Lunchträning=)

Nu ska ja köra ett styrkepass med mina vikter ja har. blir och köra lite axlar, bröst biceps sen lite mage och rygg oxå:)

Stången väger 30kg
Hantlarna 7kg/st
Absliden är för magen och tar mkt bra!
De räcker med dessa saker för å bli lite segare i musklerna.

Så nu ska ja köra igång!=)
 

Horoskop för skyttarna i min omgivning.


Skytten

Ditt horoskop för 31/3

För din del innebär fullmånen att fokus riktas mot vänskap och på att uppleva saker tillsammans med andra. En känsla av gemenskap gör det till en inspirerande dag.
















sunshine day=)

Underbart härligt är de.....

Idag när ja drog mina parsieener så var de strålande solsken och skönt=) Så ja och papi bestämmde oss för att åka upp och hälsa på farmor och farfar en stund och lämna lite saker de behövde:) De gamla mådde bra och farfar var i farten med lövblåsen på gräsmattan och rensa bort singelsten. Så ja hjälpte honom en stund tills de blev kaffe. 

På kvällen åkte ja med syster yster och Johan upp till Hestra och träna lite handboll med små boysen, fick agera försvar i vanlig ordning fast i fel sport dock:P hehe. Kul hade ja iaf och de viktigast!

Nu har ja käkat lite kvällsmat och sett klart Bayern Munchen - Manchester United. Här näst blir de och bestämma morgondagen med Linus Lantz. Så godnatt bloggen och alla trevliga stalkers=)

God damn it=)

Då har man gjort veckans första dubblepass i hockeyn.. va sjukt taggad, körde verkligen stenhårt på både Lynx och Knights träning. Visst vi har bara lajjträningar med mest matcher men de är sjukt kul iaf:D Då får man chansen att träna på lite saker man e lite dålig på och de gjorde ja idag kan ja säga. Lyckades rätt ofta med de ja gjorde men misstag kom men försöker reparera dem i nästa byte.

Nu sitter ja och varvar ner kroppen och fått i mig en mindre dos mat eftersom att klockan e mkt får starta Tisdagen med en havregryns gröt=)

  

Tomas Ledin funkar alltid!


God morgon!

Nu sitter ja och dricker morgon kaffe och kollar runt på nätet i vanlig ordning. Ikväll är de dax för hockeyträning igen ska bli gött och få träna av sig lite abstines. Hörs kanske senare over and out!

Vilodag=)

Idag har ja tagit mig en vilo dag efter veckans fullspäckade schema med träning och kalas osv. Helgen har vart mkt rolig med födelsedagsfester. Ska Strax luta mig tillbaka i soffan och kolla Johan Falk filmen som sänds på TV4 ikväll. Så ha de gött och sov så gott senare! over and out=)

Sällskapar på skype!

Nu sitter jag med herr Svensson på skype och asgarvar. Tjommen kommer hem på torsdag, ska bli gött å få hem muppen te Borås igen.

Sömnen är nära!

Vill bara säga godnatt till alla som ja tycker om i min närhet!

Tack Kristian L För en bra kväll de va rikitigt kul och få umgås med dig och käka gott osv:D Bastun va toppen mkt värme åt folket:D hehe

Sen vill ja även tacka HON som gästblogga ikväll! du är toppen gumman finns inget som slår dig!<3 puss

Nu ska ja slänga mig i sängen för imorn blir och hälsa Malin och lille William:D han e så söt! och SKA även ge min sötboll tid som jag inte kunnat på 2dagar, saknar de enormt mkt=( 

Gästbloggning.

Precis , ni läste rätt. de är gästbloggning.Den söta Anonyma är i farten.
Tänkte att jag kunde skriva ett litet inlägg för att Davveboy inte har gjort de idag. ( DÅLIGT, en stor diss på dig )
Man kan inte hinna med allt i den här världen.Han är ju rätt upptagen kille (tycker jag).  Så detta inlägg kommer inte att handla om lilla söta mig.Lite kanske HHEHE.
David är just nu på lite partykrök. Han blir borta hela kvällen tyvärr.Han kanske bloggar när han kommer hem, de märker ni då.
Riktigt tråkigt för mig att han är borta hela tiden..  Men jag ringer och stör honom lite ibland. Stackars han, men jag vill ju också ha lite tid med honom.
Jag får inte den tiden jag vill ha av Davvepojken meenmen ,sånt man får leva med eller hur.
Tänker bjuda på en liten bild på honom. Tycker att han lägger in FÖR lite bilder och de är inte godkänt. Jag gillar mycke bilder , blir mer intressant då.

Och ni kanske tänker: Varför säger hon inte vem de är
Jo för att alla människor kanske inte ska veta vem de är. + att jag gillar att vara anonym.
Iallafall.
David är en sån kille som gör mig galet glad.Jag känner mig jätte trygg med honom.Han gör så allt deprimerande försvinner när han väl har tid för mig.
Han är en sån kille man har drömt om liksom. Han är riktigt omtänksam,snäll och galet söt=)
Jag är en sån tjej som aldrig litar på killar. men jag känner att jag kan lita på David till en viss del. Kanske därför jag känner mig trygg me honom.

Hoppas de här duger för er. Ni får ha en jätte bra Lördag, glöm inte att ställa fram klockan 1timme.. Tror de är så??
Puss på er.

Grattis Andreas

Grattis Andreas min älskade bror som fyller 25år idag! Hoppas du får de kul på Landslagslägret i Tibro med alla goa boys!

Här kommer 2bilder på min brors present från hans jobb som ja tyckte va klockren haha^^

De har gjort en marsipanf***a  till honom som present sen fick han även en blobukett som va fin=)

 

@Stan

Om en stund blir stan och göra några ärenden. Sen blir de och slöa i solen med en glass kanske:) väldigt lockande kan ja lova(A)

En trött David!

För en gångsskull e ja riktigt trött före 12slaget:O ja e rätt chockad faktiskt. Träningen med U16 gick bra, roliga övningar osv sög i bena ikväll med. Kände av att ja joggat imorses med, riktigt skönt att få vila kroppen några dagar innan de blir måndag och en ny träningsvecka.

Ikväll när ja kom hem hade bror sparat en bit smörgåstårta så ja slapp göra käk, Tack min Käre bror.

Annars ikväll har ja pratat med folket på msn som hade bombat mig medans ja tränat=O Sen blev de Skype en stund med Sötbollen och polaren.

Nu ska ja lägga mig och se på film och sova, så godnatt och sov så gott! Pussar på er

...........

Min dag gick i krash för en stund sen.. får hoppas att träning gör kvällen till de bättre iaf som de brukar. I ishallen kan man alltid va glad finns så mkt sköna personer där och de trevligt för de får en på bra humör.

N har ja käkat lite mat oxå blev makaroner och köttfärssås de satt gott, va riktigt hungrig=) Nu ska ja lägga mig och vila lite till bra musik:)

Bra start på dagen

Idag tog ja mej samman och tog en lätt och kort joggingrunda för och kickstarta och chocka kroppen lite blev en runda på 2.09km. Nu har ja vart nere och gjort mej 1.5dl havregryns gröt m. lite mjölk och en liten sked äpplemos, så nu ska avnjuta denna goda frukost med go musik efter de blir de lite strecht så man inte blir stel i ben osv. Hörs senare till kvällen med resterande händelser, håll ut tills dess gott folk=D puss så länge


Då va de dags...

Nu snart är de dax för mig och slänga sig i sängen och kika tven så man orkar upp imorn så man kan utnyttja dagen till fullo. Hade tänkt och ta en uppfriskande promenad på morgonen och en god grötfrukost så man kan återhämta sig bra till kvällens dubbel träningar med U16 och lynx:)  Har vilat hela dagen idag så ska bli gött och pumpa ur musklerna imorn igen:P så godnatt alla läsare puss hej!


25års kalas för bror!

Idag ska vi fira min brors 25års dag, så hela släkten kommer hit och grattar honom med packet och brev! Bror ska bjuda på smörgåstårta och vanligt tårta mammi har gjort på morgonen.

Jag och pappa va och bytte till sommardäck idag oxå. Nu sitter ja och spelar lite data och slöar med ett glas kaffe för att vakna till liv i kroppen och knoppen:D


Planer smids=)

Tisdagen börja mkt bra blev väckt i vanlig ordning av sötbollen=) Efter vi pratat en stund tog ja och min stela kropp upp och gjorde en behövlig frukost. Efter frukost tog ja de lugnt och återhämta mig lite extra efter måndagens alla träningar som satte sina spår i bena.

Under dagen satt ja även och tillbringa lite tid på skype med sötbollen. Ja planera även min påsk oxå som ja hoppas blir som ja har tänkt. Senare på efetrmiddagen/kvällen drog ja ner md bussen till hallen och tränade ett stenhårt ispass med U16, de passet sög gött mkt i bena och lär göra imorn med.

     


Cleaning day=)

Idag har ja vart jätte redig och grov städat mitt rum dammsugit noga, dammat noga och sen skurat golvet rejält så nu luktar de gott och ser rent ut=)

Ikväll har ja tränat jätte mkt, de känns i  bena och i övriga kropp och knopp. Första passet va med U16 45min sen direkt över te mina boys i Lynx 40min innan de va dax för fullplans spel i div laget Borås knights den höll på 1h.

Nu blir de sängen men borsta gaddarna och dricka en del vatten:) Godnatt alla Godingar! Pussar, kyss och massa smek(A)


Sötbollen=)

Sötbollen har gjort mej skype beroende! Vi har pratat på skype typ 11h idag:D Hur underbart som helst! Hon e ju bara för mysig, de blir även billigare för oss båda:D hihi.

Tid för samtalet: [15:34:09] *** Samtal från Sötbollen, längd 6:36:03. ***


Nu snart blir de kvällsmat och film sen ska ja nana, så kanske man blir väckt imorn av sötbollen;)

Bjuder upp till dans^^

Idag har ja vart i knallekand med farbror och tagit en fika och kikat runt lite i affärerna, kollade även in Ola Stokkas nya butik i knallerian Stokkage. De hade mkt snygga kläder där, så dit blir de å gå nästa gång man ska köpa en ny t-shirt el dylikt=)

Efter ja va i knalleland så bjöd min bror mig på pizza som va underbart gott och få sätta tänderna i, de va ju ett tag sen man käka pizza. Sen satt ja och prata på skype en stund med E innan de va daxs att fixa till sig för kvällens bravader. 

Kvällen tillbringa ja först hos David Andreasson och Kattis med lite soft krök innan vi skulle dra vidare till Borås parken där de va dans. Tro de eller ej, Ja va faktiskt uppe och tog mig en dans dock inga svåra steg men de funka den stunden iaf... Tur att de va sofia iaf, hon stod ut med mina dåliga steg, Tack gumman! hehe. Annars va väl kvällen sådär blev uttråkad osv men sånt man får ta ibland=( Nu ska ja gå till sängs och sova länge och skönt=) Godnatt alla goa glada!

En härlig syn!

Idag när ja kolla ut genom fönstret såg ja att de regna lite  och blev mer lycklig än ledsen=) vill verkligen att snön och all is ska försvinna nu så man kan börja jogga utan att behöva parera för isfläckar här och var.

På fredas kvällen for ja med min bror och hans lag och lira inomhus fotboll i Almåshallen 2h, de va inte igår man kände på en fotboll kan ja säga. De va sjukt kul och ja kände hur saknaden efter nyklippt gräs och sol dök upp i mina tankar=D

Senare på kvällen tillbringa ja åt att prata med E på skype närmare 3h och vi utmana varandra i ett spel=) innan hon gick till sängs. Vi hade de mysigt med mkt skratt osv=)

Torsdag

Torsdagen va rätt lugn, hände inte spec mkt på dagen mer än att prata med E i telen några ggr. Tränade även på kvällen och de va 5e passet på 4dagar=) rätt skönt och träna så mkt som de går nu innan de smälter isen.

Lill lördag

Idag har de inte hänt så värst mkt handlat med mor och far, va och försökte byta min datorladdare till den bärbara som blivit glapp i och de gick igenom ska dock lägga till 100kr så får ja än bättre än den ja hade=)

Senare mot eftermiddagen så gick ja in och gratulera grannen som fyllde 78år med en blomma och fick lite fika och smörgåstårta som va mkt gott. Efter kalaset kom Jimbo och plocka upp så drog vi och tränade med Div 4.

Sen har ja även hunnit med och pratat en del med sötsaken som har blivit sjuk osv:( uscha stackare... Krya på dig!

Fighting night=)

Idag har ja hjälpt syster yster med henne kyl och frys så de blev rent och snyggt=) annars under dagen va ja ute en stund i solen och softa. Ikväll har ja och Linus vart med U16 och tränat 1h20min, riktigt bra träning och rolig dessutom=) Efter träning va de 4st muppar från laget som ville utmana i fight på isen gisse vem som vann dessa bataljer, visst e några år äldre men en del av dem e rätt starka måste ja säga. Oliwer Johansson gav mej en bra fighting match, men losa i sista stund! Efter honom kom målisen och gorma att han skulle plocka mig så han dängde ja i backen haha klene fan!^^


Dubbelpass=P

Igår körde ja på stenhårt med dubbelpass i hockeyn först med Lynx och driekt efter Knights, efter de va ja helt slut i kroppen och ja deka så fort ja la huvvet på kudden underbart. Sov till 10 idag så lite mer än 9h blev de:D

Natthumor=D

An arab at the airport:
-Name?
-Abdul al Rahzib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean Male or female?
-Male, female, sometimes camel
-Holy cow!
Yes, cow, sheep, animals in general.
-but isn´t that hostile?
-Horse style, doggy style, any style
-Oh dear!
-No, no deer run too fast..

HAHAHAHA^^

Slapparnas dag=)

Idag har ja inte gjort för många knop kan ja få be att tala om, har mest vart hemma och umgåtts med mor och far. Suttit rätt så mkt vid datorn som inte är nåt vidare bra men men va ska man göra då:O

Satt på msn med Ida J och prata om hennes tråkigheter som tynger hennes hjärta, ja hoppas de kan lösa sig för dig min vän. Sen så satt vi och hade ett mkt roande samtal med mkt frågor och svar som lätt hade blivit en pockett bok^^ hehe

Sen ikväll har de vart tungt E.K mår inge vidare Pga av en sak som gör henne ledsen. Så har vart snäll och funnits till även för henne och gör de framöver för de lär hon behöva i nu läget!

Nu sitter ja här och lyssnar på musik(Erik Saade)  och spelar lite på fejan, funderar oxå på att lägga mig men de får dröja en liten stund till. Nu blir de och fräscha till kalaspuffarna och dricka lite vatten.

Godnatt alla underbara och söta människor! puss på rumpan;)

Lördagskvällen

Kvällen blev riktigt mysig med melodifestivalen och film och mit mysiga sällskap Rebecca. Vi satt och gotta oss i min soffa och prata mkt skvaller och mkt annat intressant. De är tur man har bra tjejkompisar, de är oväderligt! Tack för en rolig kväll de får vi ta och göra om Buppis!

Synd bara att fel låt vann melodifestivalen men de va redan som klart enligt en del högre kontakter man har i STHLMs trakten. Anna har tydligen rullat på tracklistan söndagen efter hon va med deltävlingen ända framtills igår då hon tog hem allt.

Ja och Rebecca satt och höll rätt hårt på Erik Saade - Manboy och Ola - Unstoppable, dessa låtar fastna vi mest för men sen fanns de väl nån enstaka som sisådär bra. Efter vi hade sett melodifestivalen så slängde vi på nya Stieg Larsson filmen Luftslottet som sprängdes, som är 3e i raden av Millenium serien som kommer gå i SVT framöver med mer detaljer.

Horoskop för skytten=)

Skytten

Kärlek: Glödande vårvecka med många nya känslor. Du är inte alls rädd för att visa vad du vill ha.

Pengar: Trista nyheter i början av veckan med sedan vänder vinden och det går mycket bättre för dig.

Turdag: Tisdagen leder till ett nytt intresse.


Softkväll idag=D

Idag ska ja filmmysa med buppis, vi ska tjöta och käka nåt gott. Sen kan de nog bli att vi drar te syster och våldgästar henne en stund med hehe=) men nu ska ja fixa rummet och lite annat smått å gott!

Han lämnar oss!

Idag lämnar han sina bästa vänner för 3veckors jobb i Norge. Men vi hoppas du få de bra i Norge bland alla underbara jenter och pupper^^ Vi kommer och sakna dig Johan Svensson!<3


Fan va kul=)

Fredagen börja sjukt gött me bra väder och ett långt samtal med EK i telefon:) Mysigt och bli väckt de gillar vi!
senare på dagen/kvällen kom bror och drafta mig till deras innebandy match som de hade i Almås hallen! De va inte igår man lira inneband kan ja säga, de e nog drygt 1månadsen de va sist. Dock förlorade vi matchen med 3-5. Men som tur va de bara träningsmatch och idag(lördag) är bror och laget iväg och spelar seriespel långt åt skogen xD hehe


Vrf gör du som du gör!?:S

Palla vissa personer som tar kontakt som ingeenting har hänt=O
vissa kan man ju bara bara bli för knas på :S


Kalas för syster=)

Idag har vi firat syster yster på hennes 27års dag. De blev lite käk i form av potatis, kött och sås smaskens efter lite fika nypponsoppa och glass *mums* så nu ska ja vila mig till träningen och ja återkommer säkert senare ikväll med bilder och inlägg el imorn med nytt inlägg=) See ya later aligator^^

tja tja =)

ååå vilken underbar dag och super träningsvärk i båda bena! hehe
Träningsvärken e sen joggingrunda i går bara för att ja sprang mesta dels på asfalt uscha fast som tur e de nästan borte nu:)

Ikväll har ja vart i ishallen och tränat 2h fritt med Linus Lantz och några andra goa snubbar! De va skönt att komma ner och lajja loss lite och för all del så gjorde ja de för att de värsta skulle av värken skulle lämna bena och de gick finemang! Nu sitter ja här, har snart gjort de 2h har käkat lite mat och ist för mkt mat så gjorde ja min shake med 3st råaägg. Den e toppen, ni borde testa den.

Sen har ja tagit nåra nya ego bilder på mig sj med:P men blev inga 100% dock, tog kort med mobilen:( För en spec person vill ju alltid ha en innan hon ska sova=D så då får man ställa upp och va lite gullig! så ska lägga upp nån nedaför hade ja tänkt.

  

Sunshine =)

Herrejävlar de skräller även idag med underbart solväder, idag snöra ja på mig joggingdojjsen och drog en kortis runda på 3km i solen sen bar de av hem för och käka lite och vila. Nu ikväll tog jag och min vän Saxberg träningsbagen på axeln och drog till ishallens gym, där vi gymma drygt 1h de satt gött i kroppen efter joggingpasset=) Så idag har ja vart jätte redig på träningsfronten så de så=D Nu blir de en varm dusch och lite käk... så godnatt med er snuttisar därute=)


Måndag

En underbart fin solig dag för engångskull, ja tog och traska ut i solvädret och fick lite frisk luft och rensa tankarna och kände lite vår atmosvär=) Fick besök av Myggan och Camilla som hade med sig lilla Emilia som e sååå söt underbar bäbis=)

Senare på eftermiddagen/kvällen åkte ja ner till stan för att möta Robin Hanewall som skulle provträna med oss hårdingar. Träningen gick bra för oss båda och vi var nöjda med den!


Bye Bye Hulken!

Årets sista hemma match för Borås HC och motståndet stod Växjö Lakers för. Matchen va riktigt bra spelad av BHC som bjöd Växjö mupparna på en fin dans mot en förlust med 3-1. Idag tog vi även farväl El capitano Mikael "Hulken" Hultqvist som gjorde sin sista match i BHC-tröjan med 8säsonger i bagaget. Hulken fick en mkt bra kväll och njuta till, Hulken gjorde även en mkt snygg assist till Rasmus eriksson 3-1 som avsluta matchen. De va riktigt jobbigt att avtacka Hulken efter alla dessa år man vart och tittat och haft den herre som en av mina favoriter i BHC. Så ja fällde nåra tårar alltid jobbigt och ta farväl av en bra hockeylirare! Finns nog en hel del i publiken som gjorde samma sak.. Men nu ska BHC trumma på till nästa säsong med nyförvärv och sommarfys!

Tack för alla mål,assister,TACKLINGAR och allt annat du gjort för laget HULKEN, vi kommer att sakna dig nästa år och långt framöver!

Ni andra i laget TACK för en underbart bra säsong saknaden har redan börjat och vi ses igen i Augusti=) 







Grattis Johan Svensson!

Lördagen tillbringa ja hos Johan och hans 20års fest. Vi blev bjudna på en mkt god Smörgåstårta och sen vanlig tårta, efter vi fått lite gott i magen va de dax för ännu mera gott i form av öl och cider som vi hade bunkrat upp med för kvällen! Vi som va bjudna va Jag, Flash, Polly, Rafik, Robin och Jocke sen Herr Svensson sj... vi hade mkt kul åt en person(Polly) som e totalt vrikad i huvvetXD

Efter vi hade vart hos Johan drog till hans granne Peter som voi hos en stund och drack de sista innan de va daxs för krogen:P Vi splitta oss en del drog till Harrys och en del Torget. De va en mkt rolig kväll tack allesammans

Nedanför här kommer puckot polly på filmXD


Italobrothers - Love is on fire<3



Denna låten har ja pumpat i högtalarna sen kl 20=) Enjoy!

call on me=)

Torsdagen va en dryg dag med tunga ben på schemat på morgonen efter all hårdträning med 2lag under veckan och på kvällen va de dax veckans sista ispass med LYNX boysen, de blev en seriös träning för alla va ju på plats och de gillar vi. Men latjo träningarna rocka hårdast iaf=D nu i fortsättningen blir de nog serösa träningar så de ska la bli rätt okey ändå.. bättre än inga ispass alls=D

Annars under torsdagen va ja uppe och hämta mina lagade hockeybrallor, de blev riktigt snyggt och bra! Tack Micke Efrahimsson. Tog de mest lugnt under dagen och vila kroppen till en bra film!

Fredagen har ja tillbringat med Johan i stan sen stötte vi på Viktor"bulten"Ohlsen som hängde på oss till ams och sedan vidare och käka på Tellus. Efter käket drog vi en promenix i stan och stadsparken och tjöta lite skit mkt kul och givande eftersom vi mobba varandra mesta dels haha.

Fredagskvällen har ja tillbringat hemma med familjen och god mat och några kalla öl. Kollade även en ny Gäddfiske film som fick mig att bli ruskigt sugen på att dra en baddare=D Fast de får väl vänta tills sommarn antar ja. Men nu snart så ska ja slå en pling te en sötsak och säga godnatt sen blir de och se klart en film ja börja se innan idag.

Godnatt allesammans som läser min Blogg! Puss, kyss och smek de kan bli en bra lek;)

Lill lördag

idag va de lugnt och stilla, plocka lite i rummet och dammsög osv. Efter ja gjort de blev de lite fika med mor och far och en film. I väntan på träning på kvällen begav ja mig ner till hallen och fixa till mina stickor med nygamla blad, hoppas dock att ja ska trivas med dessa bladen. Kolla även på Borås J18 Vs Tingsryds AIF som man denna batalj lagen i mellan. Sen va de äntligen dax för dagens dos av träning och de blev med Borås Knights i div4, träningen gick sådär fumla rätt mkt denna kväll men men de e bara och ta nya fräscha tag!

Efter ja hade tränat så ryckte ja in och hjälpte Vaktmästaren(Robban) som jobba kväll med att slanga på nytt vatten så isen får byggas lite till dagens träningar. Va hemma halv 1 från hallen och då va de bara å käka och sen lugna ner sig lite innan man skulle ta fighten mot kuddarna!=)


Återförening med boysen!

Äntligen fick vi träna och ha kul ihop igen efter 1veckas uppehåll. Träningen va mkt givande vill ja lova mina ben är totalt nollställda idag:D Känns sjukt gott må ja säga, har träning ikväll igen med Div4 laget kanske tom tränar dubbelt om ja kan joina nåt annat lag oxå;)

Men nu ska ja köra lite styrka här hemma med stången och hantlarna! peace out!

Stången väger 33kg
Hantlarna 7kg

Frivändningar 3x8
biceps 3x8
triceps 3x8
axeldrag 3x5
axelpress 3x6
Abslide(mage) 3x25
rygglyft 2x50


Fy sjutton så underbart=)

Äntligen fick man slänga på sig all utrustning och glida ut på isen efter en hel veckas väntan pga av snön som låg på ishallen. Men ikväll så tog ja tillfället i akt och tränade med Knights div4 1h=) underbar känlsa och få åka av sig abstinesen lite:D

Under dagen har ja vart lite barnvakt åt Kevin 4år och vi kolla på pokemon som han älskar och titta på:) men nu är de dags för mig och dra mig tillbaka i sängen och sova:) godnatt stalkers!

Lördag och söndag

Lördag: Idag var de dags för sista matchen mellan Borås HC Vs Leksands IF och där vann BHC med 4-3 efter fina straffar. Efter matchen bar de av hemmåt för att fixa till sig till festen hos Freddan uppe på Trandared. De va riktig kul på festen mkt kul och träffa lite nytt trevligt folk. Sen bar de av ner till Micke och Catrin där vi fortsatte och dricka våra pilsner. Tog bussen från dem vid 2tiden hem och då va man rätt så gött tankad både ja och Johan hehe.


Söndag: Idag har ja vart i knallenland med min farsbror och kikat lite prylar man vill ha som man får spara till. Vi tog en kaffe på Eat cafe sen bar de av hemmåt för att käka middag med familjen. Nu ikväll har ja slöat vid datorn och mobilen. Såg nyss Kanada vinna med 3-2 i OT mot USA. Sid the kid avgjorde matchen med ett simpelt skott mellan bena. Nu blir och dra sig mot tven och sova så man e pigg och fräsch till imorn=)