Folk på gymmet

På gymmet idag gick de super bra och träna kände mig riktigt pigg faktiskt. Har ju dock tränat hela veckan innan så man börjar ju verkligen komma igång rejält med kondition och styrkan. Men idag så fick man lite expert tips från en gammal Gladiator Plexus som kan de här med och skaffa sig rejäla muskler osv. Måste säga att denne man är ingen lite gosse när man står face2face men dock väldigt trevlig och skön.
 

Nu ikväll blir de och spana in nya lagets träning i Contiga hallen och snacka med tränare och lagledare igen. Så nu ska jag dra och fixa till mig lite lätt och sedan dra till hallen. Detta lag lirar i en högre division än mitt gamla lag.
men tjingeling nu pyser jag! 


KLOCKERS^^


Tandläkare

Innan ja vi begav oss av till norrtälje så hade ja fått käftistid och man fick verkligen en snygg tandläkare för engångs skull^^

Bilden e inte toppen bra! tar kort med mobilen=(


Bilder

Här är lite bilder på de jag köpt och skaffat mig när ja kom till Norrtälje:)

Norrtäljes fina ishall Contiga hallen


Ett soligt Norrtälje från slalombacken


Nya kort fixade Leg och gymkort på friskis totaltkostnad 1100kr för båda.


Nya tröjan/jackan som jag köpte på Åtorpsmarknaden


Köpte lite idol godis iform av olika slag nötter


Köpte även 4st goda korvar som ja inte tagit bild på.
De kommer säkert mer bilder framöver ska bara koma ihåg och fota lite=)


Firstday @ gym

Dagen började dock med en rejäl promenix direkt till frisören efter de blev de gymmet. Där jag premiär körde ett stenhårt träningspass på Frikis, där ja skaffat ett 3månaders kort:) Ska blki gött och få piffa till lite muskler och kondition och komma tillbaka mer beredd än nån annan när de gäller.

Börja passet med ett hårt pass på löpbandet  som resulterade med 4km på 30min som följde med 1.5h gympass med att få igång kroppen rejält. gymmet är helt nytt och fräscht med maskiner och hur mkt fria vikter som helst, så trivs som fisken i vattnet=)


Efter gymmet blev de hem och fixa lunch och fixa sig för stan och handling. Ikväll har de bara varit chill med krabbklor som förrätt och ugnsbakad lax med potatis som varmrätt. snart bär de av mot sängen, imorn blir de en tidig resa till Åtorp för marknad med släkten Karlsson. Godnatt göt fölk:D


P.s BHC ta er i kragen nu för fan och se till och få lite points=)

Ny inflyttad

Ja då har man flyttat upp till Norrtälje med Elin. Detta ska bli en kul tid att bo hos Elin med familj:) Roligt och testa på å se hur de känns osv. just nu känns de rätt gött och få komma iväg från Borås. dock saknar ja en sak sjukt mkt och de är alla dessa underbara matcher med Borås HC ja går miste om=( men ja överlever iaf, kan ju alltid kika via nätet och följa.

Vi kom till Norrtälje vid 14tiden då bar de av direkt hem till Elins hus där vi började packa upp alla saker och gjorde lunch. Lunchen satt otroligt gott i magen efter att ha vart utan käk sen kl 8 imorse. Nu tar vi de allmänt lugnt och små pillar med datorerna i väntan på idol och några program som ska ses:)

Nu ska ja göra nåt så ni läsare får ha de så gött där ni befinner er:D

Packa

Idag blir de och packa ner en hel del i resväskan som ska med. Har dock redan börjat en del med packning men den är inte klar än på ett tag. Ja måste ju få med mig allt och de hoppas ja att får i min hockeybag som rymmer en heldel men inte allt. nu har ja inte direkt nåån tid och sitta här mer. Ha de gött


Öl i all ära

Fan va göttans de är med go öl:) Här är 2 av mina topp favoriter!


Kröööök

Idag blir de lite partaj med lite vänner hos en polare.

Kom nyss hem från stan och röstningen till valet och visiten på systemet med en nota som sluta på 300kr tills ikväll:) Nu blir de och vila upp sig lite och små pilla med packning och käk och lite annat smått och gott.

Matchen igår sluta inte som ja ville:( Har spelare i laget som helst ska passa bollen på backlinjen än upp längs kanterna där man springer förgäves och ropar och ständigt har autobann. Inte nog med de, så finns könshuvven till domare som bara blåser emot en och gör så man blir rosen rasande. De måste ske förändringar i korpdomar världen då de bara finns mittcirkels idioter till domare! KUK I ER  säger ja bara!

Nu knäcker ja en öl! ha de gott idag gott folk!


Gameday 2

Gårdagens match sluta med en snöplig förlust med 4-5 mot BK bollklubb. Dock så fick man spräcka målskyttet med 1mål. Blev snyggt fram spelad av Jocke Foureaux som även han gjorde 3mål för oss, tack för en strålande insats Fårre=)

Idag är de dags för match igen mot FC Z som börjar kl 18-19, är lika taggad idag för ikväll gäller inget annat än vinst och revansch! Så gubbar upp på tårna och lira kulan längst gräset=D Förra matchen mot FC Z sluta med en 1-6 vinst till dem=( så nu jäklar ska de spelas boll!


Gameday




Idag så blir de att lira korpmatch kl 19 med boysen, vi är mkt taggade införmatchen då vi spela lika sist men de ska bli ändring på ikväll! Jag väntar spänt på vilka som kan bli kvällens motståndare.

Hittills idag har ja bara tränat lite lätt och käkat en bra lunch med sallad. Så nu får de bli en balja rävagift som piggar till en mera:)

Sweet dreams=)


Dagen har ja tillbringat i mitt mecka(Ishallen) och tagit ett tungt farväl=(
 Annars har dagen vart lugn och fridfull i meckat.
 Lite härliga skratt med vaktisarna i hallen och matrialarna i A-laget.
 Ikväll har de blivit idol kollande och även att följa BHC på nätet till en vinst efter förlängning med 5-6.

Nu ska ja ta och fixa mig för kvällen och sängen så godnatt och sov så gott folket:)


 


5 månader har gått...

Nu har de gått 5 underbara månader med min älskade Elin.
Dessa månaderna som gått har vi haft de mkt kul och härligt ihop med många fina mys stunder med god mat och annat tilltugg med många bra filmer.
Jag trivs som fisken i vattnet med min älskade Elin. De ska bli riktigt kul och få uppleva flera roliga stunder ihop med dig Elin.

Du är guld värld älsklingen min<3


Shopping

Va i knalleland med Farbror och Elin, Hittade denna snygga huvtröjan på J&J för 600kr

chill dag=)

Starta dagen med lite städ och doning, som nu är så gott som klart:D Nu vill bara min kära mage ha lite käk.
Annars händer inte så mkt ida ska hjälpa syster.

Ikväll blir de och kolla nån bra film och tv:) Ska kolla om la familja vill spela lite kort oxå. Men nu ska ja dra mig och käka lite mat! ha de gött haj


Bingen väntar...

Nu så ska ja fixa mig för sängen så man e pigg till imorn=)

Såg en film nyss som va de sämsta ja sett så ska inte lägga så mkt energi på den el rekommendera den. Så de får vara hehe.

Nu ska ja gå mot sängen å godnatt gott folk syns hörs! =)


Sjuk men ändå bra.

Såg en sjuk film nu...
Case 39 Handlar om en socialarbetare (Zellweger) kämpar för att rädda en flicka från hennes föräldrar. Situationen är dock mycket värre än vad hon någonsin skulle kunna föreställa sig. De händer sjuka saker hela tiden och va på er vakt och häng med hela tiden.

Ja tyckte filmen va bra, dock helt psyk^^ så ja rekommenderar den till er läsare länk för nedladdning finns under.
http://swesub.tv/torrents-details.php?id=3590


haha klockren^^


Ny reklam med Peter "Foppa" Forsberg


God morning Vietnam!

Ny dag nya möjligheter...

Idag vet ja inte ett smack va som ska ske, blir väl och fixa lite hemma och kolla nån bra film när de är lite tråkigt väder som de är.

Såg på G-force igår, skön rulle.. man fick sig ett par skratt. Senare på kvällen såg vi Sandro slash Ida, denna film va okey. Ja rekommenderar G-force till er läsare:)

Nu blir de och pysa ner och göra sig en frukost macka med lite kaffe:D

Ge mig lite filmtips!
 


Fira inte....

Förrän de är helt över^^ Kolla in länken^^
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/ovrigaligor/article7761997.ab

uppe med tuppen

Vakna tidigt idag och bestämde mig för att dra ut på en jogging runda runt sjön de blev 2.5varv, känns riktigt skönt i kroppen efter en go dusch och nu lite frulle:)

Dagen är oplanerad än så länge:D ha de göttans

tiden går fort...

Nu va de ett bra tag sedan man skrev och uppdatera.

Ikväll har de vart lugna gatan med idol kikande och prat och skratt med några trevliga personer. Dagen i sig har bara vart bra, va i stan en runda och kolla runt lite. På förmiddagen kom även herr Svensson förbi på en kaffe efter sin visit på nåt företag.

Resten av helgen är oplanerad än så länge. De blir nog att sova ut och gotta sig imorn iaf=)

Tycker de e tråkigt att folk ska ha en sån otrevlig ton och vara anonyma i sina kommentarer när de skriver och kommenterar för de godkäns inte. Men ja ska rulla på med bloggandet och ja hoppas ja för ett trevligt och glatt bemöttande från er läsare.






Är ja så rolig och följa?

De är kul att man har lite folk som följer en och tjatar att man ska blogga så de har nåt och spana in på morgonen när de dricker sitt kaffe och vaknar till=) Så ska väl försöka komma igång lite smått igen med skrivandet här på bloggen.

men nu så ska ja fixa och dona lite så hinner inte skriva nåt mera ha de göttans=)