Lill lördag och BHC seger!

Denna dagen började med praktiken som vanligt och de är riktigt kul där må ja säga, Jouni är en sånn skön gubbe. De blir mkt skratt och skämt varje dag och de gör dagen mkt bättre och att den går snabbare=)

Idag har ja målat en vägg, hängt upp lagvimplar, slängt skräp och rensat och bärt saker från ett förråd. Fick sluta vid 14 och då kom Johan Svensson förbi och tog en bastu sväng med mej och tjöta lite skit.
Efter de gick ja upp och besökte (A) och va där en stund sen gick vi och handla lite käk och choklad... Sen va de dax för mej och bege mej och lämna (A) för att dra och kolla mina hjältar i rödvita tröjor.

BHC-Mora Matchen: började lite små segt, men sen efter 8.50 så kom 1-0 för Mora och BHC försökte och försökte kvittera men lyckades inte riktigt trycka in pucken.

Andra Perioden:
Denna period började med att Mora ökar på sin ledning till 2-0 och BHC fortsätter att ånga på som sjutton och tacklar osv efter många om och men så gör BHC 1-2 efter 1.52 av Rasmus Eriksson. Mats Hansson tog inte allt för mkt tid(2.51) på sej innan han satte kvitteringen till 2-2 och BHC lyfte sig och fick in sitt underbart bästa spel som de har haft de senaste matcherna och ångade på men då går Mora och gör 3-2 efter 6.45 och BHC ger fortfarande inte upp och går in och gör 3-3 vi Alexander Bergströms klubba efter 13.33. Spelet fortgår i högt tempo från BHC och de svänger lite och BHC får ett friläge som slutar med att att BHC spelaren som fick de fixade straff till laget som Anders Eriksson tog hand om och satte ett snyggt handledskott mellan bena och publiken jublar över ett snyggt 4-3 mål efter 17minuters spel.

Tredje Perioden:
Mora kommer in i tredje och kvitterar till 4-4 efter 2.02, detta resultat står sig tredje perioden ut och båda lagen kämpade hela 3e för att få in den vinnande pucken i nät men så blev icke fallet och perioden är slut och sudden death vänta...

Sudden Death:
I sudden började Mora anfall och BHC spelarna offrar sig för att de inte ska få trycka in den vinnande puck som låg i luften från 3e, BHC tog överhand och hade ett bra anfall där Erik Andersson gjorde ett snyggt mål och avgjorde efter 3.23 och där fick BHC bonus poängen och ligger just nu 5a i serietabellen.

Skott: 34-21
Utv.min: 10-6
Saves: 81.0% - 85.3%

Allt om matchen är tillängnat Carl Johan Lennart Svensson som älskar att läsa David Sven Stellan Fagerströms match referat=)