Obesegrade!

Fan va underbart!! Ikvällens match mot BK Bollklubb så va vi inte speciellt taggade och vi hade lite smått vimsigt spel i början och stundtals i andra halvlek. BK Bollklubb tog ledningen med 1-0 i första och de va rätt nära halvtid då vi i Daltotp ångade på och kämpa med löpningar och försök till att fånga upp bollen igen. Spelet svängde mkt i andra men mot slut säcka BK Bollklubb mer och mer ner  och fick dåligt tempo då vi visade att de e dumt och göra missatg framför mål och lyckas klämma in en 1-1 boll med mindre än 1min kvar och detta blev kvällens resultat. Så detta gör att vi fortfarande är obesegrade efter 4matcher, de kändes gott och få in den sista bollen för vi slet mkt bra idag.

Nu dröjer tills den 15/6 innan vi ska spela nästa match, de kommer bli drygt att behöva vänta. Vad ska man göra när man ska spelar med ett lärarlag då de måste ha hajk och skolavslutning. Då har ja chansen att få lite mer boll och spring i bena så ja ser positivt på de iaf.

Nu ska ja ta mig och göra lite käk och kolla klart Göta kanal 3 Kanalkungens Hemlighet, i väntan på att min goding ska komma hem=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback