Kvällens Match!

Match mellan Borås Lynx och Stenungsunds Stingers började med rätt bra fart under fötterna på alla grabbar i de båda lagen, Men Stingers va heta och fick in ett tidigt lednings mål, efter de så tog vi i lynx över spelet mer och mer och boysen visade va vi vill och börja köra och Robin Lantz trycker in en puck till 1-1. Vi fortsatte ånga på perioden ut som sluta 1-1.

Andra perioden efter 22sek så bjuder boysen i första kedjan bestående av Fredrik Claesson, Robin Lantz, Johan Efrahimsson på ett underbart fint passningsspel och ett riktigt fint avslut av Capitano Claesson till 2-1, Stingers biter sej samman och lyckas få med sig en utvisning efter 4min spel och där lyckas de reducera till 2-2. Vi i Lynx vägrar och ge med oss och El Capitano visar vägen till 3-2 med assist från Robin Lantz och Ölmesten, detta resultat står sig resterande tid av andra perioden.

Tredje perioden började med samma tempo och grabbarna kämpa på men efter en stunds spel så fick vi fotfäste i form av ett powerplay där en hårt slitande tredje femma gör 4-2 av Linus Lantz assisten stod Danne"barnvakten" Karlsson. Stingers ger inte upp fighten och får dit en puck till 4-3 som får nerverna att hoppa. Som tur är de har vi El Capitano i högsta hugg och kan visa vägen än en gång och göra 5-3 i tom kasse, där fullborda El Capitano sin hattrick för kvällen efter blivit assisterad av Robin Lantz som genom att utöva ett svandyk framför Stingers back och retligt liggandes slå pucken diagonalt till El Capitano. Kvällens snyggaste grej stod David "speedy" John som ikväll spela back, när han skrina ikapp en utav Stingers forwards med tre rejäla skär och gör ett svandyk och bryter pucken från den helt fria Stingers forwarden, denna brytning va de högklassig. Med 2min Kvar av matchen och ledning så verkade allt vara bärgat för vinst men då serverar Linus Lantz  sin barnvakt Danne en klockren pass och där gör inte Danne nåra misstag och sätter 6-3. När de nästintill va klart för seger går fjärde femman för kvällen in och gör ett 7-3 mål och detta är från debutanten Emil Lundin assisten stod Fredrik Eriksson för. Oscar Björsell är den andra debutanten i kvällens match och han gjorde en bra insats i målet. Grattis till både Emil och Oscar!

Skottstatistiken blev(17-11) (18-9) (16-10) Totalt 51-30