Där är han, där är hon Oj oj oj!

Va ju då näst intill tvungen coh köpa nytt blad te hockeyn för de ja har nu börjar göra sitt efter slitageXD


Söndagen är snarlik lördagen med allmänhetens och sedda hockeymatcher, men ack de e alltid lika gött och vara i hallen=)

Åkte ner vid 11 till knalleland och intersport för och göra de inköp ja grunnat på 2dagar nu, de blev ett CCM Blad lie 8 för 382kr(450kr). Sen traska ja vidare bort till hallen för och träna 2h i vanlig ordning. När ja kom till hallen var de match för 94orna som mötte Skövde IK och som de körde över. Såg bara 8min i slutet av matchen de som va så härligt och se va att Oliwer Johansson fullföljer en tackling och sänker Skövdebacken totalt i sarghörnet som blir liggandes på isen nån minut men tar sig av isen av egen maskin. I denna match gjorde Oliwer 5poäng(2mål & 3ass)

Efter Allmänhets var de dags för att se på lite mer match och den stod BHC:s tjejer för och deras motstånd var Karlskrona och där vann BHC med hela 6-0. Sen bar de av ner till stan för och träffa Hannis och käka thai på spice & rise, ja tog kyckling med annanas och sötsur sås med ris detta satt klockrent i kistan. Testa och käka där ett mkt bra tips!

Nu ska ja plocka undan lite nytvättade kläder och fixa för morgondagen! Ha en underbart bra söndagkväll=) Puss och kram på er godingar!

Kommentarer
Postat av: oliwer

jo det var en riktigt fin tackling desvärre fick jag reda på att två revben hadde gått av på han ,men men, är man med i leken får man leken tåla :)

2009-11-15 @ 20:42:40
Postat av: Anonym

Så sant så sant (:

2009-11-15 @ 21:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback