Dåligt med upp....

De har vart mkt de 2 sista dagarna, de därför de inte blivit några uppdateringar.

Torsdagen va de lugnt, jobbade till 16 och efter jobbet blev de att slöa och ta igen sig lite med älsk och spela lite kort. Vi unnade oss att köpa varsin pizza som va sjukt gott senaste pizzan käka ja 1maj så de va ett bra tag sedan.

Igår(fredag) så jobbade ja mellan 8-12, sen bar de av hm för att vila upp sig till flytten som skulle ske på kvällen åt Freddan. Medans ja och Elin vilade kollade vi nya Wallander "indrivaren". Den va bra och spännande, så den tycker ja folket ska se:) Vi flyttade mellan 17-21 tiden.. de va lite smått kämpigt med en de stora saker som soffan och lite skåp osv.. Annars funka flytten bra!

Idag blir de konfirmation kl 11 för mina tvillingkusiner, så de blir väl att man är borta till 15 tiden tror ja iaf som de känns nu iaf. Ikväll har ja och gumman min inga speciella planer.. blir nog och softa och kolla på nån bra film om de kommit nån vill säga. Nu ska ja fixa till mig så ja kommer en bit på vägen..

Så nu blir de stopp på skrivandet för denna förmiddagen, får se om ja får tid över till kvällen och skriva några rader! Ha de gott=D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback