Winners day!

Då va även denna praktik vecka slut och på den fronten har man hunnit med en del. Sluat hyfsat tidigt idag sen drog ja och johan ner till stan och tog våra bussar hem och slöa på varsitt håll.

Efter några timmar hemma vid datorn, musik och vila så var de dags för lite käk innan man drog ner till hallen för kvällens drabbning mot Lions hockey från Strömstad. Kom ner till hallen och kände hur alla boys va taggade inför matchen inte minst vår tränare Christer Lidström som luskar och har sej inför varje match med värdefull info te oss. Började med lite snack om matchen och hur vi skulle lira osv... sen drog vi ut och värmde i form av 2nudd i vanlig ordning.

Matchen var de bra tempo i och målen flög så småningom in i näten bakom Lions målvakt som va rätt bra i kassen till och börja med iaf ända tills vi öka på med mål i andra och tredje perioden. Måste nämna hattrick nissen ikvällens match Daniel "Mossa" Mossberg som gjorde bra ifrån sig på både de anfall och den defensiva fronten. Jag sj fick invänta spel ända tills tredje perioden då de gått 15min ungefär, ja gick in och körde på stenhårt och visa att ja vill lira mer och gör de ja ska och kanske lite till, ett utav byterna gjorde ja kanske ett ynka litet misstag när ja sparka pucken ur zon med en elegant bresida.. Pucken landar dock inte så långt utanför zon men utanför kom den iaf och de va de viktigaste tycker ja.. hehe=) En de av boysen höll på att få hjärtstillestånd i båset när de hände iaf Fidde Eriksson som påtala de lirte extra, ja lovar nästa gång dyngar ja iväg helvetet med klubban^^ så slipper vi få dödsfall i laget! Matchen slutade med 7-2.