Gympolare

På tal om att ha en gympolare så saknar ja den tiden ja gymma med D.L på Regementets(I15) gym. Då gick de bra med biffningen och man lyfte på bra. Denna tid gick ja 1 på Tullengymnasiet och träna 4ggr/veckan och de visade resultat iaf på bänkpressen och andra delar av styrkan som man tappat med tiden men behållt en del av.

I bänkpressen maxade ja 120kg och Biceps körde ja med 25-30kg de e va ja minns och kommer ihåg just nu. Förde lite träningslogg då för D.L sa att de e bra då ser man hur man beter sig och hur mkt man ökar i vikter osv och den loggboken ska ja leta upp nån dag. Den har en del tips i sig som ja vill ha hjälp med nu på vägen ner mot drömmålet som ja ska ha till sommaren. De Ja saknar mest med D.L är att han peppa mej 100% och ja höll en bra vikt och mådde toppen!

Nu har ja en vikt som ja inte e så nöjd med och den har minskat med drygt 15kg sen september och vill ner ytterliggare 10-13kg. Så ja ska ställa om helt och göra mer än ett ärligt försök att plöja bort dessa sega 10-13kg som gör mej galen.

På bilderna nedan är D.L





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback