Aj aj aj! de svider och förlora i förlängning!

Alexander Bergström #22 jublar efter att gjort 2-1

Kvällens match Mellan Borås HC och Växjö Lakers blev inte som ja hade tänkt mig de gör mig besviken, men spelat va rätt okej iaf.

Första Perioden börja bra båda lagen hade bra spel men efter 4 minuters spel så får Växjö en utvisning mot sig för de hade för många spelar på isen. Detta utnyttja inte Borås HC och fick nån puck i nät de dröjde ända fram till 16minuten då de tar ledningen genom nr 10 Henrik Björklund. Assist Emil Bejmo. Detta resultat står sig perioden ut.

Andra Perioden då BHC börja med att ta en utvisning efter 4minuters spel och den skyldige Alexander Bergström satt för slashing. Men växjö lyckas inte överlista en darrig Pontus Hansson i BHC målet. De heta till i matchen med mycket gruff och efter 9minuter kommer en dubbelutvisning där åker Tom Linder i Växjö och Johan Svensson i BHC ut för roughing. Efter drygt 11minuters spel så kvitterar Växjö genom David Lundbohm, assist Christian Magnusson. Gruffandet ökar i matchen och domarn tappar matchen lite tycker publiken, men efter nästan precisa 15minuter gör BHC 2-1 genom Alexander Bergström, assist Simon Gunnelid. Irritationen ökar mellan lagen och onödiga utvisnagar kommer då Växjö kvitterar igen efter 2min efter BHCs mål genom David Lundbohm, assist Anton Hedman. Samtidigt visas Anton Hedman ut två minuter för cross-checking. Andra slutar med mkt irritation och utvisningar.

Tredje Perioden de blir en sömnig period med många trötta spelar ju längre 3e perioden löd och de över gick till en ytterliggare en period och de blev en BHC press i försök att trycka in 3-2 pucken men förlängning slutar 0-0 och de övergår till straffar där

0-0 Ander Eriksson Borås
0-0 Daniel Åhsberg Växjö
0-0 Alexander Bergström BHC
0-1 Daniel Lundbohm Växjö
1-1 Henrik Björklund BHC mkt snygg straff!
1-1 Christian Magnusson Växjö
1-2 David Lundbohm Växjö
Henrik Björklund missar BHC:s straff och därmed förlust i matchen 2-3.