin) med världens skönaste skratt... de va helt sjukt kul på festen men sen dog de ut lite på festen då drog ja och johanna vidare till Borås hallen och mötte upp hennes kille och ja mötte upp mina nötter Johan och Conway.

Söndag:
Idag blir de en lugn dag med ett besök till farmor och farfar på fika med familjen, de va allt för längesen man va hos de gamla och hälsade på=( ska kanske ner och se finalen i Mariedal Cup med.


See you and have a nice day!