Löning och shopping=)

Äntligen fick ja lön från S.T=) blev 2800kr de sitter perfa:D så nu ska ja lägga undan lite cash till Danmark som vi ska till i påsk.

Va med päronen och syster och handla lite mat sen åkte vi till knalle för ja ville se om ja kunde hitta nåt snyggt till partajet imorn:) och de gjorde ja kolla bilden nedaför.. 4par boxer 100kr och en hoodie 200kr=)


All done!

Idag gjorde vi klart med all skottning mellan byggnaderna på Svensk Transfer och de kändes skit gött att slippa se all den snön som låg där, men imorn blir de nya tag med snöslungan på stora taket och de hoppas ja inte drar över på fredagen för då vill ja vara hemma och vila upp min sargade och slitna kropp. Tänker inte säga nej till och jobba heller för man får ju mera pengar då iaf och de e ju svin gött då kan man ju unna sig nån ny tröja och parfym el nåt annat:D

Nu ska ja gå ner och göra matlådan till imorn så den e färdig. Ska kolla lite hockey oxå usa-schweiz som började precis. Ska även kolla runt och spela lite innan ja ska sova:) men till bloggen och alla stalkers sägwer ja godnatt nu=)

Workday with snow!

Idag har ja jobbat 8h med att skotta ytterliggare ett tak på Svensk Transfer. Vi som skottade kom rätt långt på skottningen, de som slet med skottningen va Jag då, Christian(tjötas) och Lille Tord. Men ska dit imorn igen och fortsätta göra klart allt, så de blir säkert 8h till så cashen rullar in i kassan!

Ikväll har ja bara tagit de lugnt och pratat med lite mysiga filurer på msn och nu även lite på matchen mellan Swcheiz - Vitryssland. Nu ska ja Borsta tänderna och sen fixa kläderna till imorn så de ligger framme! godnatt och sov så gott

Heja heja=)

Idag vakna ja till mobilalarmet som ringde kl 05.50 för kl 06.00 va de ju dags för hockeymatch mellan Sverige Vs Finland, den kan man ju inte direkt missa! Sverige va mest taggat och de vann med 3-0 Underbart! Efter de var de dax att bege sig ner till arbetsförmedlingen på möte och även lämna in en ansökan på ett ställe i stan där ja hoppas ja kan få någon sorts anställning iaf. Sen tog ja bussen upp och hälsade på uppe hos grabbarna grus på Bergdalens IK som blev glada över att se mig och tjöta lite skit. När ja var där uppe så sökte Svensk Transfer upp mig på mobilen och ville att ja skulle komma upp och skotta deras tak igen dock ett annat mkt mindre tak. Så ja gjorde drygt 2.5h idag och ska dit imorn igen och skotta vidare. Pengarna rullar in de e fin fint=)

Nu sitter jag och lyssnar på Damhockeyn mellan Sverige - USA som står 0-4, så de ser inte speciellt lovande ut! Ska snart lägga mig med så ja orkar med att skottat taket imorn=) Så godnatt bloggen så syns vi och hörs imörn=)

Drygt...=(

Sitter och väntar på att Os hockeyn ska dra igång men de är 1h och 15min kvar. Lagen som möts är Ryssland Vs Tjeckien ska bli kul och se om Ryssarna fått ordning på sitt försvars och powerplay spel. Ovetchkin verkar ju fått måltorka i OS, Han har bara lyckats trycka dit 2 puckar hittills men sen har ju Tjeckiens bäste poängnisse Marek Zidlicky gjort 4poäng men de är bara assister än så länge. Tjeckien har 2 andra bra spelare som gjort 3p 2mål & 1 assist vardera och de är Jaromir Jagr och Patrik Elias. Hoppas att de blir en bra och målrik match mellan dessa bra topplagen!

PGA oseriösa inlägg.....

Då de förekommit oseriösa inlägg på min blogg har jag varit tvungen att vidtaga vissa åtgärder. I dessa fall har jag polisanmält de IP-adresser som uppkommit flertal gånger.

Roadtrip till Halmstad

Igår va de daxs för en roadtrip ner till Halmstad och AKs inflyttningsfest där jag med några härliga polare blivit inbjudna. Vi blev ett närmare 20tal som va i hennes fina 2:a och drack och hade de trevligt med mkt skratt och ölspel. Senare mot kvällen så ville en del gå ut och fortsätta på krogen och en liten kvot gick och käka donken istället och gotta sig med lite fyllekäk. Efter krogen stängt så kom allesammans hem och en del av dem gick och la sig för de skulle iväg tidigt idag för jobb väntade på dem. Resterande satt och drack och lyssna musik sen kom den lysande ideen från Elin Hagelvik att vi skulle ut i all den snön som hade kommit och bygga en "snökuk" i korsningens refug, Vilken succé de blev och större size på kuk har vi nog aldrig skodat. Idag på morgonen så tittar vi ut på vårat mästerverk och då ser vi en person med en systemkamera som tar lite kort på denna vackra kapelse. Alla utbrister i ett skratt när vi ser fler och fler personer sakta in i sina bilar och gående som spanar in den vackra skapelsen vilket mästerverk! Kanske är en kommande karriär? Who knows!

Tränings Referat!

Dagens drabbning mellan svart och vit!
Svarta laget:
Jesper Sohlberg(målis)
Per Ölmesten
David Fagerström
Tobbe Olsson
Gustaf Lundström
Peter Eliasson
Daniel Eliasson
Joakim Wennberg
Fredrik Claesson

Vita Laget:
Johan Efrahimsson(målis)
Dennis Svensson
Viktor Lindeblom
Jesper Schröder
Linus Lantz
Fredrik Flodin
Joakim Carlsson
Max Lönn

Matchen börja i bra tempo alla va taggade, för matchen i tisdags vann ju Old Boys(svart) mot Gallerpuffarna(vit). Så de junisar som va med i kvällens möte va nog lite på hugget och ville tvåla dit oss, men icke sa nicke Old Boys tog tag i taktpinnen och fick några fina lägen att fläska in pucken bakom Efra som va dagens målis för de vita. Men vita visa pro på att de gjort några nyförvärv för kvällens drabbning så för engångskull så kunde även vita få lite fart och självförtroende och göra några mål bakom svartas målis bakom Jeppe Sohlberg som gjorde mkt bra räddningar emellan åt. Båda lagen hade sina fiskare oxå i svarta var de Per "Propparn" Ölmesten Och David "Crankshaft" Fagerström som låg och snek högt och sprätte en del puckar i nät, vita hade sina fiskare oxå Jocke Carlsson, Max Lönn , Jeppe Schröder och de va någon mer men inte lika ofta som dessa 3. Matchen vanns tills slut  av Svart som fortfarande får vara fanbärare till träning på tisdag. Då vi i svarta önskar vita lycka till och att de ska göra bättre nyförvärv te dess=)
Sen vill ja bara tilllägga att i helgen så kör vi stenhårt på alkoholen vi som ska förtära den i måtlig mängd, Ha en trevlig helg allesammans!

Nån som har några invändningar!? ni kan väl isf göra en utvändning istället;)

Wikegård citat: Inga bromsar, in i trafiken och käka puck!


Gymmet

Idag åkte ja och min vän Saxberg ner till ishallens gym och tränade 1.5h. Ja körde Biceps, Triceps och Bröst de kändes grymt skönt och pumpa ur varenda muskel till max.

När ja kom hem från ishallen så gjorde ja mig en hemmagjord gainershake, de ja hade i shaken va
3råa ägg
2.5dl mjölk
1dl havregryn
2msk oboy
1banan

Den blev riktigt god får ja säga mätta rätt bra med.

Nu kollar ja OS och har nyss sett Finland-Vitryssland som sluta 5-1 och nu ser ja Damkronorna-Canada och Canada leder just nu med 5-0 efter 17min. Så de ser inte direkt ljust ut för dem. Men nu ska ja sätta mig i soffan och se på sniper 1 och invänta Sve-Tyskland som börjar halv 2. Hörs imorgon alla goa glada bloggföljare. puss å kram på er=)

Möblerat om i mitt rum=)

Idag har ja möblerat om i mitt rum.. Den nya sängen va lite för bredd för att stå på den sidan(vänster) ja alltid sovit på, så nu står den på högersidan där syster yster hade sin säng en gång för 4-5årsen så flytta ja soffa till min gamla sidan. Nu har ja även Jari-Pekka Pajula kollandes ner på mig när ja sover som en stock^^ hehe. Här kommer bilder nedanför på hur de ser ut=)




Tisdag 16/2

Idag tog ja tåget ner till skene och fidde, för fidde hade lovat och hjälpa mej och hämta en säng ja hade hitta på blocket i Sätila. Vi montera upp den och käka lite käk mor hade gjort. Sen drog ja och tränade latjträning. På träningen så lira vi mesta dels match junisar mot old boys, Old boys "lira" ju ut junisarna gång på gång..hehe.

Senare på kvällen/natten satt ja och kolla 2perioder på Canada-Danmark som stod 3-0 när ja somna får höra med Johan hur matchen gick=)

Klockren^^


Supriseday=)

Jag trodde inte måndagen skulle bli såhär överraskande bra som den blev till slut. Under dagen så tog ja och pappa och hjälptes åt och fixa i ordning alla hyllor med pärmar och böcker och damma samtidigt av hel rummet, så de blev snyggt och fräscht. Så man gjorde sina fynd med saker man lagt undan som man letat efter allt för länge. Senare på eftermiddagen tog ja min väska och åkte ner till ishallen för att se Borås HC - Malmö Redhawks spela och efter den träna med Borås Knights.




Om matchen:

Matchen va årets bästa match som man fått åskåda i Borås Ishall. Spelat va väldigt övertygande och BHC visa en grymt bra kämpar glöd rakt igenom hela matchen där man även hjälpte Pontus Hansson fullt ut, som va en av dem som brilljerad hela matchen igenom med fina räddningar och en del gånger mkt tur. Backarna skötte sig mkt bra med fast de va få misstag som tex indianare från Stilles klubba 2st, lite slarv av Jocke Persson som rättas till med de samma som tur är. Micke Hultqvist va en av forwardsen som körde skiten ur MIF backarna med hjälp av Anders Eriksson och många av de andra forwardsen och centrarna jobba på bra med. De är sånn hockey vi åskådare i ishallen har snackat mkt denna säsongen och fått gå hem besvikna men ändå visat hjärta och kommit tillbaka för å ge nytt stöd. Hur mkt Malmö ens försökte så gick de aldrig deras väg, Carl Söderberg visa por på att han har teknik och bra snabbhet  när han snura upp BHC backarna som hade huvvet med sig och kunde avväpna honom.

Mål/Assist Fakta

13.02 1-0 Mats Hansson (Per Fernhall, Henrik Björklund)

19.59 2-0 Mattias Remstam

29.54 3-0 Anton Gustafsson (Henrik Björklund, Per Fernhall)

31.48 4-0 Rasmus Ericsson (Alexander Bergström) Här gör Rasmus Ericsson BHCs 6000e mål

39.08 5-0 Daniel Wågström (Anders Eriksson)

Skott:30-21
Utv.min: 8-65

Via länken kan ni se höjdpunkter och målen från matchen:
http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/article6612549.ab

Referat från BHCs hemsida:
http://www.borashockey.se//News.aspx?id=928

Tack BHC för en underbart bra match!


Va tycks?

Va tycker ni om min fräna bloggdesign?=)

Söndag

Vaknade upp vid halv 10 och va torr som en öken i käften så de va bara att masa sig upp och dricka några goa kalla glas vatten och käka frukost för magen va i uppror av hunger sen blev de allmänhetens med Jim  som kom förbi och plocka upp mig körd 2h där sen drog vi hem och slöa och vila oss sen drog vi ner 6 igen och körde ytterliggare ett pass på 1.5h på våran inställda tid som lynx hade.. Nu sitter ja här och e mätt och belåten, är lite trött efter all träning idag. Måste även nämna att Borås Knights vann sin sista  match med 8-2 över Rörö och nu blir de Playoff för Knights och ja ska fösöka slå mig in så man kan få lira lite matcher innan deras säsong tar slut oxå.

Nu ska ja luta mig tillbaka och spela lite och sen kolla på en film tills ja somnar in=) godnatt alla underbaringar, sov så sött och dröm om nåt fint! 

Mysig dag=)

Vi tog en tripp ner till stugan och kolla till den så den klarat av all snö och köld och de hade den klarat utmäkrkt. Efter vi hade vart där åkte vi och gratulera June som fyllde år i fredas, Så vi va hos June och Krister nåra timmar och hade jätte mysigt och trevligt med många sköna skratt=) När vi kom hem senare på eftermiddagen fixa ja i ordning min nya router som ja köpte:) sen hjälpte ja även syster yster med hennes inköp av usb router. De funka klockrent alltihop. Senare på kvällen vi 8 halv 9 så hade ja blivit sms bombad och uppringd ett antal ggr för de va 20års partaj på G i Frufällan. De va riktigt kul och trevligt med alla sköna personer som va där:D dock blev man rätt så goer i huvvet^^ Sen led kvällen mot sitt slut och ja skulle fara hem, då ja mötte Anton och Tegge så vi tog en skön promenad hem i kylan som gjorde gött för kropp och själ=D

Pittsburgh Penguins-New York Rangers

Första Perioden avklarad i matchen, Ledning till Pittsburg med 1-0 genom Sidney Crosby som gjorde sitt 40e mål.
NY Rangers ser dock lite bleka ut hoppas på en förändring inför andra preioden. Matchen sluta 3-2 till NY Rangers i övertid=) heja lunka=)


Referat uppdateringarna!

Ja har inte viljat ge ord för Borås HCs hemmamatcher på länge för ja har varit alldeles för besviken på deras spel och kämparglöd  som dör ut mitt under match och då ja inte kan finna spec många ord om matcherna. Men de finns ju spelare i laget som verkligen krigar med hjärtat rakt igenom och ja tycker de e synd om dem när de går som de går med spelet... så ber om ursäkt för att ja inte uppdaterat på länge!

Ska försöka uppdatera ett referat på måndag efter Borås HC - Malmö Redhawks matchen som är kl 19.00 i Borås Ishall!

Händelserna dag!

Idag börja dagen med att åka och gratulera min farfar på 77års dagen, Vi åt middag och fika och gav herren sina paket som han blev jätte glad för=) Sen senare på eftermiddagen bar de av hemmåt och fixa träningsbagen och sedan åka ner med några vänner och leka runt på isen och snacka skit:) Vi som hade kul va Johan, Robin och Nathalie. Ja hjälpte Nathalie lite så hon kände att de fanns trygghet eftersom hennes knä e krash och sen hade hon inte åkt sen hon va liten heller så de va lite ostabilt. Men efter en stund så gav hon sig iväg på egen hand och gled runt försiktigt.

Efter ishallen åkte ja hem och käka lite mat och kolla på tven på Zorro. Nu sitter ja uppe och kollar på Pittsburgh Penguins-New York Rangers, får se hur länge ja orkar sitta uppe och kolla spelar in den oxå om ja skulle få tråkigt imorn då har ja nåt och kolla på.

När ja kollade bloggen ikväll så hade ja fått en väldigt positiv kommentar, de blev ja väldigt glad över för de va mkt beröm i den och de tackar ja med hela hjärtat för!

Men nu ska ja luta mej tillbaka och se matchen! godnatt och sov så gott alla härliga människor=)

Äntligen!!!

Ida köpte ja en Ipod nano 4gb för 350:- av en polare rena rama kapet ju:D nu ska de laddas in massa musik:D

Softisch Dag=)

Idag har ja vart ute och gått med Tom Winge på en lång promenad runt tullen,hestra, byttorp.. de va kul och snacka lite skit:D Efter promnixen gick ja hem och träna lite rygg och mage. Resten av dagen har ja bara slöat mej igenom, men e fruktansvärt rastlös nu:S så ska väl köra lite mer mage och rygg:D
see ya later=)

Onsdag

Idag har ja bara tagit de lugnt under dagen och kollat på nya Beck=I stormens öga, den va rätt bra tyckte ja och sevärd Gunvald e för jäkla ball=) Efter ja ett filmen va de dax att dra ner till ishallen och se BHC möta Mora som sluta med Mora vinst 2-8, de e tragiskt och se de spela som ett gäng yra höns.... men men inte mkt och göra åt! Ja tog mina träningssaker och tränade med Borås Knights ist för att se klart skitmatchen som bjöds på ikväll...Träningen gick riktigt bra faktiskt är hel nöjd. Lämnade även mitt nummer till dem i knights så de kan ringa om de saknas folk till söndagens match mot Rörö. Ja håller mina tummar att de ringer så kan vara med och lira:D


Mellanmål

Laddar till matchen med en god fruktsallad... apelsin,banan och äpple till har ja lite saftsoppa och dryck till blir 1l vatten=)


Game day=)

Idag är de dax för säsongens sista match om vi inte lyckas gå till playoff då för då blir de några mer matcher=)
Idagens möter vi Uddevalla HC och de kommer bli en bra match och vi ska göra allt för och vinna igen mot dem! Samlingen är 15.15 bussen åker 15.30 så tar de säkert1.5h dit med. men nu ska ja ner och göra en fruktsallad=)

Lång dag

De blev en lång dag på jobbet jobbade 8h och de blir klirr i kassan den 25e el 27e=) skotta klart resten av taket sj eftersom johan klendank hade lite feber^^ hehe men nu e allt klart...på kvällen tränade inför dagens bortamatch mot uddevalla efter de va ja helt slut.. va bara hem och käka och slöa sen sova som en stock=)

Jay-z (Y)


Hjälp mig!

Tycker inte ni att mina blogg inlägg e lite dryga? kan inte ni vara snälla och ge mej feedback och säga va ni tycker ja ska skriva om?

vore kul med lite mer innehåll än bara mitt dagliga jag och sysslor som är få.. hehe så snälla help me!

Partynight=)

Igår kväll bar de av på inflyttningsfest hos Emmah och Christoffer. Rebecca va snäll och plocka upp mig så vi samåkte till festen. När vi väl kom till festen så var vi typ bland de första som hade kommit och de är rätt gott och vara de ibland. Eftersom så droppa de in massa trevligt folk som man kände sen innan och folk som lärde känna lite lätt under kvällen. De som var msyigast på festen var när Oskar, Joakim och Kalle kom och gästade oss och de blev kära återseenden, man träffar dem så sällan så de blir lätt mkt gott snack och mkt annat trevligt=) Fick även träffa min underbara och älskade vän Ankan(Anna-Karin) hade inte träffat henne sen i oktober typ och de blev mkt kärlek till henne.

Efter festen drog alla vidare ner till stan och där skildes alla åt, en del dorg till torget, puls, och ja, Rebecca och Ankan drog till tonic en sväng. Sen blev de dax att dra med bussen 02.10, när ja kom  hem tog ja lite käk och sen somna ja som en stock och försvann i drömmarnas land.


Lördag=)

Idag ska ja bara vila kroppen och tänka på lite annat än bara hockeyn=) ska bli gott och ta de lugnt:)

Work and gameday

Idag så fortsätte vi och skotta taket på Svensk Transfer och vi kom en bra bit på vägen..fast som tur e så har vi mångad och jobba med så de blir mkt mer penager precis va ja hade förväntat mej TOPPEN=) Vi jobbade mellan 7-13 som de gör på Svensk Transfer och de är gött som satan=)

På kvällen va de dax för hemmamatch mot Lidköping, de va två super laddade lag som mötes och vi i lynx släptte sällan till några direkta topplägen för dem och de stod 0-0 i 2perioder efter de får El Capitano chansen och trycker in 1-0 och vi håller ledningen till matchen står på 19.03 i 3e då de får in en puck efter att tryckt in Gurra i målet fast han hade plockat den... så matchen sluta 1-1 och många av blev ruskigt sura på domarn som inte blåste för plockering. men men nu gäller de att ta nya friska tag och köra på tisadag då vi möter Uddevalla borta som oxå kommer bli en bra match!

Ny låt från KICK


WorkDay is over for the day=)

Idag har ja och Johan vart och jobbat på Svensk Transfer och skottat av deras tak från all denna snön som tynger en del.. de va rätt påfrestande men de ordnade vi iaf och vi har en del kvar till imorn med så vi får lite mer cashie i plånkan:D När vi slutade idag hade ja 25min på mig och få lite vila och hinna käka lite lätt innan träningen. De gick rätt bra på träningen fast ja var astrött och seg:P nu har ja börjat varvar ner så snart ska ja lägga mig och nana så man e redo för ny skyffel tag med snö och match mot Lidköping=) godnatt alla underbaringar

Snöstorm och hockey!

Igår begav vi i Lynx oss till Falköping för och spela bortamatch mot de. Matchen börja i ett bra tempo som resulterade med att Falköping tog ledningen med 3snabba mål och vi blev tvungna att få ordning på vårt överläge med hjälp av en utvisning på 4min på en Falköpings spelare. Vi lyckas vända till 3-3  och vi hade fått skeppet i rörelse frammåt, i andra tog vi ledningen 3-4 som sedan blev 4-4. Vi gav aldrig upp och fortsatte kriga som riktiga vikingar på slagfält och fick med oss en 4-5 ledning in i pausvila. Denna 4-5 ledning höll vi hela 3e perioden fast de blev stormigt på havet där vårt skepp sakterligen kunde ros i land av glada grabbar från Borås.

Hemresan va ett rent snöoväder med sjukt mkt snö på vägarna och de hade kommit mkt medans vi spelat matchen, men vi kom hem välbehållna iaf och de va tur de för annars hade vi ju missat fredagens match mot Lidköpings Roosters och även kvällens BHC match mot Troja/ljungby.

Toppen och tack!

De va riktigt kul att de va lite folk som skrev lite frågor man fick svara på, en del frågor va väl inte direkt seriös precis men de e klart man svarar på dem med. Ja funderar på att ha frågestund 1gång i veckan el 1ggn i månaden. Men tack så mkt fö alla frågor.=) Ja hoppas ni blev nöjda med svaren!?

Svar på frågorna!

Elin
hur ofta tänker du på sex?
de kommer vara den bästa frågan ever.

Svar: De är rätt ofta=)

Matte
När du tänker på sex.. Är det bajssex?

Svar:Nej ja tänker inte på bajssex.. tänker på vanligt hederligt sex=)

Adam(nån omogen typ)
Varför är du så gay? Är alla gay i din familj? Jag vet att Andreas är gay och Sara, men är du gay? Tror du är gay iaf, jefla gay:D

Svar: Ingen I vår familj är gay, har du nåt emot homosexuella så tkr ja du ska hålla de för dig sj el är du homposexuell?

Bertil
Hur många kukar har du sugit senaste månaden?

Svar: 0st

Anders
Vad är din position i ishockey och vilket är ditt bästa minne från en hockeymatch du varit me i?

Svar: Back, Mitt bästa minne hittills är bortmatchen i Lödöse(LN70) i år då ja ja gjorde en strålande insats och blev matchenslirare.

Peter
Varför raggar du på folk som går i högstadiet när du själv är över 22 år?

Svar: Vart har du fått de ifrån? Ja raggar på vem ja vill men inte på dem i högstadiet...de går faktiskt och skämta med folk=) är 23.

Mike
vilka kommer 1.a 2.a 3.a i OS hockey`???

Svar: 1a Sverige 2a Canada 3a Ryssland el så byter sverige och canada plats eller vad tror du Mike?

Mike
Världens bästa hockeyspelare?

Svar: Back Niklas Lidström och forward/center Ovetchkin

Nicke
Är över eller under 100kg gränsen?

Vad har du vägt som mest resp. minst i vuxen ålder?

Ja väger 115.5kg nu idag, som mest 129kg och som minst 113kg. Ska gå ner till 90-95kg till nästa säsong.

adde

hänger din vänster pung längre ner än din högra?

Svar: Nej!

höhö

gillar du att få vita lr svarta bultar i analen?

Svar: inget avdera

Sofie

Är du kär i någon?

Svar: Inte nån just nu!

Mattias

Är det Leksands år i år? Känslan är att vi får fira att leksand spelar i elitserien säsongen 10/11

Svar: Nej, tyvärr tvivlar ja på Leksand att de klarar sig förbi kvalet!

Frågestund=)

Ni får fråga precis va ni vill ska svara så utförligt som möjligt, så sätt fart och ställ era frågor=)

Ny vecka, Nya möjligheter och nya upplevelser=)

Igår tog ja de mest lugnt och vila upp inför träningen på kvällen som gick klockrent enligt mig sj. Spela på bra med mina backpartners Viktor"hightower"Lindeblom och Joakim"fishcage"Wennberg. Blev till och med uttagen till bortamatchen fast ja sagt ifrån att ja inte vill spela pga incidenten i torsdags och fredags, för ja blev så besviken för ja inte fick spela och va med i truppen. Men fråga mig inte va vår tränare tänker på, men de återstår och se ikväll om man får spela nåt över huvudtaget. Tyvärr tvivlar ja på de, då slipper ja iaf bli besviken att ja inte får nån upprättelse och kompensation.

Denna Tisdag börja inge vidare...vakna tidigt som sjutton redan vid 05.40, de va lögn i helvete att somna om för de va varmt och kvavt i rummet... fast ska försöka sova nån timme innan ja drar till dagens bortamatch i Falköping. Såg nyss en gammal film från 2004 tror ja den e från. Torque heter den och den är en actoinrulle med mkt motorcyklar och massa annat bra, se värd film fast den har några år på nacken. Sitter nu och funderar på att klippa en till film el om ska spela lite spel på nätet. ha de bäst alla stalkers=)