Gameday!

 
Började dagen med att traska till praktiken och vara ute och klippa buskar och sopa osv, härligt med frisk luft får ja säga men regnet va väl ingen höjdare som tur e finns de ju kläder efter väder! Efter buskarna var de dags för dusch och ombytte för att bege mej hem och käka och förberedda mig för bortamatchen i Töreboda. 

Åkte ner till hallen vid 15 tiden och plocka fram min utrusning och la den i bussen. På vägen upp till Töreboda satt vi och kolla på en hederlig hockeyfilm Youngblood, mkt bra film och de som älskar hockey borde ha sett denna tkr man! När vi kom upp te ishallen så var de dags att byta om till uppvärmingsstället och ut och lajja 2nudd och lite joggning.

Matchen
Vi började matchen lite sisådär men spelade upp oss efter 10min och fick 1-0.
Andra perioden blev en syndrom liknade spel som BHC:s a-lag brukar ha i andra att inget funkar riktigt korrekt och de gör en frustrerad. Andra perioden slutar med 2-1 till oss.
Tredje börjar vi som vi gjorde i första med vårt spel och PP och där drar Daniel Eliasson ett skott mot mål som Fredrik Flodin styr in i närmaskerna. Töreboda vägrade ge upp och fortsatte sin offensiv och lyckades med tur av en skridsko få in 3-2 puck men än en gång så står vi upp och håller undan för en ny vinst! Mkt bra jobb gubbar.

Ses i hallen alla goa glad om inte ses vi på stan=) ha de bäst puss och kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback