finns ingen.....

Just nu finns ingen direkt ork till att blogga, så lägger de tillfälligt på is! så ni får stå ut tills ja kör igång igen ha de bäst:)

Veckan som gått

denna veckan har de vart mkt med jobb och annt..men har även hunnit med och fixa till vinst protokollet i korpfotbollen i torsdagskväll då vi vann med sköna 3-1 efter en bra genomförd match=) Dock gjorde ja inga poöng men bidrog till en del annat. Sen igår va ja och Elin och kollade på hockey Borås HCs sista hemmamatch innan säsongstart och den slutade 4-4 efter em hård och rättså jämn fight lagen emellan.

Idag lördag blir de lugnt och stilla med en skön hemma kväll med serie/film kikande:)

Slö måndag

Jobbat hela dagen med att rensa ark och stansa osv så dagen har har vart lugn och fin på jobbet och även hemma har sett lite film och gottat mig med godingen min:)

Ikväll har/händer inte så mkt mer än att de blir mer tv och fixa till saker inför jobbet imorn. Ska försöka komma i säng i bra tid ikväll med så man kan få nån extra 1h sömn:) Nu ska ja fixa mina bestyr sen väntar en ny serie på Svt 1. Ha de bäst alla snitziga läsare=)

Underbar helg!

Denna weekenden har vart super duper bra i de värmlänska skogarna med flickvännens släkt:D

I fredags tog vi tåget kl 10 till laxå där vi byte till buss mot degerfors där Elins farbror kom ich hämta oss efter vi tagit en god lunch på Ralf's Pizzeria. Senare på kvällen blev de fullt upp med kräftburar och middag på Åtorps omtalade pizzeria(toppen pizzor) senare på kvällen kolla vi in kräftburarna och gick till sängs.

Lördagen starta kl 06.00 med frukost och efter de blev koll på burarna som skulle tas upp. Jag fick offra mig som nykomling att hoppa i och fixa upp en bur som hade fastnat på botten då va kl runt 8 på morgonen, vattnet va inte så värst kallt kan ja säga. Senare under dagen blev de fotboll Åtorps ik mötte värmlänska topplaget i 4an. På kvällen samldes hela Karlsson släkten för en mysig grillkväll med mkt kött och annat gott=) sen blev de mkt goa skratt och diskussioner om mkt.

Söndagen va de allt lite tungt och behöva åka därifrån, ja ville bara stanna kvar där bland allt gott folk:) får hoppas på fler besök i Åtorp. I eftermiddag vid 16tiden kom ja och älsklingen hem till Borås då vi bestämde oss för att dra och kolla på Borås HCs träningsmatch mot Nybro Vikings som sluta med 1-3 förlust, 2a förlusten denna vecka för BHC!

Nu har min älskade Elin bjudit mig på China Town och de blev en toppen avslutning på en perfekt och skön helg! TACK alla inblandade=)

drar iväg

nu ska ja åka på en weekend resa till värmland med flickvän och hennes släkt så bloggen kommer stå helt still tills måndag! ha de bra här hemma=)

oj oj oj:(

De här är inte bra...
nu va de några dagar sedan man skrev lite här.. Ska vara ärlig så hinner ja inte skriva så mkt har rätt fullt schema har matcher i korpen, hockeyn som kört i gång (älskar de) sen mkt på jobbet med....Måste ju visa rejäla framfötter nu så ja kan få vara kvar och tjäna mera stash!

Ikväll kör äntligen korpens höstsäsong igång kl 20-21 detta ska bli grymt skönt och få lira lite kula:D Annars så rullar allting som sagt.. men nu ska ja ta och plocka fram mina gyllen dojjer från förrådet och sen matchstället:)
så ni får ha de fett naaajs tills ja skriver igen puss å kyss på er:D

TORKA!!!!!

ojdå! här har tiden rusat iväg, ja har inte hunnit och blogga de senatser dagarna har haft annat för mig tex jobb och lite mer privata saker. Får se om ja kan blogga nåt mer denna veckan isf i helgen.

Första veckan på jobbet efter semestern e snart slut och de har gått prima fint, vi har inte haft allt för mkt och göra kan ja säga. Har iaf klippt av gräset som verkligen behövdes och trimmat lite.

men nu blir de och fixa en dator ja fått från jobbet, de va sjysst av chefen:D Nu hoppas ja bara på att få vara kvar och jobba vidare efter augusti. Så ni får gärna hålla tummarna för mej:)

Jobb igen..

Då är man tillbaka i vardagen och jobbet igen efter 2veckors skön semester hemma me mkt soft och skön tid med min älskling. Idag har ja börjat stuva av gräsmattan på jobbet med åkgräsklipparen som tydligen bara vill krångla och ha sig...När ja hade klippt mer än halva mattan så rök svängvajern av, så chefen slängde sig i bilen ooch köpte ny dock fel men men.

Nu är ja hemma och tar de allmänt lugnt bara och umgås med min söto flicka, ikväll blir de och kolla True Blood s03e07 som kom upp idag.. De är en av de bättre serierna ja sett i mitt liv, så för er som inte sett den tkr ja ska ladda ner den och plöja den sen kommer ni vara fast:D Ne nu ska ja göra annat så ni får ha de så gött så hörs vi;) puss i ljumsken