Veckosummering=)

Detta har nog vart den bästa veckan på mkt mkt länge. Jag har haft jätte kul med min sötnos och de känns toppen. Allt har varit svårslagit som vi gjort och hittat på=)

Tisdag:
Jag tog bussen till resecentrum för och möta upp min underbaring kl 14.30. Sen tog vi oss en promenad hem och fick lite mat i våra hungriga magar efter käket blev de och kika film och gosa i sängen till Kenny Starfighter serien och sedan den nya filmen. De blev många sköna skratt till de. Senare på kvällen gick vi en promenad till affären och köpte lite saker vi skulle ha under veckan.

Onsdag:
Då far vi med Mamma, Pappa, Syster och Frasse till stugan för en fin dag vid sjön och med skönt sällskap av folket där. Vi satt och sola och spelade kort och tog lite snygga pic's på stugan och på oss själva. Senare på kvällen blev de lite mys vid tven med lite snacks och dryck.

Torsdag:
Då tog vi picknicken och drog oss en roadtrip till Torpa Stenhus och kollade även till mormor och morfars gamla hus i Kulla som de renoverat totalt och byggt ut ladygården till stall tråkigt att folk inte låter gammalt bestå fast med uppfräschning=(. På kvällen drog vi med syster yster och kolla på när hon tränade sina ungar, annars blev de en lugn och skön kväll.

Fredag:
Vi börja dagen med en mysig frukost och sen lite planering inför eftermiddagen/kvällen. Vi bestämde oss för att åka och spela lite bowling på Katrinedals bowling, de gick rätt dåligt i början för mig men för hjärtat gick de betydligt bättre. Men som den envisheten man e ägare av så gav ja aldrig upp hoppet om att komma ikapp, de va jämt ett litet tag men sen så blev ja lite bättre på att rikta klottfanskapet så de drog ner kägglorna. Vinnare av denna batalj blev ja med 244p mot älsklingens 207p. Hon gjorde en god insats iaf va ja tycker. Sen trösta vi oss med lite seger och förlust pizza/kebabtallrik, de satt som gjutet i magen till filmerna vi såg. Senare på kvällen blev de lite softning med Syster och Jonas i form av sång och kortspelande.

Lördag:
Då tog vi på oss varmkläder och picknick och tog bussen till djurparken. Där hade vi de mysigt dock va de lite kyligt i vinden. Annars va allt på topp med glatt humör och alla fina och roliga djur som vi fotade. Sen bar de av hemåt för och göra lite lunch och se en film. Senare på kvällen blev de middag med syster yster, bror, David och Emma. Efter en mysig middag med tända ljus och mkt gott prat va de dax för Plump(kortspel) och de gick rätt så okey för mig och Älskot som inte kom sist iaf. Sen blev klockan sent och de blev dax för lite sömn.

Söndag:
Denna dagen blev en ren slö och soft dag vid tven och lite film. Städade iordning lite oxå som vi hade stökat ner under helgen. På kvällen blev de lite kort.

Måndag:
Idag fick älsklingen en make over med smikning och och lite olika fräcka frisyrer som syrran gjorde. Många av dessa va riktigt fräscha måste ja säga och ja är hur nöjd och glad som helst över att han denna underbara flicka som min egen. På kvällen bestämde vi oss för att ha en sista kvällsmys vid tven med lite gott tilltugg och dryck. De blev en mkt mysig kväll. Sen kom syster och ville spela Plump med oss en stund innan vi gick till sängs och kollade på film.

Tisdag:
Idag när vi vaknade så hade vi en känsla av att de kommer bli grymt tråkigt att behöva lämna varandra och vara 46mil ifrån varandra. Men vi startade dagen med mysig frukost och lite kortspel, sen gick vi upp och fixade älsklingens saker så hon fick med sig nästan allt hem. Lite lovade ja att ja ska ta med mig upp då ja ska till henne. Senare blev de dax att ta de jobbigaste farvälet på länge ville inte släppa henne till bussen. Kände direkt hur tomt de blev när hon klev på bussen hem och hur tomt de skulle bli på dagarna utan henne man tycker sjukt mkt om och få ha i sin närhet!

Saknar min kärsate flicka sjukt mkt redan nu, vet knappt vad ja ska ta mig till!




Kommentarer
Postat av: Hon

Du är så jäkla perfekt hubbis !! <3

2010-04-20 @ 22:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback