Lite om matchen i Lysekil!

Matchen började med att vi i Lynx kände på rinken och snabbheten i 4byten men efter de så körde vi på med vårt försvarsspel som gynnat oss tidigare mot bättre lag, vi tog ledningen i mitten av första perioden och de stod sig perioden ut. Spelet va inte nåt fel på men vissa av spelarna i vårt lag fummla lite mkt tkr ja. Andra börja mbra men den blev sönder blåsta av domarn(finnjävel) som inte va nåt vidare i kvällens match, de trilla in lite puckar i andra. Andra perioden va som alltid en down period som är Borås syndromet nu förtiden...Tredje perioden började vi pressa med bra fart under rören men de hjälpte inte när de fummlas med pucken och nåra ynka missatg görs och vi går förlorande ur denna match med 5-3 som inte är några jätte siffror.

Lysekil brukar pumpa alla lagen på rejäla siffror på hemmais men icke oss som stod upp bra och fortsatte fast domarn han blev som han blev när han inte blev som han skulle.

Nästa match för oss i Borås Lynx är på hemmais på tisdag kl 19.30 och då drabbar vi samman med Stenungsunds Stingers! Kom och stötta oss vidare i vårt arbete mot toppen!





Ed "Eddie the eagle" Belfour

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback