Torsdakväll

Idag har vart på praktikenmellan 9-16. De har funkat mkt bra idag med fått rätt mkt gjort. Efter jobbet kom fatchi(pappa) och hämta mej så åkte vi ner till stan där ja tog till cashie till busskortet. Hoppa över och träna idag för ja vill bli bättre i mitt vänster knä som balla ur i måndas och sedan har vi dessa ljumskar som tar en del stryk ibland, men lårmusklerna har blivit bättre efter 2dagars vila från is. De e positivt=) bara de inte drar upp sig igen då blir ja less på bena. Annars känner ja mej rätt hel i kroppenXD hehe

Ikväll har ja fikat lite med med päronen och Lars Fredh som kom och hälsade på och tjöta lite strunt. Sen har ja suttit lite mkt vid datorn som de lätt blir när man har tråk och de gör de inte bättre för man får tråkigare efter man gjort allt man ska där:( men har dock inte sett veckans Andra Avenyn avsnitt och går dagens och dagens avsnitt av Riverside. Ska ta och göra detta innan de blir dax för bingen. 

nu är de dax för lite kvällsmat! du som läser kan väl va snäll och lämna ett spår=) Alltid kul och se vilka som läser ha de bäst Puss och kram på er alla!



 


Kommentarer
Postat av: pungvrede

Stora fötter, Stora skor!

2009-11-12 @ 23:59:15
Postat av: Wille

Ser man på killen kan ju inte bara hockey, han kan ju blogga också hihi



Ha det gott så ses vi i ishallen



Mvh Wille

2009-11-13 @ 15:37:14
URL: http://wilens.se/wordpress

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback