Helgen och Måndagen

Helgen har vart mkt bra och mysig och varmt!

Lördagen tillbringa ja och älsk framför tven och true blood ända tills Alexander Kindh ringde och fråga om vi kunde dricka öl, så ja och Elin for ner till stan och möte alex så vi drog och köpte grillvirke. Efter de for vi hem och drack och käka och tjöta till kortspel. Senare mot 23-00 tiden fick vi idén att dra till Tonic en runda och se va folket hade för sig.. där trä'ffa älsk en tjejpolare som hon pratat med på nätet i många år som är från GBG, de va kul för baby:D Efter krogen bjöd vi med hennes kompis och hennes två vänner som ja känner sen gymnasie tiden. vi satt och chilla med och skratt tills kl va 6 söndag morgon^^ de va sjukt naaajs!

Söndagen hände inte ett smack mer än att vi käka kebab på stan på stans bästa kebab stället BORÅS KEBAB, efter vi käkat drog vi hem och kolla film och slutet av säsong 2 på true blood.

Måndag
Idag har ja jobbat och haft mig.. sen nu i vid 17tiden kom min bästa tjejkompis Nicole och hennes kille förbi och umgicks så gjorde vi lite gott käk och spela kort. Nu blir de och kolla lite true blood och mysa med snuttan sen blir de tidig läggdags, för jobbet väntar imorn.
Flickan har även klippt sig idag så här kommer en ny bild på henne.

Go och gla kexchoklad^^


Jag och Älsk


Nyklippt älsk och nybild=D



Kommentarer
Postat av: Elin

<3

2010-07-06 @ 13:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback