Fick stryk – med 42–0!

”Det var en konstig match”

Åtta matcher, åtta förluster, 14–186 i målskillnad.

Och nu senast 0-42 i baken.

Venjans Devils säsong har varit riktigt jävlig så här långt.

De som sökte sig till Klosterhallen i Långshyttan i går fick se jumbolaget Venjan hålla tätt bakåt i drygt sju minuter men när nollan väl sprack – då sprang det i väg ordentligt.

”Gjorde tio mål i boxplay”

LAIK Hockey vann tillslut med förkrossande 42-0.

– Det är det största resultatet i seniorhockey i modern tid. Jag vet att det inträffade någon gång på 70-talet också, då Larsbo släppte in över 40 puckar, säger Sören Haga, ordförande i Dalarnas ishockeyförbunds tävlingskommitté till Dalarnas Tidningar.

Periodsiffrorna skrevs till 9-0, 15-0 och 18-0, när skotten räknades samman stannade det vid 129-4 och i hemmalaget hittade två spelare målet inte mindre än sex gånger var.

– Det var en konstig match, grabbarna tyckte det var skoj att få göra mål och jag tror att vi gjorde tio i boxplay, säger LAIK-tränaren Lars Samuelsson.

Har släppt in 23 mål i snitt

Hans kollega i Venjan var inte lika munter.

– Vi har det kämpigt med många spelare som jobbar borta i veckorna och i den här matchen sakandes även några som var sjuka och skadade, säger Andreas Thorildsson till DT.

Venjan ligger sist i division 3 Dalarna. Laget har förlorat samtliga matcher och släppt in 23 mål i snitt på sina åtta matcher.


Kommentarer
Postat av: t

hej hej :)

Tittat in lite här lite på din blogg :) väldigt fin :)

kramar

2010-12-09 @ 11:23:35
URL: http://teresevardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback