Mitten på veckan!

Idag har de vart fullt upp med inventering av matchställ, fotbollar och en massa mer på praktiken. Som tur va vi 3 som gjorde de och de gick rätt snabbt. Vi plocka fram och förberedde saker som ska ner till julmarknaden i stan nästa vecka och kolla så allt va som de skulle. Dagen rusa iväg sen va de dags att gå hem för dagen vid 3tiden, tog mej en promenad ner till stan i duggregn. Åkte hem och vila och fixa lite med datorn som fortfarande inte var färdig uppdaterad från ominstallationen. Sen va de dax och dra sig till stan för och vidare ta sig till kvällens BHC match med Alexander "kindh" Sörensson.

Kvällens drabbning mellan Borås HC - Oskarshamn IK
Den började rätt snabbt med att OIK gjorde 0-1 redan efter bara 23sekunder i matchen. BHC ånga på som vanligt och fick många fina lägen och efetr 6min kom utdelningen från Alexander Bergströms klubba till 1-1, BHC fortsatte sin press mot OIK som fick släppa ytterliggare en puck till 2-1 via Anders Eriksson stcka. De börjar svänga fram och tillbaka matchen i sig va de inte så rolig syn på denna period då OIK gör 2-2 efter 17minuters spel och sen spelas de sista minuterna av och 2-2 står sig till andra perioden. Skott: 9–7

Andra perioden:
De svängiga spelet fortsatte in i andra och de höll i sig en kort stund. BHC hade inte sitt vanliga försvars spel som brukar äga upp motståndarna men istället har man tappat de helt i andra efter 15minuters spel så gör Mattias Remstam 3-2. Efter drygt 3minuter spel efter 3-2 målet får Mikael "Hulken" Hultqvist en chans och han gör inga misstag och han trycker dit 4-2 som avslutar en tråkig andra period. Skott: 11–4 (totalt: 20–11).

Tredje Perioden:
Sista perioden va en transport sträcka till vinsten men innan tredje hann bli 15minuter gammal så gör OIK 4-3  och detta står sig till slutsignalen går och där avancerar BHC till en 5e plats i tabellen. Skott: 9–6 (totalt: 29–17).

Nedanför kommer alla målskyttar, skott, Assiter och tidpunkter för målen.

Hockeyallsvenskan
omgång 21.

Borås HC–Oskarshamns IK 4–3 (2–2, 2–0, 0–1)
Borås Ishall

Första perioden: 0–1 (00.23) Toivo Suursoo (Johan Sjödell-Wiklander), 1–1 (06.46) Alexander Bergström (Jens Karlsson, Henrik Tömmernes), 2–1 (10.15) Anders Eriksson (Jens Karlsson, Alexander Bergström), 2–2 (17.19) Toivo Suursoo (Johan Linnander).
Skott: 9–7.

3–2 (35.22) Mattias Remstam (Carl Klingberg), 4–2 (38.06) Mikael Hultqvist (Carl Klingberg, Simon Gunnelid).
Skott: 11–4 (totalt: 20–11).

Tredje perioden: 4–3 (44.33) Johan Sjödell-Wiklander (Johan Linnander).
Skott: 9–6 (totalt: 29–17).

JUBEL. Alexander Bergström gratuleras efter sitt 1-1-mål. Målet kom till efter en drömpassning från Jens Karlsson.