Lördag 22/11

Började dagen med att gå upp 8 för och få i mej en rejäl och stadig frukost iform av havregrynsgröt och 2mackor och ett glas mjölk. Efter ja fått i mej frukosten så tog ja bussen till stan och bytte där till 1an som tog mej till knalleland och ishallen. Skulle inte direkt till ishallen utan till Borås arena för och vara med en stund på Bergdalens IKs avslutning för fotbollen. Fixade så de fick igång grillen med bra glöd och stekte några burgare till folket. Jag drog nåra bollar med några små boys också sen for ja vidare till ishallen.

Va och lajjade på allmänhetens med några polare i 2h och körde även lite zonspel. Efter allmänhetens drog ja över till Sjuhäradshallen för och spela fotboll med brorsans lag som fått en 1h där, de va sjukt länge sedan man lira fotbollsmatch saknar korpen matcherna. Träningen gick riktigt bra spelade back och satte stopp för brorsan några gånger, de gör en lite extra taggad eftersom han e mkt bättre än mej i fotboll men i hockey slår han mej fan inte i! 

Kvällen tillängnade ja till att se på film med (A), Vi kollade den "nya" fast and furioust 2009. Den e bra så den kan ja rekommendera till er som läser bloggen min. Vi gjorde negerbollar och hade mjölk till och kollade lite tv med. Sen vi 12 tog ja bussen hem och förberrede  mig till söndagens morgon träning. Efter en bra dag med träning och socialt umgänge så va de daxs för att få lite sömn. godnatt och sov så gott!


Kommentarer
Postat av: Sofie

träffat någon ny? :)

2009-11-22 @ 22:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback