Bortamatch i Tidaholm!

Vi i Lynx tog våra skaer och begav oss av på en tripp till Tidaholm på bortamatch.

Tidaholm öppna matchen med att göra 1-0 efter 3minuters spel och spelet svänger men efter 6minuters spel så blir Robin"Conway"Lantz framspelad av Per"Pelle"Ölmesten och sätter 1-1 och detta står sig perioden ut.

Andra Perioden blir inte som vi hade pratat om i paus utan den blir helt annan utan fysiskt spel och hyfsat tempo. Hela andra är som de oftast brukar bli en svajig period tills uret slår 19.19 då Tidaholm fläskar in 2-1, huvudena börja hänga men vi bet oss i läppen och fortsatte jobba de sista sekunderna i andra.

Tredje Perioden blir lite mer fart fylld med både utvisningar hit och dit sen en hel del skott, men eftersom så lyckas fel lag(Tidaholm) få in 3-1 och då börjar de negativa tränga síg fram hos vissa av oss. Men då gör Christer ett tappert försök och tar ut Oskar och då tog tidaholm chansen och gjorde 4-1 i tom bur. Vi fick åka hem med förlust, de känns jobbigt de första 5-10minutrarna sen lämnar iaf ja denna match bakom mig och tänker på nästa!

Ja fick komma in sista minuten och visa mej lite snabbt, tog chansen och ställde mig framför målet och täckte målvakt och Danne"babysitter"Karlsson avlossar ett skott som Tidaholms backen styrde i egen stolpe som sedan stack ut istället för in... Hade de vart mig den gått på hade den kanske gått in men men inte mkt och göra åt nu.