Söndag 8/11 och de är Fars dag=)

De var ett bra tag sen man skrev i bloggen, hade glömt av att ja hade startat upp en.

Denna helg har vart rätt okej fast hade önskat att den vart mer händelserik dock men de kan man inte få jämt=P

Fredag:
Då kom Daniel oh Camilla förbi med sin nyfödda dotter som var 5dagar gammal, de va så mysigt och hålla de lilla knytet=) sen va ja med (A) nåra timmar, sen var de dags även denna dag för en träning på kvällen, fredags kvällar ska man ha ledigt inte träna fram till 9. Efter träningen drog jag och Koffe ner till Borås Hallen och kollade på Mariedal cup med lite gott folk i några timmar. måste säga att kabel 80 överraskar mkt i år jämfört med tidigare.

Lördag:
Även denna dag bar de av ner till cupen för och stötta Byttorps IF II i sin frammarsch i gruppspelet som sluta med att de kom 2:a efter KFUM Oslo II. Byttorps IF II gjorde en mkt bra insats och de fick en bra målskillnad med som lyder 24-5=9 grattis boys!!

Senare på kvällen drog ja på fest hos Linn och Rickard de va trevligt där. Jag träffa en gammal polare Skoga från högstadiet på Särlaskolan som ja inte sett sen dess, de blev ett roligt återseende med mkt sköna skratt=) sen träffa ja en sån skön snubbe(henke, Skogas kusin) med världens skönaste skratt... de va helt sjukt kul på festen men sen dog de ut lite på festen då drog ja och johanna vidare till Borås hallen och mötte upp hennes kille och ja mötte upp mina nötter Johan och Conway.

Söndag:
Idag blir de en lugn dag med ett besök till farmor och farfar på fika med familjen, de va allt för längesen man va hos de gamla och hälsade på=( ska kanske ner och se finalen i Mariedal Cup med.


See you and have a nice day!

Kommentarer
Postat av: Fagerströms Idol är Svensson!

jag får la vara den första som lägger en kommentar då! MER BHC FAGERSTRÖM!

2009-11-08 @ 17:25:57
Postat av: Anna

Så kul att du har skaffat dig en blogg David :) Den ska jag läsa varje dag, hehe:)

2009-11-09 @ 07:22:43
URL: http://annakastanius.blogg.se/
Postat av: Broder Flash

Ska du bli en Elm:are :) hehe nice broder.

2009-11-09 @ 16:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback