1dag kvar

Idag har ja vart iväg hela dagen och donat. Ikväll blev de träning med laget som alltid riktigt skönt faktiskt. De svart laget piska på vita ytterliggare en gång och tar snart ikapp de förluster som vi i svart åkt på.. Vi ska köra vidare i svart och vinna mer!

Nu sitter ja och väntar på att hänga lite tvätt som strax e klar sen blir och hoppa ner under täcket och drömma sig bort några sköna timmar, för imorn blir de jobb hela dagen de ska bli sjukt gött:D lite extra cash säger man inte nej till.

Nu är de inte långt kvar tills ja får vara med hon ja tkr allra mest om<3 Har fått mig en mysig pratstund med henne efter träning kan inte bli mkt bättre än så! Hon får mitt humör att skjuta i topp varje dag:) Godnatt min fianste flicka<3

Men nu blir de och dra sig tillbaka, så vi får skriva mer här imorn=) Sov nu gott allesammans!

     

                                                                            

 

 


Uppdrag

Idag är ja upp med tuppen för idag ska ja på ett uppdrag som varar hela dagen fram till eftermiddagen, de ska bli riktig skoj faktiskt=) ser framemot detta! Nu ska ja ner och göra mig mat så ja har med mig de dit till mitt uppdrag! Men nu ska ja runda av här och traska neråt till köket! Hörs i eftermiddag/kväll ha nu en dunder bra dag i de fina vädret som e just nu iaf:P

Saknar min flicka mkt nu, tur e de drygt 45h till hon är här i Borås de ska bli riktig mysigt<3 Du är guld värd=D


Se på match??

PÅ denna länken kan ni se Sverige-bosnien

http://iraqgoals.net/8891-sweden-vs-bosnia-and-herzegovina-.html

Lördag

Idag har ja vart med min farbror och hälsat på min farmor och farfar i nåra timmar. Hjälpte min farfar med lite små saker som ville, annars blev de lite fika med farmor och mkt prat. Farmor är så snäll hon gav mig 150kr. Hon är mysig min farmor, Önskar att hon kunde vara 100% frisk från alla dessa skavanker hon har. Tur är väll att farfar är rätt så pigg iaf och kan stötta farmor när de behövs=)

Nu ska ja bara slöa och vila kroppen resten av dagen! ha de bäst allesammans=)

Zebradans ikväll!

Ikväll bär de av till sagavallen för och se på brorsan och Norrmalms IK spela derbymatch mot Kronängs IF kl19.00

Idag har de vart lugnt va i stan på AF och lämna in papper och sedan kolla ja läget i stan en sväng innan de bar av hemåt för lite käk och chill. Nu ska ja strax fixa till mig till fotbollen som står över. Utöver fotbollen händer inget spec ikväll blir nog kanske kolla film och datorn:)

vilken keps ska man köpa tro? hjälp mig!




Newkid - Gör de för

Så sjukt skön låt=) Har snöat in på Hiphop/rap nu! Kan inte bli mkt bättre<3


Obesegrade!

Fan va underbart!! Ikvällens match mot BK Bollklubb så va vi inte speciellt taggade och vi hade lite smått vimsigt spel i början och stundtals i andra halvlek. BK Bollklubb tog ledningen med 1-0 i första och de va rätt nära halvtid då vi i Daltotp ångade på och kämpa med löpningar och försök till att fånga upp bollen igen. Spelet svängde mkt i andra men mot slut säcka BK Bollklubb mer och mer ner  och fick dåligt tempo då vi visade att de e dumt och göra missatg framför mål och lyckas klämma in en 1-1 boll med mindre än 1min kvar och detta blev kvällens resultat. Så detta gör att vi fortfarande är obesegrade efter 4matcher, de kändes gott och få in den sista bollen för vi slet mkt bra idag.

Nu dröjer tills den 15/6 innan vi ska spela nästa match, de kommer bli drygt att behöva vänta. Vad ska man göra när man ska spelar med ett lärarlag då de måste ha hajk och skolavslutning. Då har ja chansen att få lite mer boll och spring i bena så ja ser positivt på de iaf.

Nu ska ja ta mig och göra lite käk och kolla klart Göta kanal 3 Kanalkungens Hemlighet, i väntan på att min goding ska komma hem=)


Cricka ft. Sms music




Matchdax i Korpen

Ikväll är de ytterliggare en korpmatch som står för dörren och de kommer bli en intressant match. I de laget vi möter spelar en några grabbar från mitt lag i hockeyn. Så de kommer bli extra kul och spela matchen. De som ja vet är med och spelar i BK Bollklubb är: Calle blom(jobbar), Fredrik Flodin, Simon Björk och sen e ja lite osäker på om Niklas Knutsson va ed på ett hörn men de återstår och se! De är extra härligt och veta att de inte har Calle Blom med i kvällens match i mål.

19.00 - 20.00  Daltorp - BK Bollklubb

Nu blir de och ladda batterierna fullt tills ikväll så man e på tårna!=)



Svar till Peter

Peter om Reducering!:
Har du fått tag i något jobb i sommar, eller kommer det bli att hänga på Almenäs? =)

Nej, peter de blir inget Almenäs för min del kan ja säga redan nu. De blir nog lite tid i stugan i juli iaf. Just nu ser de rätt just ut på arbetsfronten, väntar på svar från arbetsförmedlingen om nystarts jobb på BIK.

Kommisarie Späck^^

Denna film måste man ju bara se i sommar kommer den 4juni på bio=)



Reducering!

Allt rullar på nuförtiden vikten reduceras i ett bra tempo med alla dessa träningar och min nya kost. Ja har lyckats gå ner 8kg och 4cm runt magen på 15dagar=)  De blir en rejäl tumme upp för mig och även för min älskling som de oxå går mkt bra för som gått ner 2kg och 3cm på lilla magen på 6dagar,  Så hon kör på med sitt och me mitt sen peppar vi varandra 100% varje minut och dag:D

Undrar ni hur ja kunnat gå ner så mkt så e de bara och fråga på!=)


Dagen som vart!

Idag har ja städat i mina garderober och sedan iväg till Ams på besök. Sedan har ja hjälpt min flicka med några saker som hon ville :D annars har de vart lugnt och stilla. Nu blir de kvällsmat och dusch efter en hårdträning.. så godnatt bloggen och alla därute=)


De va skönt...

Idag har ja klarat av min första 8km till Almenäs och tillbaka på 43min och ja har sänkt min tid betydligt mkt jämfört med innan då de vart över 50min! så de ska nog blir feler runder ut dit kan ja lova=)


Denna sommaren!

Detta kommer bli min bästa sommar på alla år jag levt hittills i mitt liv. Min älskade flicka Elin ska bo hos mig i 3månader till en början sen får vi se framöver hur de ser ut=D Men som sagt detta kommer bli bästa sommaren och tiden i mitt liv!

Just nu är de bara 15dagar tills hon tar fotsteget på Borås resecentrum och där ja kommer möta henne med öppen och hungrigfamn med massa pussar laddade som mitt vapen:D

Detta kommer även bli en bra prövotid för vårt förhållande. Så ja är iaf nu super överlycklig och glad som faaaaaaaaan NU=D=D Jag ska ta väl hand om min älskade Elin som håller mitt hjärta varmt och skönt!


Stugan

Idag blir och åka ner till stugan och va där tills imorgon ska bli lite skönt faktiskt med tanke på att man bara vart hemma och tränat varenda dag i 2veckor nu och träningarna löper vidare i vanlig ordning bara för man åker till sin stuga så ska de inte hindra en från att träna 1h el 2h!?

Egolördag
Sen så har ja och min Älskling<3 kommit överrens om att vi ska ha en egolördag då vi bara får skicka endast 1 sms till varandra så de gäller och hålla i detta hårt. Dettta kommer bli ett test för mig:) Men de ska inte vara några problem. Jag hoppas min Älskling får en mkt trevlig dag och att hon rår om sig sj riktigt noga, för de ska ja verkligen göra=)

Nu ska ja ta och fixa till mig tills Lars Fredh och Elisabeth Karlsson kommer och hämtar mig kl 11:00. Såp nu blir de en skön dusch, frukost och lite dator fixande på den bärbara som ska med sen e ja helt färdig.

Så ikväll blir de inget Blogginlägg så ni inte sitter och väntar! De kommer imorn när ja kommit hem=) Ha en bra lördag allesammans, drick inte för mkt och sköt om er. Puss&Kram



Ååå här ska de...

INTE spelas någon match för Bergdalens A-lag, isf får de bli vattenpolo^^ De står nästintill 15cm klarvatten på planen och de ska va ny drenerad HAHA

Jaounis citatför dagen: Jag behövde ju inte linjera='(

Härlige jorden, härlige guds himmel höö upp höö hans håriga ben över dom fagra...! Käft Johan=D






Träningsdax

Idag blir de en cykel tur med Johan Svensson, ska bli kul och se hur mkt den lille late klarar avXD Men ja tror och hoppas han pallar och hålla mitt tempo! Den vinnar skallen den pöjken har e mkt och brottas med kan ja säga ingen enkel match precis. så snart bär de av för att möta upp honom på BIK(Bergdalens IK). Just pratar i telen med Sötnosen som är på väg till sitt lunchträningspass=) Duktig flicka man har och henne Älskar ja mkt mkt:D Hon är de finaste ja vet och saknar henne sjukt mkt. Nu ska ja bege mig av på cyklen=)

 Älsklingen

 Johan Svensson

Barn på nytt

Ikväll satte ja mig och kollade på Emil och griseknoen medans ja iväntade baby. Ja kände att de va ett antal årsedan man såg alla Astrid Lindgrens barnfilmer så ja tog mitt förnufft till fånga och kika på denna. Ska nog se en till Emil imorn då de blir nya hyss i Lönneberga. Ska kolla på nätet ifall de finns fler Astrid filmer och låna för en dag el 2=)

Men nu ska ja hoppa ner i sänghalmen och kolla dirty sanchez å sova.. Hörs å syns imorn allesammans!


Dagens saker...

Idag blir de först arbetsförmedlingen på möte kl 13 sen hem och klippa till gräsplätten vi har på baksidan, till kvällen blir en jogging runda medans honey är i väg på sin träning.  Annars blir dagen rätt lugn, tänkte även springa fröbi intersport och kolla om de har kvar kepsen ja hittade för drygt 3veckor sedan.. Finns den så blir den min:D Mina nuvarnade kepsar e antingen förbrukade el som den ena är lite för stor:P

Nu ska ja ner och göra mig lite frukost:) Hörs senare tjingeling tanga string;)


Tunga ben idag

Denna mrogon börjar med tunga ben efter gårdagens innebandy fight med laget. Igår hade man mkt energi i kroppen som skulle ut, de lyckades ja med svetten forsade som fan på t-shirten och runt om på kroppen. Så de va extra skönt och få komma hem och ställa sig i duschen och svalka sig en lång stund. Streychade noga igår med. tog hjälp av bror som fick hjälpa mig lite. Käkade en god sallad och en äggshake med 3råa ägg och 2dlmjök 1msk Oboy för smakens skull:)


Fy fan..........

Palla att man vaknar kl 06.oo och är klarvaken:S de inte bra för 5öre.. Detta kommer bli en super lång dag.. men de e bara å bita ihop=( Nu sitter ja och pratar med baby i skype, tur att nån underbar själ e vaken iaf:D

Rätt in i kaklet

Fan va underbart... Vi behåller segersviten och ökar på till 3raka vinster. i kvällens drabbning mot Betongbarnen slutade med 2-0 till oss. De satt extra gott att slå dem när man kände 2st som lirade  där i, sug på den boys=)

Tyvärr så målande ja ingen picasso idagens match=( men ja ska ta nya friska tag till nästa match. Hade lånat ett par nya dojjs av brorsan med så lite ovant men de ska ju inte hindra en fråna att lira direkt;) Synd bara att ja drog upp min sträckning i höftböjen dock inte lika illa som förra året så ska vila den från fotbollen te nästa match och ånga på med innebandy och joggningen ist de stärker lite. Får ta och spana lite hur man kan fixa till den så den blir bättre. 

Men nu så blir de och lägga mig och kolla på film har inget å göra så lika bra att gå till sängs då tycker ja. Kan va gott och komma upp lite tidigare imorn med då kan man kanske dra en runda med joggingdojjerna eller cykeln. 

Godnatt gott folk nu ska ja dra mig! Hörs och syns=)

 

Taggar för Serie Premiär=)

Idag gör ja Serie premiär i Korpen med Daltorps Indiands, detta ka bli sjukt kul och få börja lira lite korpboll igen har saknat detta en del:D
Men de som händer först på tur är en Födelsedagsmiddag för pappa med farmor och farfar som står för dörren:) Så vi ska snart ge oss ner till brorsans jobb Restrurang Provningen. Där har de jätte god mat för er som inte käkat där än! de rekommenderar ja. 
Idag talar även vädret i Borås, strålande solsken och blå himmel men inte så värst varmt men de funkar iaf:D mkt bättre än de gråa och dystra som va på himmlen igår ivarje fall.

För övrigt är de 35dagar kvar till min älskling kommer och stannar hos mig i 11dagar. De ska bli sjukt mysigt och få fira midsommar med henne och andra goa människor i stugan mer om de kommer senare;):D

Nu ska ja ta på mig lite kläder så ja kan gå mot resturangen å ni andra ha en underbart bra dag! så syns vi och hörs

P.s dålig kamera i mobilenX(


Toppen=)

Idag känner ja att ja är på topp inför träningen med laget ikväll, Dock har ja lite ont än i ljumsken och insidalår efter fotbollen med grabbsen i lördags. Nu ska ja packa väskan och prata med baby på msn och skype:) ska dra om 1.5h typ och tränng håller på till 9 tror ja de är. Ska bli sjukt naajs!

Men nu ska ja dra mig och va social med min älskade:) så hej svejs grus gnejs  =)


Hyllning till....

vår käre Krister i stugan. Han är IFKare ända in i själen och är uppvuxen på Gullheden i Göteborg så håll i dig nu!

De må hända vi e gula och kanske fula men ni e änglarna och ändå drängarna 
Vi i toppen, ni i botten kan de bli mer toppen.
Ni flyttar stolpar, vi går och golfar.
Ni hade problem med pengar och hoppade i sängar,
så på jyskbäddlager kunde ni höra vår schalger.

Med rakat bröst och hårig pung, Krister han är våran kung.
lalalalala lala lalala
(melodi Cornelis Vreeswijk - Turistens Klagan) 



Vilo dag!

Idag har ja tagit mig en träningsleddig dag. Har fått lite små skavanker sen träningarna igår men de ska inte hindra mig för nya träningar imon.

Annars idag har ja städat och fixat lite här hemma. I eftermiddags åkte hela familjen ut till Olsfors och kollade på Bror som skulle möta dem med Norrmalms IK. Olsfors hade mathen första halvleken hade en del farliga chanser men inga som hittade rätt och tur va detta! Norrmalm hade oxå lite farligt spel i första halvlek men utan resultat där med. I andra halvlek tog NIK övertaget från Olsfors som sakkade ner sig lite, denna halvlek blev dock inget för publiken som tagit sig dit för å se. Matchen sluta 0-0, Norrmalm hade farliga chanser de sista.. Nu får de ta nya tag te nästa match! Lycka till Zebrorna=)

Satt och spana runt efter lite nya filmer som ska komma ut och då fick ja syn på att de släppt nya Beck-Levande begravd som ska gå på bio den 21/6.. Så de blir att man kikar på den imorn efter förmiddagens första träningspass.

Nu ska ja kolla på wipeout och skratta lite åt alla sköna nötter som ställer upp i de programet. Nedför kommer några halvdana bilder från Brorsans match

 Bror är Nr3
 Dick Isberg Nr7

Klockren ett gott skratt:D

Denna är ju bara för bra^^ haha

Powerwalking på Bråt!

Idag tog ja och min farbror på oss regnställ och åkte ut till Gässlösa för och gå en lång promenad i skog och mark. Båda hade stegräknare på sig och båda dessa stannade på 8km, De va en riktigt uppfriskande runda känner mig pigg som sjutton fast tempot va snabbt när vi gick. När ja kom hem och tog av mig kläderna så va de bara och stoppa dem i tvättmaskinen och köra en tvätt, Den stanken va ingen hallondoft på precis hehe

Har fått i mig lite käk oxå i form av ½dl Råris, kyckling och en mkt god currysås till detta blev de lite gurka och tomat och dryck blev vatten i vanlig ordning. Nu blir de vila en stund sen ska ja dammsuga mitt rum hade ja tänkt och plocka bort rena kläder:)

Hörs och syns! Nedanför kommer Receptet på currysåsen för er som vill testa den=)
Ja gjorde såsen på vatten!

Ingredienser (6 portioner/st.)

3 msk smör
1 tsk curry
3 msk vetemjöl
4,5 dl vätska (mjölk, vatten eller grädde)
1 st buljongtärning höns

Gör så här

  1. Smält smöret och tillsätt curry, låt fräsa ihop en stund.
  2. Tillsätt mjölet och låt det fräsa ihop innan du häller på vätskan under omrörelse. Tillsätt buljongtärningen. Låt puttra några minuter (3-5)
  3. VÄTSKAN: Du kan koka såsen på enbart vatten, mjölk eller grädde. Du kan även ta lite av varje om du vill. De är goda på varsitt vis, fast visst är det lite lyxigare med grädde.
  4. Severa till kyckling, anka eller kalkon. Kokt potatis eller ris. Sallad.
  5. Man kan även tillsätta lite pressad apelsin eller apelsinjuice i såsen.





De blev....

De blev en kycklingsallad med lite små stänk dressing 1tomat, 10cm gurka och en del sallad. Denna sallad ska ja avnjuta nu, I väntan på svar från folket!




Vädret = underbart

Idag har de vart jätte skönt väder och varmt oxå:D Därför tog ja tillfälle i akt och fixa min cykel och cyklade en runda på 13km de sög gött i bena på hem vägen. Cykla från Norrmalm-Tullen på 15min de gick fort eftersom ja hade lite tidspress på mig. Varför då denna tidspress de va för att ja och min farbror som ringde upp mig ville ha med mig en tur till vårmarknaden som är i stan. vi gick runt och kolla i 1-2h men fanns inget vidare intressant och lägga vantarna på, mer än en söt/fräck rosa keps då. Så ja sa till mig sj att ja ska spara de pengarna ist till nåt vettigare typ midsommar?!:P Sen åkte ja och farsbror och handla på city, Ja köpte loite sallad,tomtater, gurka, tonfisk, en hel kyckling och mjölk ska ha detta och lite annat i helgen nu när ja e sj hemma.

Nu sitter ja här och försöker hitta nåt/nån och tillbringa denna kväll med. Hade velat göra de med min älskling men hon är tyvärr hemma hos sig=( Hon ska ut med sina vänner på en lokalfest och dra till de lite=) Men nu funderar ja på att gör mig lite tonfisk el kycklingsallad!?


Gött lir ikväll=)

Sådär då va första träningspasset klart med grabbarna. Grymt kul och lira innebandy, många heta dueller och snyggt spel. Denna sommarfysen kommer nog bli den roligaste hitillls. Vi lirade i 1.5h el va de mer?

Innan ja drog på träningen så hade ja och min farbror vart ute och gått 6km på bråt de kände man av på träningen. Sen åkte vi och kollade in bockabyn där de höll på och kör paintball för fullt. De är nåt ja kan rekommendera er andra som läser och testa om ni inte e rädda för smärta isf låt bli de! hehe

Nu ska ja strecha lite granna sen blir de dusch och sedan göra 3knäckemackor och 2stekta ägg och ett glas te=)

Va ska man hitta på resten av kvällen?? ja kommer antagligen ha super tråk och glo in i datorskärm för nåt annat har inte kommit upp på görningen än iaf:( Vill nån ha med mig på nåt kul så hojta till:)



Svar till...

bella om Dricker....:
oj, dricker du det där :) hehe.

Japp Bella de gör ja =) smakar fan ^^

Dricker....

Nu sitter ja och laddar med Vietnamnesiskt grönt te som  e rena kicken för kroppen när de gäller och komma igång med önskad process och tränings resultat så håll i hatten allesammans!
Jag är taggad för innebandyn ikväll:D:D


Då var de dax...

Så nu har man börjat sommarfysen med 2h innebandyn med polarna. Nu sitter ja och varvar ner sen blir de och se nån rulle och sova. För imorn blir de och antingen löpa en längre runda el gå 90min, så hoppas verkligen på bra väder! På kvällen blir de första träningen med grabbarna grus i laget i en het innebandy duell:D Känner att vinnar skallen kommer mer och mer fram när de gäller lagets innebandy matcher:P TAGGAR till 100%


Men att de ska vara så jobbigt att sakna den man Älskar bara efter 24h ifrån varandra:( Ja längtar nåt grymt efter den 22e Juni då Älsklingen kommer ner och busar med igen:D Just nu ligger hon och sover så sött, medans ja sitter här och skriver i min blogg. Men ska avsluta för ikväll nu, Så ni läsare får ha de underbart tills jag skriver igen el ser er på stan! Kärlek och Respekt till er alla=D


Slutrush i Norrtälje=(

Då e de bara 1h kvar hemma hos älsk innan vi ska ta bussen till storstan och sedan byta till Swebuss i 6h=(=( vill inte hem till tråkiga Borås=(=(

Saknar dock min familj rätt mkt ska bli kul och få träffa de igen efter 13dagar. Annars de som kommer vara drivande när man kommer hem är träningen med grabbarna i hockeyn, Ska bli super och få tgräffa dem igen:D

Nu ska ja ta mig en dusch sen fixa till mig för resan hörs ikväll puss på er alla!


Sista kvällen i Norrtälje=(

Då va de sista kvällen med älsklingen och de gillar ja inte alls kommer bli tomt utan henne i 5veckor tills vi får ses igen. Har haft de jätte kul här i Norrtälje med min baby och hennes nära och kära och hennes trevliga vänner:D


nu så blir de lite mys med mat vid tv sen efter de blir de en film och sova så man orkar upp imorn. men nu ska ja bege mig av till köket med Älsklingen och popa lite popcorn;P


Pojkvän vs Flickväns bus

Bilderna som är tagna på mig va ett spex mellan mig och min baby:) Vi ville visa folket att vi har kul och mysigt ihop och kan hitta på knasiga saker :D Ja Älskar min flicka:D Puss å kyss på dej:D


Smakprov/kvällens utgångs outfit!




Nya gaybloggen är kommen!

Ja går nu här och nu ut med att detta blir en gayblogg=D hoppas ni läsare nya som gamla fortsätter och läsa min underbara blogg. Ha de bäst så hörs vi! puss hej