Kransmossen is the shit=)

Igår hann ja inte skriva va som hände under dagen, men de kommer nu så håll i er=)

Igår så tog ja mina griller och klubba och åkte upp och mötte Luukko på Kransmossen, va var där 3h och lira smålag spel med nåra små grabbar. De va en sjukt härlig känsla, de e sånn stor skilnnad och träna inomhus och utomhus. Inomhus blir de tungluft och man blir trött fort och utomhus är man pigg och alert för de e frisk och kall luft UNDERBART. Ja hade gärna dragit en träning ute och Jag saknar min kära uterink på Ryavallen där arenan står och ser tråkig ut=( De tog bort den 2004 eller nåt tror ja de va de va de värsta  som en kommun gjort någonsin.

Idag har ja vart på Kransmossen igen och lirat 2.5h med Luukko, Marcus luukko, Johan den klene, Mossberg och Jarir. Vi körde match och tjöta och tog en värmande kaffe. De satt klockrent, de lär bli Kransmossen imorn igen om ja inte drar ner till Örby och lirar på sjön istället med alla amatörer i skene^^ haha

Ikväll vet ja inte va ja ska hitta på men först nu ska ja te en varm dusch och sen göra lite käk och slöa:) Skriver kanske senare! ha de gött over and out=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback